Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
KickOffBoss - zostanie managerem online, gierka podobna do MPL - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: KickOffBoss - zostanie managerem online, gierka podobna do MPL (/Temat-KickOffBoss-zostanie-managerem-online-gierka-podobna-do-MPL-177078)

Strony: 1 2 3

RE: KickOffBoss - zostanie managerem online, gierka podobna do MPL - zbyszek - 18-02-2025 12:06

(18-02-2025 11:48)przezdziakmp napisał(a):  Zachęcam do grania. Ciągle nowe usprawnienia gry. Coś dla sympatyków managerów piłki nożnejWink

Namowiles zobaczymy co z tego bedzie . Na czym sie zarabia ?

RE: KickOffBoss - zostanie managerem online, gierka podobna do MPL - korlim - 18-02-2025 16:58

Szczerze to bardzo dużo możliwości, możesz rozwinąć szkółkę piłkarską, szkolić nowych piłkarzy i sprzedać z zyskiem już ukształtowanych, możesz zainwestować i składać dobrą drużynę i zdobywać trofea w zależności od ligi i kraju czy bardziej kontynentu, na którym zaczniesz lub też rozwiązywać ankiety i na przykład pasywnie kupować udziały w grze i dostawać dywidendy 1 i 15 każdego dnia miesiąca Wink

RE: KickOffBoss - zostanie managerem online, gierka podobna do MPL - przezdziakmp - 18-02-2025 18:30

Korlim w jakiej lidze grasz??

Zbyszek na dniach napisze mniej więcej informacje o grze. Jak coś to zapraszam na pm w grze

Korlim w jakiej lidze grasz??

Zbyszek na dniach napisze mniej więcej informacje o grze. Jak coś to zapraszam na pm w grze.

RE: KickOffBoss - zostanie managerem online, gierka podobna do MPL - korlim - 18-02-2025 18:46

obecnie w 2 Hiszpańskiej bo sprzedałem część składu i lepiej mi się opłacało grać w niższej lidze i próbować nie awansować niż przegrywać więcej meczy w 1 a ty?

RE: KickOffBoss - zostanie managerem online, gierka podobna do MPL - przezdziakmp - 18-02-2025 19:08

Ja gram w 1 lidze szwedzkiej. Całkiem spoko, bo 2 drużyny w lidze mistrzów i dwie w Pucharze europejskim więc udaje się za kazdym razem gdzieś załapaćBig Grin dodatkowy gold jak jakis mecz wygram albo zremisuje

Troche inwestuje w młodych, raz na jakiś czas kupię średniej klasy grajka. Teraz szkoli mi się jeden 4* i jeden 3*. Może coś z nich będzie.

RE: KickOffBoss - zostanie managerem online, gierka podobna do MPL - Prawny - 19-02-2025 12:44

Jakieś stawki? Ile tam dają $ złapać?

RE: KickOffBoss - zostanie managerem online, gierka podobna do MPL - zbyszek - 01-03-2025 07:04

Warto dodać ze np.wypłata i pisanie wiadomości do innych jest możliwe po pełnej weryfikacji czyli mail, numer telefonu i zdjęcie z dowodem.

RE: KickOffBoss - zostanie managerem online, gierka podobna do MPL - przezdziakmp - 25-03-2025 08:10

Weryfikacja służy wystrzegania się do zakładania multikont. Wiec akurat weryfikacja jest dobrym rozwiązaniem, aby nie oszukiwać w grze i grać z wielu kont przez jedną osobę.

RE: KickOffBoss - zostanie managerem online, gierka podobna do MPL - przezdziakmp - 01-05-2025 14:21

Gra nabiera rozpędu. Co raz bardziej rozbudowana mechanika gry. Admin wie co robi i dużo udoskonala bez przerwy.

Zachęcam do rejestracjiSmile

RE: KickOffBoss - zostanie managerem online, gierka podobna do MPL - Zaperr44 - 13-05-2025 13:53

Zarejestrowałem się, wybrałem drużyne ale co dalej? Kompletnie nie wiem co robić