![]() |
Associate plus - 20PLN / 5 USDT wystarczy nr tel bez kyc ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Associate plus - 20PLN / 5 USDT wystarczy nr tel bez kyc ! (/Temat-Associate-plus-20PLN-5-USDT-wystarczy-nr-tel-bez-kyc-172296) |
RE: Associate plus - 20PLN / 5 USDT wystarczy nr tel bez kyc ! - Folari - 27-07-2021 09:03 Komuś wypłacili? Ja mam odrzuconą wypłatę, zlecałem w krypto i teraz widzę, że kasa znowu w bilansie rachunku. Raczej fejk, nic z tego nie będzie. RE: Associate plus - 20PLN / 5 USDT wystarczy nr tel bez kyc ! - rayden - 27-07-2021 11:23 U mnie tak samo jak wyżej. Wypłata odrzucona ![]() RE: Associate plus - 20PLN / 5 USDT wystarczy nr tel bez kyc ! - P4Jn - 27-07-2021 11:32 Coś tu nie gra, kombinowania za dużo. RE: Associate plus - 20PLN / 5 USDT wystarczy nr tel bez kyc ! - Adisokol - 27-07-2021 12:21 Sprobujcie w zakladce konto "ustaw sie" ustawic adres trc + kod qr. Zwroccie tez uwage zeby byl to faktycznie adres trc . Niby nie jest obowiazkowe ustawienie bo przy wyplacie podajemy dane ale mi dlatego odrzucili. Stronka wyglada jak totalny scam i raczej jest scamem ale w piatek na milion % wyplacali a w dodatku nie jest wymagane podawanie zadnych danych wiec wrzucilem moze komus uda sie wyplacic. Moja wyplata zostala odrzucona wlasnie przez brak uzupelnienia danych w "ustaw sie". Jest bodajze limit wyplat 1 na dzien czy cos takiego jak bedzie wam wyskakiwac komunikat ze nie mozecie wyplacic bo 10transakcji to przeklikajcie ta najtansza od min 20zl i bedzie mozna zlecic jeszcze raz. Polecanym portfelem do wyplat jest binance RE: Associate plus - 20PLN / 5 USDT wystarczy nr tel bez kyc ! - Behaviorakles - 27-07-2021 12:23 za 5 dolarów tak się błaźnić, polacy to wielki i mądry naród, musimy tylko wygrać te wybory ![]() RE: Associate plus - 20PLN / 5 USDT wystarczy nr tel bez kyc ! - Morricorne - 27-07-2021 16:18 Przyszło dzisiaj. Także wypłacają. Pytanie czy to tylko jednorazowa akcja czy można to codziennie powtarzać. No i skąd oni mają te środki ![]() RE: Associate plus - 20PLN / 5 USDT wystarczy nr tel bez kyc ! - Behaviorakles - 27-07-2021 16:44 Niebawem do wszystkich którzy odebrali bonus z tej perspektywicznie wyglądającej witryny napisze niejaki Joaquin. Spotkacie się z nim między godziną 19 a 22 w połowie Sierpnia w różnych dzielnicach Sandomierza, wręczy wam coś co z wyglądu przypomina mąkę i poprosi o drobną przyjacielską przysługę. ![]() RE: Associate plus - 20PLN / 5 USDT wystarczy nr tel bez kyc ! - Adisokol - 27-07-2021 18:43 (27-07-2021 16:18)Morricorne napisał(a): Przyszło dzisiaj. Także wypłacają. Pytanie czy to tylko jednorazowa akcja czy można to codziennie powtarzać. No i skąd oni mają te środki Dobre pytanie ktos chyba sie bawi w robin hooda hahah trzebaby wplacic tysiaka i to sprawdzic ale wydaje mi sie ze innej opcji nie ma. Najwazniejsze ze wyplaca . Na dzis (19;41) wszystkie nicki zostaly juz zweryfikowane. Ktos zalozyl 2 konta na nr tel z innym kierunkowym niz polski, administracja napisala ze takie numery nie otrzymaja bonusu. Pozdro ![]() RE: Associate plus - 20PLN / 5 USDT wystarczy nr tel bez kyc ! - thedrago15 - 27-07-2021 20:11 Właśnie się zarejestrowałem Bardzo dziwna ta stronka wygląda jak typowy scam ![]() RE: Associate plus - 20PLN / 5 USDT wystarczy nr tel bez kyc ! - Adisokol - 27-07-2021 22:24 XDDD Zostalem zablokowany ze wzgledu na duza liczbe multikont zarejestrowanych z mojego linku. No niezle . Jezeli komus zalezy na tej weryfikacji i zalozyl konto po 19;41 dzis to zostawiam nr whatsapp do adminki +48 733 969 875 Dopiszcie ze chcecie skorzystac z tymczasowego doladowania a osoba u ktora wam polecila zostala zablokowana to was pewnie puszcza dalej. Temat do zamkniecia jako iz nie jestem w stanie dalej zalatwiac bonusu kolejnym osobom. @Majka @Hybrid1990 |