Moja strona AI - proszę o ocenę - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Moja strona AI - proszę o ocenę (/Temat-Moja-strona-AI-prosze-o-ocene-177491) Strony: 1 2 |
RE: Moja strona AI - proszę o ocenę - RoyMaster - 09-10-2024 04:02 (08-10-2024 19:53)itmaster napisał(a): Nie no, trzeba przyznać, że bardzo realistyczne generuje te babeczki. Tak mi się wydaje, że niektórzy ludzie mają już tak opanowane prompt, że to głowa mała. W tym tygodniu może pojawi się model w którym wpisujemy co chcemy uzyskać a on nam wygeneruje odpowiedni prompt ale to jeszcze nie wiem. RE: Moja strona AI - proszę o ocenę - Xellos - 11-10-2024 10:29 Cytat: jedyne co to pewnie zmieni się wygląd No fakt, wygląd strony też można by trochę...odpicować...no ale zrozumiałem, że chodzi głównie o przetestowanie strony technicznej, więc o tym nie wspomniałem w pierwszej odpowiedzi. A w ogóle to spodobało mi się to na tyle, że postanowiłem jeszcze trochę posprawdzać rożne silniki i ustawienia...no i mam jakiś problem ze Stable Diffusion XL, czego bym tam nie wpisał, to wyskakują mi tylko jakieś abstrakcyjne kreski i kwadraty. Co ciekawe, nie dzieje się tak przy użyciu wersji 1.5 - tam rezultaty też są trochę dziwne, ale mniej więcej odpowiadają opisom. Nie wiem czy to wynika z moich kiepskich umiejętności tworzenia promptów (zazwyczaj wpisywałem tam rzeczy na poziomie tego przykładowego ,,astronauty na koniu''), badziewnego internetu z którego korzystam czy jeszcze czegoś innego, nie wiem czy inni też mają takie problemy...no ale u mnie wyraźnie coś nie działa tak jak powinno. RE: Moja strona AI - proszę o ocenę - RoyMaster - 11-10-2024 15:13 (11-10-2024 10:29)Xellos napisał(a):Tutaj akurat muszę się zgodzić, też zauważyłem ten problem aczkolwiek na chwilę obecną nie mogę dojść do rzeczy czy to wina serwera czy wersji modelu. Dzisiaj będę miał trochę czasu żeby to sprawdzić. Również w tym tygodniu zapewne pojawi się nowy wygląd strony.Cytat: jedyne co to pewnie zmieni się wygląd |