[Zamknięty]Write a Daily Question - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +------ Dział: Sondy/Ankiety (/Forum-Sondy-Ankiety-17) +------ Wątek: [Zamknięty]Write a Daily Question (/Temat-Zamkniety-Write-a-Daily-Question-17681) |
RE: Write a Daily Question - Raperrek - 06-12-2010 16:07 Pyt:Where is Poland ? In Europ In Asia In Africa Tak czy inaczej, daj coś o polsce. RE: Write a Daily Question - cinexik - 06-12-2010 16:09 zgadzam sie z przedmowca. pewnie 80% - co to jest polska? RE: Write a Daily Question - Malinek - 06-12-2010 17:08 Witam. Ja również wygrałem na "generalu" możliwość ułożenie pytania.Także myślałem pytaniu dot. Polski np "czy wiesz że Polacy nigdy nie zbudowali żadnego obozu koncentracyjnego";w amerykańskich mediach często używa się tego błędnego określenie i mam pewność że część Amerykanów żyje w tym przekonaniu że braliśmy czynny udział w Holocauście nad czym ubolewam. ps.mam nadzieje że będzie opcja wybrania zamiast tego pytania jakiejkolwiek rekompensaty czy to jakiś paypal albo inny syf ! tak czy inaczej zachęcam autora wątku jeżeli będzie to już pewne aby ułożył pytanie o Polsce ! pozdrawiam ! RE: Write a Daily Question - DDK - 06-12-2010 20:47 Jestem za Malinkiem ; ] O polsce słyszeli na pewno po katastrofie w Smoleńsku ; ) W końcu jesteśmy sojusznikami ich RE: Write a Daily Question - michal2612 - 06-12-2010 20:51 Hehe, sojusznikami raczej pominiętym krajem, większość amerykanów nawet nie wie gdzie Polska leży, wolałbym aby dyplomacja naszego kraju starała się bardziej poprawić stosunki z Rosją a nie pchać się na zachód. ale dobra starczy polityki. ja uważam że Raperrek ułożył najlepsze pytanie :] RE: Write a Daily Question - ColdGold - 06-12-2010 21:10 (06-12-2010 16:07)Raperrek napisał(a): Pyt:Where is Poland ? Ja dałbym to pytanie Ciekawy jestem ile hamburgerków odpowiedziało by dobrze RE: Write a Daily Question - Torresinio - 06-12-2010 21:16 Dla hamburgerów może takie? Ile ważysz? 150 ? 250? Więcej? RE: Write a Daily Question - Lubelak - 07-12-2010 15:41 Ile nagród zamówiłeś na Lockerz RE: Write a Daily Question - Mateusz5511 - 07-12-2010 17:39 jak często jesz hamburgera RE: Write a Daily Question - Tech - 13-12-2010 19:20 Może jakaś ankieta skąd się pochodzi? Do wyboru by mogła być Polska (ofc ), USA i Kanada, Chiny, Pozostała część Europy i Azji no i potem cała reszta Dowiedzielibyśmy się przynajmniej jak się narodowości w Lockerz rozkładają i ile w tym Polaków ^^ |