Afiliacja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Afiliacja (/Temat-Afiliacja-175086) Strony: 1 2 |
RE: Afiliacja - Leorth - 23-01-2023 13:57 @robie_hajs Zdecydowanie Mysc góruje nad Czaq'iem. O wiele lepiej rozpisane poradniki, gdzie masz przedstawioną każdą metodę od A do Z. Tutaj faktycznie warto się skusić na zainwestowanie większej kwoty, bo pewniakiem jest jej odrobienie - pod warunkiem, że skorzystasz z otrzymanej wiedzy. Byłem u obu mentorów i z grubsza różnica jest taka, że jak dałem im do oceny swoją stronę to Czaq napisał "super", a Mysc "Trzymaj listę 30 rzeczy do poprawy". W Getpaid (mentoring Mysca) dostajesz nie tylko dostęp do wykupionego mentoringu dożywotnio, ale też do całego forum (w takiej formie jest mentoring), gdzie jest również sporo poradników, wrzutek i informacji, których nie znalazłem nigdzie indziej. Wisienką na torcie jest pomoc pozostałych mentorów w Getpaid i całej tam społeczności. PS. mój post można traktować jednocześnie jako odpowiedź dla robie_hajs oraz odpowiedź dla autora tematu. RE: Afiliacja - Darven - 12-02-2023 16:50 (23-01-2023 13:46)streakk napisał(a): Nie miałem doczynienia z czaq ale z tego co się orientuję w branży nie ma za dobrej opinii jeśli chodzi o pomoc bo ludzie uciekają z jego mentoringu na inne. Ja się pod tym podpisuje....Po 7 miesiącach mentoringu pod jego skrzydłami jestem 460zł w plecy....Także @LUDEK78 jak coś to bierz mysc, ja osobiście sam chyba do niego przejdę, ale na razie jestem tak sparzony mocno na afillacji, że wydawanie kolejnych pieniędzy nie wiem czy wchodzi w grę ;| RE: Afiliacja - Hoolig4n - 15-02-2023 20:21 A ja Czarka polecam. Konkretne tipy i wskazówki, na mentoring przybywa merytorycznych poradników- nie na zasadzie "załóż se konto na insta, wrzuć link w bio i heja". Wyniki działań opartych na poradnikach i prywatnych tipach od były i są zadowalające RE: Afiliacja - Forsawsieci.pl - 22-02-2023 00:14 Ja osobiście zająłem się bankami i ich ofertami. Dla mnie jest to po prostu przejrzyste i nie trzeba wertować tysięcy produktów, które no nie oszukujmy się zazwyczaj są chłamem |