Szybki ZLISTER - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Szybki ZLISTER (/Temat-Szybki-ZLISTER-1743) |
RE: Szybki ZLISTER - Raperrek - 24-02-2010 15:30 Cytat:You: HI XDDD RE: Szybki ZLISTER - tadzik713 - 24-02-2010 20:32 gadałem chyba z 10 osobami i wszyscy mnie wywalili, mała szansa ze ktos sie zarejestruje RE: Szybki ZLISTER - Raperrek - 26-02-2010 15:48 (24-02-2010 20:32)tadzik713 napisał(a): gadałem chyba z 10 osobami i wszyscy mnie wywalili, mała szansa ze ktos sie zarejestruje Po 1 ja gadałem z 4 i 2 się zalogowały. Po 2 nie możesz odrazu pisać że potrzebujesz pomocy, lepiej pogadaj chwilę. RE: Szybki ZLISTER - MalinaJUMPER - 26-02-2010 16:49 You: Hi! Stranger: hi , how u doing? You: I'm A kate and I need your help Stranger: what do u need? You: Can I invite you to lockerz.com? please ;* Stranger: what is that webpage? Stranger: what is about? You: http://www.lockerz.com look you can win a lot's of things Stranger: ok ima help u Stranger: give me the combinationr or whatever to sing up Stranger: or how to send the invitation You: I must invite you You: can you give me your email Stranger: ok [email protected] Stranger: send it , wont full my email with spam hahaha You: thanks wait a moment Stranger: oki You: kamil is in english kate Stranger: are u arabic or something You: ok Stranger: ok i wait for the mail You: look you e-mail Stranger: oki im sing in up You: thanks you're loved Stranger: ok done Stranger: hope that gave u some points or something and u're welcome You: No i ptz wbiły RE: Szybki ZLISTER - lolmasz - 26-02-2010 17:34 You: Hey there... wanna register to lockerz for free prizes? I got there free game, you can get one too. Or something else Stranger: I'm registered, and in their beta testers. You are now being reported Stranger: You can disconnect, but I've got your IP Stranger: Say goodbye to all your ptz mate You: lol coz i wanna find someone to register? Stranger: yes You: ok.. Lol. 1 - to przeciwko regulaminowi? wtf 2 - gosciu z lockerz jako admin na tamtej stronce wiec widzi moje ip? Prawdopodobne Nie ma w regulaminie nic o zapraszaniu nie znajomych nie? Chyba ktos se robi glupie zarty RE: Szybki ZLISTER - Imatrixix - 28-02-2010 01:12 Czy istnieje podobna strona do omegle.com, tylko że po polsku? RE: Szybki ZLISTER - JumpMan23 - 28-02-2010 16:15 You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: hello Stranger: I'm a 47 year old male. Stranger: With a bog cock. Stranger: big* Stranger: cock. You have disconnected. Myślałem, że pierd***** z niego ; D RE: Szybki ZLISTER - Gumowy - 28-02-2010 16:59 Ja uważam, że sposób z czatami może i jest efektywny ale czasochłonny jeśli ktoś nie ma opanowanej tej techniki Najlepiej znaleźc jakiś sposób dzięki któremu w szybkim czasie trafimy do dużej liczby osób. RE: Szybki ZLISTER - JumpMan23 - 28-02-2010 19:39 You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: Mooo.... You: WTF? Stranger: Ima cow Stranger: Cows rule o.O You: yeah, yeah me too like milk You have disconnected. Już oficjalnie tam nie próbuje. Z tymi ludźmi się dogadać nie da ;p RE: Szybki ZLISTER - tokrzys14 - 01-03-2010 21:17 tylko jednego sobie tam załatwiłem ;d Bo u mnie znajomośc angielskiego to jest 0% ;d |