[Rozwiązane]PAL czy NTSC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]PAL czy NTSC (/Temat-Rozwiazane-PAL-czy-NTSC-1770) Strony: 1 2 |
RE: PAL czy NTSC - sejzure - 15-02-2010 16:01 Konsolę kupiłem u nas w Polsce: Media Markt więc mam system PAL, jeśli mogę zadać jeszcze jedno pytanie by nie tworzyć nowego topica o co chodzi dokładniej z tym cłem? czy jeśli zamówię sobie laptopa za wygrane punkty to będę musiał płacić przy odbiorze? co jeśli cena będzie zbyt wygórowana? jeśli zażyczą sobie zapłacić 500zł a nie będę tyle posiadał? mogę powiedzieć że nie chcę tej paczki? co wtedy się stanie? jestem zobowiązany do zapłacenia kary? Dołączając się do powyższego pytania suma 500zł to tylko przykład Pozdrawiam RE: PAL czy NTSC - haggard - 15-02-2010 16:19 Musisz, albo jeśli celnicy nie będa chcieli, zapłacić 22% wartości towaru przy odbiorze. Możesz odmówić przyjęcie i nic nie płacisz. [Rozwiązane][Rozwiązane]PAL czy NTSC - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |