Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Kupię] Niszę/Pomysł na biznes online - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Kupię (/Forum-Kupie-31)
+---- Wątek: [Kupię] Niszę/Pomysł na biznes online (/Temat-Kupie-Nisze-Pomysl-na-biznes-online-175945)

Strony: 1 2

RE: [Kupię] Niszę/Pomysł na biznes online - rumek999 - 13-09-2025 13:08

Ogólnie ciekawi mnie czy rzeczywiście ktoś sprzeda swoją nisze z zapleczem, czy bardziej skontaktuje się do inwestora w tej interes. Sam mam poowiedziałbym że bardzo niszowy "projekt", ale realnie jakbym miał komuś sprzedać całe moje archiwum, z zapleczem z instrukcjami co i jak w jakim czasie gdzie to realnie napewno nie sprzedałbym tego za mniej niż 100tyś. (mi to przynosi niewiele mniej miesięcznie i tak od długiego czasu)(od zera zaczynając trzeba około 3-4 miesiące zeby wejść w takie konkretne sumy, ale po 1 miesiącu już widać konkretne zyski).
A z drugiej strony nie sądze czy ty czy ktokolwiek inny wyłoży tyle pieniędzy na znak zapytania.

Ja zapytam w drugą stronę, a może masz jakieś ciekawe projekty, w które trzeba zainwestować trochę pln + czasu i potrzebujesz wspólnika żeby wyciągnąć więcej ?

PS. Mój post potraktuj jako podbicie tematu, ale propozycja też jest Smile

RE: [Kupię] Niszę/Pomysł na biznes online - EfectiveWork - 13-09-2025 17:06

Zgadzam się z Tobą w 100%. Bo sam tak podchodzę do projektów, które faktycznie są w stanie dla mnie wykręcić fajny zysk po odjęciu inwestycji i kosztów. Po co z kimś się tym dzielić ? Jednak życie jest różne, ludzie są różni....Dlatego jak najbardziej dziękuje za rzetelną informację, która przedstawia sytuację szczerze i pokazuję prawdę - bo również mam takie zdanie jak Ty....

Na obecne czasy moim zdaniem temat został źle przeze mnie napisany....Raczej skierowałbym sam opis tematu do tego, że chętnie zainwestuję swój czas i jakiś % pieniędzy na inwestycję w ciekawy projekt razem z osobą, która ma problemy obecnie z jego realizacją lub nie jest w stanie wystartować jeżeli projekt faktycznie ma to "coś" mając na uwadze, że każdy projekt to ryzyko i nigdy nie ma gwarancji tego, że odniesie sukces Smile

Bardzo chętnie rozpocząłbym rozmowy z Tobą bez żadnych zobowiązań na spokojnie, ale niestety u mnie problem jest właśnie z wachlarzem kreatywności jeżeli chodzi o projekty - od zawsze był. Nigdy nie miałem nosa i wyczucia do tego w co warto wejść i zaryzykować Smile) Tak czy inaczej dzięki za wartościową odpowiedz w temacie Smile