![]() |
KickOffBoss - zostanie managerem online, gierka podobna do MPL - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: KickOffBoss - zostanie managerem online, gierka podobna do MPL (/Temat-KickOffBoss-zostanie-managerem-online-gierka-podobna-do-MPL-177078) |
RE: KickOffBoss - zostanie managerem online, gierka podobna do MPL - zbyszek - 18-02-2025 12:06 (18-02-2025 11:48)przezdziakmp napisał(a): Zachęcam do grania. Ciągle nowe usprawnienia gry. Coś dla sympatyków managerów piłki nożnej Namowiles zobaczymy co z tego bedzie . Na czym sie zarabia ? RE: KickOffBoss - zostanie managerem online, gierka podobna do MPL - korlim - 18-02-2025 16:58 Szczerze to bardzo dużo możliwości, możesz rozwinąć szkółkę piłkarską, szkolić nowych piłkarzy i sprzedać z zyskiem już ukształtowanych, możesz zainwestować i składać dobrą drużynę i zdobywać trofea w zależności od ligi i kraju czy bardziej kontynentu, na którym zaczniesz lub też rozwiązywać ankiety i na przykład pasywnie kupować udziały w grze i dostawać dywidendy 1 i 15 każdego dnia miesiąca ![]() RE: KickOffBoss - zostanie managerem online, gierka podobna do MPL - przezdziakmp - 18-02-2025 18:30 Korlim w jakiej lidze grasz?? Zbyszek na dniach napisze mniej więcej informacje o grze. Jak coś to zapraszam na pm w grze Korlim w jakiej lidze grasz?? Zbyszek na dniach napisze mniej więcej informacje o grze. Jak coś to zapraszam na pm w grze. RE: KickOffBoss - zostanie managerem online, gierka podobna do MPL - korlim - 18-02-2025 18:46 obecnie w 2 Hiszpańskiej bo sprzedałem część składu i lepiej mi się opłacało grać w niższej lidze i próbować nie awansować niż przegrywać więcej meczy w 1 a ty? RE: KickOffBoss - zostanie managerem online, gierka podobna do MPL - przezdziakmp - 18-02-2025 19:08 Ja gram w 1 lidze szwedzkiej. Całkiem spoko, bo 2 drużyny w lidze mistrzów i dwie w Pucharze europejskim więc udaje się za kazdym razem gdzieś załapać ![]() Troche inwestuje w młodych, raz na jakiś czas kupię średniej klasy grajka. Teraz szkoli mi się jeden 4* i jeden 3*. Może coś z nich będzie. RE: KickOffBoss - zostanie managerem online, gierka podobna do MPL - Prawny - 19-02-2025 12:44 Jakieś stawki? Ile tam dają $ złapać? RE: KickOffBoss - zostanie managerem online, gierka podobna do MPL - zbyszek - 01-03-2025 07:04 Warto dodać ze np.wypłata i pisanie wiadomości do innych jest możliwe po pełnej weryfikacji czyli mail, numer telefonu i zdjęcie z dowodem. RE: KickOffBoss - zostanie managerem online, gierka podobna do MPL - przezdziakmp - 25-03-2025 08:10 Weryfikacja służy wystrzegania się do zakładania multikont. Wiec akurat weryfikacja jest dobrym rozwiązaniem, aby nie oszukiwać w grze i grać z wielu kont przez jedną osobę. RE: KickOffBoss - zostanie managerem online, gierka podobna do MPL - przezdziakmp - 01-05-2025 14:21 Gra nabiera rozpędu. Co raz bardziej rozbudowana mechanika gry. Admin wie co robi i dużo udoskonala bez przerwy. Zachęcam do rejestracji ![]() RE: KickOffBoss - zostanie managerem online, gierka podobna do MPL - Zaperr44 - 13-05-2025 13:53 Zarejestrowałem się, wybrałem drużyne ale co dalej? Kompletnie nie wiem co robić |