![]() |
Jak zarabiac na afiliacji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak zarabiac na afiliacji (/Temat-Jak-zarabiac-na-afiliacji-175762) |
RE: Jak zarabiac na afiliacji - ShuQi - 22-06-2023 09:16 Na forum jest mnóstwo wskazówek jak rozpocząć zarabianie ![]() ![]() RE: Jak zarabiac na afiliacji - itmaster - 22-06-2023 14:13 Jeśli już zacząłeś temat afiliacji, to proponuję założyć konto w jednym z programów i spróbować zarabiać. Na początek jeśli nie chcesz nikomu płacić za mentoring, to możesz skorzystać z podstawowej pomocy danego programu który poprowadzi Cię za rękę jak zacząć. np. https://mylead.global/pl/blog/jak-zarabiac-dzieki-programom-partnerskim-mylead--cz-1 oczywiście dałem Ci przykład MyLead, bo moim zdaniem dają najwięcej materiałów edukacyjnych dla swoich wydawców, ale oczywiście są inne programy afiliacyjne, więc się nie sugeruj że akurat ten. RE: Jak zarabiac na afiliacji - wolf25ss - 22-06-2023 16:48 (22-06-2023 14:13)itmaster napisał(a): Jeśli już zacząłeś temat afiliacji, to proponuję założyć konto w jednym z programów i spróbować zarabiać. Jakoś nie wierze że na blogu zarobię po 1 nikt nawet nie będzie wiedział że istnieje w ogóle to jakoś mało realne te cały zarobek w Internecie w te kryptowaluty. RE: Jak zarabiac na afiliacji - twardy - 22-06-2023 17:13 Ciezko w to pewnie uwierzyc ale nikomu tutaj na forum nie zalezy zeby Cie do czegos przekonac ![]() RE: Jak zarabiac na afiliacji - Owl_ - 22-06-2023 20:10 (22-06-2023 16:48)wolf25ss napisał(a): Jakoś nie wierze że na blogu zarobię po 1 nikt nawet nie będzie wiedział że istnieje w ogóle to jakoś mało realne te cały zarobek w Internecie w te kryptowaluty. Samo założenie blogu, to dopiero pierwsze kroki w zarabianiu, Aby Twój blog był widoczny, musisz podjąć dodatkowe kroki: - Tworzyć dobre treści. - Zadbać o SEO (o widoczność w wyszukiwarkach) i optymalizację. - Promować blog / zdobyć widownie. - Dobrać metody zarabiania pasujące do blogu i Twojej niszy. A żeby to osiągnąć, musisz przeczytać wiele poradników, książek, artykułów i nie przestawać się szkolić i rozwijać. Nikt nie przekaże Ci takiej wiedzy w 3 prostych zdaniach, bo najzwyczajniej się nie da. Poza tym jeśli ktoś ma świetny pomysł na zarabianie, to zwykle go nie zdradza i nie robi sobie konkurencji. (22-06-2023 16:48)wolf25ss napisał(a): w ogóle to jakoś mało realne te cały zarobek w Internecie w te kryptowaluty. Ludzie zarabiają online, więc to nie jest fikcja. Jednak zarobek nikomu nie spada z nieba — trzeba go sobie wypracować — zaangażowaniem, pracą, kreatywnością, determinacją i chęcią do nauki. Warto też mieć realne oczekiwania co do tego, ile zarobisz na początku. Życzę powodzenia ![]() PS. Zarabianie online to nie tylko kryptowaluty. RE: Jak zarabiac na afiliacji - dazy19 - 22-06-2023 20:22 Najskuteczniejsza forma jest erotyka tyle ze musisz znalesc miejsca gdzie nie sa oklepane programy a nadal oplacalnie platne. Druga rzecza online podejrzewam ze na poczatek jest najstarsza metoda zarobku kup taniej wystaw drozej ![]() RE: Jak zarabiac na afiliacji - Shimeon - 22-06-2023 20:28 (21-06-2023 21:41)wolf25ss napisał(a): niech ktoś pokaże realnie zarobić te 100 czy nawet 50 zł miesięcznie Na ankietach jesteś w stanie tyle zarobić w mniej niż miesiąc, a nawet więcej i to bez inwestowania, specjalnej wiedzy itp. Masz tu idealny poradnik na start: https://zarabiam.com/Temat-Kompendium-wiedzy-o-zarabianiu-na-ankietach-aktualna-lista-zaufanych-paneli-2023-168929 Zapoznaj się z nim i zacznij działać już teraz. No chyba że jesteś zwykłym trollem, który założył multikonto, w celu nabicia sobie kilku bezsensownych postów. ![]() RE: Jak zarabiac na afiliacji - kniew - 22-06-2023 21:22 (22-06-2023 16:48)wolf25ss napisał(a): Dobrze ja mam dużo czasu po prostu powiedz jak to zrobić o to mi chodzi niech ktoś pokaże realnie zarobić te 100 czy nawet 50 zł miesięcznie ja się na tym nie znam nwm jak to działa musiał bym to widzieć jak to ktoś robi i tyle. (22-06-2023 16:48)wolf25ss napisał(a): Może inaczej wytłumaczył jak to zrobić no i chyba po to jest te forum ? @[wolf25ss] błędnie zakładasz, że komukolwiek tu zależy na tym żebyś zarabiał ![]() Masz full darmowej, podstawowej wiedzy. Czytaj, inspiruj się i samodzielnie kombinuj. W razie wątpliwości co do jakiegoś konkretnego zagadnienia zapytaj, na pewno ktoś coś podpowie. No ale nikt ci nie będzie za darmo wykładał na tacy swoich własnych wypracowanych metod. (22-06-2023 16:48)wolf25ss napisał(a): Jakoś nie wierze że na blogu zarobię po 1 nikt nawet nie będzie wiedział że istnieje w ogóle to jakoś mało realne te cały zarobek w Internecie w te kryptowaluty. jak nie wierzysz to przecież nikt na siłę cię nie będzie przekonywać, bo i po co? ![]() RE: Jak zarabiac na afiliacji - wolf25ss - 22-06-2023 22:05 (22-06-2023 21:22)kniew napisał(a):(22-06-2023 16:48)wolf25ss napisał(a): Dobrze ja mam dużo czasu po prostu powiedz jak to zrobić o to mi chodzi niech ktoś pokaże realnie zarobić te 100 czy nawet 50 zł miesięcznie ja się na tym nie znam nwm jak to działa musiał bym to widzieć jak to ktoś robi i tyle.(22-06-2023 16:48)wolf25ss napisał(a): Może inaczej wytłumaczył jak to zrobić no i chyba po to jest te forum ? Już tu jakiś czas siedzę przeglądam i albo tematy już stare nie aktualne albo to po prostu nie działa no i rozumiem że nikt za darmo nie ujawni swoich metod tylko jaką ja mam pewność że koleś który sprzedaje mi jakiś patent właśnie na tym zarabia RE: Jak zarabiac na afiliacji - ShuQi - 22-06-2023 22:08 Kota w worku nie kupujesz i potrzebujesz czegoś na zachęte? ![]() ![]() |