![]() |
Maszyny sprzedające - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Własna Firma (/Forum-Wlasna-Firma-447) +--- Dział: Pomysły na biznes (/Forum-Pomysly-na-biznes-444) +--- Wątek: Maszyny sprzedające (/Temat-Maszyny-sprzedajace-177262) Strony: 1 2 |
RE: Maszyny sprzedające - Arcanv92 - 19-05-2025 00:09 Generalnie to biznes umarł śmiercią naturalną ![]() Co by nie było zrobiłem wszystko co się dało, żeby to rozchulać, ale rynek u mnie zbyt przesycony. Od mniej wiecej poczatku przyszlego roku chcę jeszcze próbować swoich sił z automatami z napojami i przekaskami, tam potencjalny zarobek w stosunku do czynszu ktory sie placi za postawienie takiej maszyny jest potencjalnie kilkukrotnie wiekszy + klientela nie jest ograniczona do dzieci, co za tym idzie jest znacznie wiecej miejscowek w ktorym taki automat jest sens wstawiac. RE: Maszyny sprzedające - Slictor - 20-07-2025 11:34 Maszyny sprzedające napoje i przekąski i kawy też mi się wydaje, że ROI jest lepsze, myślałem nad tym również, tylko problem jest ze znalezieniem miejscówki, większość dochodowych miejsc jest już dawno zajęte bynajmniej u mnie. RE: Maszyny sprzedające - Zaperr44 - 23-07-2025 17:44 A nie myslales moze nad postawieniem maszyn z kartami pokemon np? Widzialem ze jedna firma dziala tak w kilku miastach i robi dobra kase z tego RE: Maszyny sprzedające - itmaster - 23-07-2025 19:30 Coraz popularniejsze są ostatnio automaty, do których wrzuca się np. 1, 2 czy 5 zł i ta nasza moneta popycha pozostałe monety, które leżą w automacie, co spadnie to nasze. Ciekawe jaka kasa jest z tego typu urządzania? |