Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Finanzen Zero - 25€ bonusu! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374)
+--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458)
+--- Wątek: Finanzen Zero - 25€ bonusu! (/Temat-Finanzen-Zero-25%E2%82%AC-bonusu-177455)

Strony: 1 2

RE: Finanzen Zero - 25€ bonusu! - Parotkin - 20-09-2024 19:17

@Dominik98 no w porządku przyjąłem do wiadomości. Możesz mi tylko powiedzieć czemu jesteś taką szują? To zwykła zawiść, nieporadność czy coś innego tobą kieruje?
Patrząc po twoich postach właściwie każdy jeden post to czepianie się kogoś.

RE: Finanzen Zero - 25€ bonusu! - milosz998 - 21-09-2024 16:58

Kurde był dostępny język angielski, połączyłem się, babke zwiesiło i teraz mam tylko niemiecki i francuski xDD

RE: Finanzen Zero - 25€ bonusu! - Parotkin - 21-09-2024 18:27

@milosz998 pewnie tylko tacy konsultanci są obecnie dostępni. Jest sobota i może nie obsadzają konsultanta w języku angielskim na weekendy bo im się nie opłaca. Spróbuj w poniedziałek, tylko pamiętaj, że musisz się śpieszyć bo wiele do zakończenia promocji już nie zostało Smile

RE: Finanzen Zero - 25€ bonusu! - Parotkin - 25-09-2024 18:20

Pozostał niecały tydzień! 25€ czeka!

RE: Finanzen Zero - 25€ bonusu! - jurekkps - 08-10-2024 21:20

I co dostał ktoś już ?

RE: Finanzen Zero - 25€ bonusu! - Parotkin - 11-10-2024 10:16

Promocja została uruchomiona na nowo do 31 października! Korzystać bo bonus jest wysoki!

@jurekkps chciałem napisać do nich zapytanie w tej sprawie, ale powstrzymałem się widząc komunikat: "Bonus za pozyskanie klientów otrzymasz po czterech do sześciu tygodniach i spełnieniu warunków uczestnictwa . Kredyt zostanie zaksięgowany na Twoim koncie rozliczeniowym. Prosimy nie kontaktować się z nami przed upływem tego terminu.".

Tak więc na spokojnie, termin 6 tygodni cały czas zgodnie z regulaminem obowiązywał, tyle że wcześniej bonus realnie przyznawali w 1-3 tygodnie. Ta firma to nie jest jakaś tam wydmuszka tylko poważny instrument finansowy zarejestrowany w NIEMCZECH (kto wie jakie mają tam regulacje i wymogi względem firm inwestycyjnych ten wie, że powiedzenie niemiecka jakość ma tutaj realne zastosowanie) i zawsze bonusy przyznawała jak należy. Dla 25€ warto trochę poczekać Wink