Poradnik Sprzedaż multikont hostingowych allegro - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Sprzedaż multikont hostingowych allegro (/Temat-Sprzedaz-multikont-hostingowych-allegro-172490)Strony: 1 2 |
RE: Sprzedaż multikont hostingowych allegro - Krzychu102 - 31-08-2021 18:32 (30-08-2021 14:10)michalp82 napisał(a): Akcja by przyciagnac wiecej kupujacych i tyle. Z ciekawości zapytam, orientujesz się jak działają takie oferty? Ktoś udostępnia swoje konto na chomikuj i osoby postronne pobierają z niego pliki? https://allegro.pl/oferta/chomikuj-transfer-nitton-20-gb-30-dni-9272277290 #Edit Nie wiem czy dobrze myślę ale chodzi oto żeby kupować pakiety 180 dniowe i sprzedajesz jako 30 dniowe po to aby po 30 dniach kupiły inne albo te same osoby ( chodzi oto żeby starczyło na dłużej tak?) RE: Sprzedaż multikont hostingowych allegro - Shafu - 13-01-2022 21:04 Przypadkiem na allegro nie są zabronione konta? Znam osoby co do gier mocno usuwane mają oferty, jak z takimi servisami? RE: Sprzedaż multikont hostingowych allegro - Shimeon - 22-08-2022 18:37 (27-08-2021 08:49)michalp82 napisał(a): Na wszystkich wyzej napisanych hostingach w wiekszosci jest opcja blokady zmiany hasla lub wrzucenie 2FA wiec nikt wam nic nie zmieni. Zreszta na aukcji wystarczy zaznaczyc, ze konto bez mozliwosci zmiany danych dostepowych. Mógłby mi ktoś z forum dokładniej objaśnić zasadę działania weryfikacji dwu-etapowej, z wykorzystaniem kodu QR? Włączyłem ją u siebie na swoim koncie rapidgator, zeskanowałem kod przez "Authenticator" i teraz, gdy odpalam wtyczkę to za każdym razem wyświetla się inny 6-cyfrowy numer - w razie próby włamania na konto, dostaję powiadomienie mailem i poza ewentualną zmianą hasła muszę coś jeszcze wykonać? |