Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nowy sposób! Zarabiaj 50% więcej na FileSonic! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Nowy sposób! Zarabiaj 50% więcej na FileSonic! (/Temat-Nowy-sposob-Zarabiaj-50-wiecej-na-FileSonic-17287)

Strony: 1 2

RE: Nowy sposób! Zarabiaj 50% więcej na FileSonic! - cinexik - 01-12-2010 21:30

Nie chce zarabiać na samych refach, po prostu chce dorabiać i jeśli ktoś ma się tu ogarnąć to chyba tySmile

RE: Nowy sposób! Zarabiaj 50% więcej na FileSonic! - tuszek84 - 24-12-2010 22:46

Co oferujesz za zostanie Twoim refem?? Jakieś konkrety możesz napisać? Zarobków nie masz imponujących... chyba, że się teraz polepszyły ;p

RE: Nowy sposób! Zarabiaj 50% więcej na FileSonic! - cinexik - 30-12-2010 22:13

To były zarobki z pierwszych dwóch dni na filesonic Smile
Oferuje pomoc na gadu, odpowiedzi na twoje pytania.
W razie potrzebowania pomocy zawsze można na mnie liczyć Smile

RE: Nowy sposób! Zarabiaj 50% więcej na FileSonic! - Raperrek - 31-12-2010 10:56

Żadnego poradnika nie oferujesz ?

RE: Nowy sposób! Zarabiaj 50% więcej na FileSonic! - cinexik - 31-12-2010 13:30

Jest tyle poradników w necie, więc uważam, że pisać go nie muszę i jeszcze lepiej wyjdzie jak będę tłumaczył "krok po kroku" na gg.
ewentualne pytania będą wyjaśniane od razu.

RE: Nowy sposób! Zarabiaj 50% więcej na FileSonic! - proszek94 - 24-01-2011 20:50

Nastawiajac sie na samych refow, duzo nie zarobic Big Grin pozdro

RE: Nowy sposób! Zarabiaj 50% więcej na FileSonic! - wklos1 - 25-01-2011 02:24

Jestem otwarty na współpracę.Smile Na HF kiepsko mi idzie to dorabianie,więc liczę na to,że z Twoją pomoc trochę lepiej pójdzie.Napisałem na gg.

pozdrawiam

RE: Nowy sposób! Zarabiaj 50% więcej na FileSonic! - cinexik - 26-01-2011 22:58

(24-01-2011 20:50)proszek94 napisał(a):  Nastawiajac sie na samych refow, duzo nie zarobic Big Grin pozdro

masz u mnie + za inteligencje (ironia jakby ktos nie zauwazyl), nie chce zarabiac na samych refach, a tylko dorobic.

Nowy sposób! Zarabiaj 50% więcej na FileSonic! - Admin - 10-02-2013 11:14

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.