Na czym się teraz zarabia? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Na czym się teraz zarabia? (/Temat-Na-czym-sie-teraz-zarabia-174284) Strony: 1 2 |
RE: Na czym się teraz zarabia? - Darven - 04-07-2022 15:40 (04-07-2022 10:15)hosezbsk napisał(a): Jak masz jajka i głowe nie polecam pracy fizycznej bo szkoda zdrowia No, nawet jakbym chciał, ciężko jest pracować fizycznie przez internet XD (04-07-2022 14:08)Shimeon napisał(a): Zadaj i sam sobie odpowiedz na następujące pytania: 1. Mówiłem, że potrzebowałbym wsparcia ze strony mentora do czegoś takiego. 2. gry, rynek gier, ogólnie rynek technologiczny. Na bieżąco jestem z najważniejszymi premierami, zapowiedziami itd. w tych dziedzinach. 3. Z programowania to głównie python ale nie mam doświadczenia w pisaniu skyrptów do gier czy jakiś stron, no ale można się tego zawsze nauczyć. Photoshopa też umiem obsługiwać, ale artystą to nie jestem. No i montaż wideo w adobe premiere + adobe affter effect a nie długo davinci resolve dojdzie. RE: Na czym się teraz zarabia? - Czaq - 08-07-2022 07:56 @[Darven] Odezwij się zatem w wiadomości prywatnej. Wyjaśnimy sobie kwestie mentoringu i utworzenia miejsca do zarabiania. Jeśli masz tylko chęci do pracy to nic nie stoi nam na drodze. Pozdrawiam! RE: Na czym się teraz zarabia? - Darven - 09-07-2022 20:13 (08-07-2022 07:56)Czaq napisał(a): @[Darven] Odezwij się zatem w wiadomości prywatnej. Wyjaśnimy sobie kwestie mentoringu i utworzenia miejsca do zarabiania. Jeśli masz tylko chęci do pracy to nic nie stoi nam na drodze. Masz przekroczony limit na wiaodmości RE: Na czym się teraz zarabia? - Kumitssu - 06-12-2022 11:47 Powtórzę się i zabrzmi to jak duplikat, ale temat podobny 500 zł to z samego programu poleceń revolut. Nie ma filozofii, serio. Prosty landing, dodajesz odpowiedzi do quizów, ludzie szczęśliwi. 2k to coś prostego, w stylu program poleceń revolut + kilka kont osobistych / lokat / pożyczek. Revolut, aff44, comperialead to dobre źródła wszystkiego powyżej. Konta osobiste i pożyczki możesz reklamować przez jarvee albo partyzancko, drukując ulotki i przyklejając na słupach ogłoszeniowych/ przystankach autobusowych. RE: Na czym się teraz zarabia? - Dr Piotr - 04-05-2023 13:37 Jak znasz Python, to zostań programistą 15k RE: Na czym się teraz zarabia? - Marcelo31 - 11-05-2023 14:25 to wszystko stale się zmienia i ciężko powiedzieć co przynosi największy zysk, dziś może być co innego niż za kilka dni, jak chcesz trochę adrenaliny to zacznij inwestować na giełdzie RE: Na czym się teraz zarabia? - growmi - 12-05-2023 21:27 Najlepiej swój produkt promować zarabiasz sam na siebie , bez pośredników. |