![]() |
Lunarcrush - darmowe tokeny Lunr! Listowane na giełdach. Brak KYC. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: AirDropy (/Forum-AirDropy-460) +--- Wątek: Lunarcrush - darmowe tokeny Lunr! Listowane na giełdach. Brak KYC. (/Temat-Lunarcrush-darmowe-tokeny-Lunr-Listowane-na-gieldach-Brak-KYC-173702) Strony: 1 2 |
RE: Lunarcrush - darmowe tokeny Lunr! Listowane na giełdach. Brak KYC. - cidd3n - 22-02-2022 11:57 U mnie tak to wygląda: ![]() RE: Lunarcrush - darmowe tokeny Lunr! Listowane na giełdach. Brak KYC. - ptasiorex - 23-02-2022 20:30 Dziś przy próbie wypłaty: "Niestety to konto zostało zbanowane z powodu naruszenia Warunków korzystania z usługi LunarCrush, na które wyraził zgodę przed użyciem LunarCrush. To konto rejestrowało wiele fałszywych kont, fałszywych znajomych lub używało innych metod oszukiwania w celu zdobycia punktów. Te działania są niestety równoznaczne z próbą kradzieży od reszty społeczności LunarCrush, która korzysta z LunarCrush w pozytywny sposób, aby zrozumieć aktywność społecznościową wokół swoich ulubionych kryptowalut. Dzięki temu to konto nie zostanie odblokowane. Jeśli nadal chcesz uczestniczyć w społeczności LunarCrush, możesz założyć nowe konto, ale tylko wtedy, gdy korzystasz z aplikacji lub strony internetowej, aby dowiedzieć się o swoich ulubionych kryptowalutach. Nie zakładaj fałszywych kont. Nie próbuj oszukiwać. Po prostu użyj LunarCrush. Dzięki!" Zaznaczam, że nie robiłem żadnego multikonta ani w żaden sposób nie oszukiwałem ![]() ![]() RE: Lunarcrush - darmowe tokeny Lunr! Listowane na giełdach. Brak KYC. - cidd3n - 24-02-2022 10:05 (23-02-2022 20:30)ptasiorex napisał(a): Dziś przy próbie wypłaty: Może logowałeś się z kilku IP, na którymś ktoś miał konto i wykryło jako multikonto. RE: Lunarcrush - darmowe tokeny Lunr! Listowane na giełdach. Brak KYC. - ptasiorex - 24-02-2022 23:01 jedynie laptop i telefon, raczej niemożliwe. RE: Lunarcrush - darmowe tokeny Lunr! Listowane na giełdach. Brak KYC. - cidd3n - 24-02-2022 23:51 (24-02-2022 23:01)ptasiorex napisał(a): jedynie laptop i telefon, raczej niemożliwe. To nie mam pojęcia, dopytaj jeszcze na supporcie, może się pomylili w takim razie jak nie oszukiwałeś. Ja wczoraj odebrałem sobie 35 Lunr na portfel i zbieram dalej. Teraz zmniejszyli kwotę odbioru i można odbierać już od 10 sztuk Lunr. RE: Lunarcrush - darmowe tokeny Lunr! Listowane na giełdach. Brak KYC. - cidd3n - 27-03-2022 12:43 Aktualizuję temat: Właśnie osiągnałem 3 poziom na Lunarcrush - aby go zdobyć musiałem osiągnąć 100 Lunr na moim portfelu. Aktualnie mogę codziennie zdobywać 341 punktów, co dalej przekłada się na maksymalnie 2 tokeny Lunr dziennie. Te punkty pozwolą mi jednak dostawać wyższe nagrody tygodniowe w tokenach Lunr. Ostatnio przy 250 punktach dostawałem dodatkowo około 2 Lunr tygodniowo, teraz myślę, że będzie to około 3 sztuk. Lunarcrush wprowadził również ostatnio kolejny, już czwarty poziom do zdobycia - aby go osiągnąć trzeba posiadać 500 Lunr. Aktualna cena tokena Lunr to 0.46$. Bez inwestycji zebrałem już 100 tokenów, co daje mi 46$. Liczę też na to, że sama cena tokenu wzrośnie, bo projekt cały czas się rozwija i wprowadzane są nowe funkcjonalności. ![]() RE: Lunarcrush - darmowe tokeny Lunr! Listowane na giełdach. Brak KYC. - cidd3n - 14-04-2022 09:13 Mała aktualizacja: ![]() Po zebraniu 100 Lunr i przejściu na Level 3 otrzymuję teraz prawie 5 Lunr w nagrodach tygodniowych + 2 Lunr dziennie za aktywność. Daje to 7x2 Lunr + 5 Lunr = 19 Lunr tygodniowo, czyli przy obecnym kursie tokena jest to 12$ tygodniowo. ![]() Dodatkowo platforma wprowadziła także staking od 8% do nawet 25% w zależności od okresu zablokowania tokenów. |