Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
upcash scam ? strona nie działa - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+--- Wątek: upcash scam ? strona nie działa (/Temat-upcash-scam-strona-nie-dziala-17638)

Strony: 1 2

RE: upcash scam ? strona nie działa - Marczyk - 07-12-2010 21:48

Por oczywiście że SC, UC to jeden wielki shit

RE: upcash scam ? strona nie działa - Por2010 - 07-12-2010 21:57

a dałby ktoś poradnik do SC?
wzamian zarejestruje sie z jego linkuSmile
GG - 24511429

RE: upcash scam ? strona nie działa - n1dor - 09-12-2010 15:17

Witam, oczekując na potwierdzenie wypłaty, postanowiłem napisać do groupona, i ponizej przedstawiam rozmowe z nimi.

"Witam,

Kiedyś groupon "współpracował" z firma upcash.pl. Czy dalej "umowa" pomiedzy tymi dwoma firmami jest aktualna ? Firma upcash, wini was, czyli groupona o to, ze nie weryfikujecie prawdziwych wejsc na strone, przez strone upcash.pl. Czy to jest prawda ? Czy wypłacicie pieniążki za reklame tej firmie ? Jeśli tak to kiedy to sie wydarzy ?

pozdrawiam oraz czekam na jak NAJSZYBSZA odpowiedz Smile"

"Szanowny Panie
prosimy o doprecyzowanie co dokładnie ma Pan na myśli.
Nic nam nie wiadomo na temat współpracy z tą firmą. O jaką formę współpracy dokładnie chodziło i czy właśnie z seriwisem upcash?

Z pozdrowieniami,

Zespół Groupon PL"

"Witam ponownie,

Firma dokładnie się nazywa Agencja Reklamy Internetowej „SurfBar” NIP: 7431958757 z siedzibą w Bartoszycach.

Strona upcash.pl pod dowodzctwem firmy ww. reklamowałą przez miesiąc strone groupon.pl.

Przed kazdym sciagnieciem pliku trzeba było zrobić prostą czynność podajac emaila.

Administratorzy tego serwisu (upcash.pl) zwalają wine, a raczej piszą tylko ze przesla nam pieniażki, kiedy państwo wyślą im pieniądze.

Prosze tylko o informacje, czy taka współpraca istaniała, oraz czy pieniążki bedą wysłane do SurfBar'a.

pozdrawiam."

"Szanowny Panie
nie współpracowalismy z taką firmą.
Niestety nie jesteśmy w stanie Panu pomóc.

Z pozdrowieniami,

Zespół Groupon PL"

nizej daje SS jesli ktos nie wierzy

[Obrazek: 3c01cc74.jpg]

RE: upcash scam ? strona nie działa - n1dor - 09-12-2010 16:25

Konto oczywiscie moje za taki sam posty wyzej na stronie upcash.pl zostalo zbanowane, dlaczego, pewnie dlatego ze to prawda : ( wedlug mnie to jeden wielki scam ;d

RE: upcash scam ? strona nie działa - 0g0r - 23-12-2010 00:47

To jest scam, oczywiście nikt nie wierzył kiedy otwierali serwis i każdy reklamował go jako wypłacalny. Zbili na takich naiwniakach konkretną kasę i cześć.
Temat sugerowałbym administracji zamknąć, bo UC to już przeszłość. Co do współpracy - nie musieli współpracować, żeby podawać te maile. Najzwyklejsze API.

Od siebie dodam, że sam z UC nawet nie zaczynałem, bo jak zobaczyłem ich dziurawy system i ortografie na poziomie podstawówki. Dobrze wiedzie mi się na CF (cashfile). Jeśli ktoś zechce jakieś info to PW, żeby już nie zaśmiecać forum.

RE: upcash scam ? strona nie działa - Ko4mi - 23-12-2010 10:09

omg ludzie upCASH to nie SCAM !!!
macie dowód, wyplaty z tego miesiąca Smile

[Obrazek: dowod.png]
[Obrazek: upcash.png]

Nie rozumiem ludzi którzy myslą ze ten serwis to scam ;]

Kliknij tutaj aby zarejestrować się na stronie, i zarabiać prawdziwe pieniądze Smile

RE: upcash scam ? strona nie działa - n1dor - 23-12-2010 12:53

moj kolega 660zl nie dostał jeszcze, mi tam sie juz nie chce bawic.