![]() |
Nowy początek - Zarabianie w internecie by Pablo1878 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nowy początek - Zarabianie w internecie by Pablo1878 (/Temat-Nowy-poczatek-Zarabianie-w-internecie-by-Pablo1878-172164) |
RE: Nowy początek - Zarabianie w internecie by Pablo1878 - M$ney - 21-07-2021 17:08 Strasznie biedny i lekko nudny ten dziennik RE: Nowy początek - Zarabianie w internecie by Pablo1878 - Pablo1878 - 21-07-2021 17:11 (21-07-2021 17:08)M$ney napisał(a): Strasznie biedny i lekko nudny ten dziennik Nie musisz obrażać. ![]() Jest taki, jaki ma być. ![]() RE: Nowy początek - Zarabianie w internecie by Pablo1878 - xdax1 - 21-07-2021 20:33 Nie obraża, a wyraża swoją opinie która w zasadzie, jest prawdziwa. W swoich aktualizacjach pokazujesz tylko kwoty i tak naprawdę nic nie wiadomo skąd się one biorą. Równie dobrze, sam mogę stworzyć taki temat i nabijać posty fejk kwotami ile niby zarobiłem w danym dniu. Nie twierdzę, że tak robisz, ale nie ma żadnego w tym pokrycia ani niczego sensownego. Jeśli chcesz prowadzić sobie dziennik kwot, to równie dobrze możesz to robić w notatniku, bo na forum to nic nie wnosi. Jeszcze opis działu: Dziennik pracy użytkowników zarabiam.com, opisz w nim jak zarobić przez internet, podziel się z Nami swoimi spostrzeżeniami jakie umożliwia dodatkowa praca w sieci. Mówi samo za siebie. RE: Nowy początek - Zarabianie w internecie by Pablo1878 - Pablo1878 - 21-07-2021 21:00 (21-07-2021 20:33)xdax1 napisał(a): Nie obraża, a wyraża swoją opinie która w zasadzie, jest prawdziwa. W swoich aktualizacjach pokazujesz tylko kwoty i tak naprawdę nic nie wiadomo skąd się one biorą. Równie dobrze, sam mogę stworzyć taki temat i nabijać posty fejk kwotami ile niby zarobiłem w danym dniu. Nie twierdzę, że tak robisz, ale nie ma żadnego w tym pokrycia ani niczego sensownego. Jeśli chcesz prowadzić sobie dziennik kwot, to równie dobrze możesz to robić w notatniku, bo na forum to nic nie wnosi. Słowa "biedny dziennik" może zinterpretować, że moje kwoty nie robią wrażenia ale mniejsza z tym. Kilka dzienników pracy m.in od użytkowniczki Natinka stało się jednym wielkiem off-topem, który trwał przez dość spory czas. I nikt się jej nie czepiał. ![]() PS. Gdybym wrzucał fejkowe kwoty to dorzuciłbym tam kilka zer, żeby robiło to wrażenie. ![]() PS 2. Fajnie, że komentujecie ale czytać moich wpisów już nie czytacie. ![]() (21-07-2021 10:29)Pablo1878 napisał(a): Póki co, nie mam weny by się jakoś specjalnie rozpisywać. Coś tam działam sobie i jakieś pieniążki wpadają. RE: Nowy początek - Zarabianie w internecie by Pablo1878 - xdax1 - 22-07-2021 08:43 Cytat:Słowa "biedny dziennik" może zinterpretować, że moje kwoty nie robią wrażenia ale mniejsza z tym. Ja zrozumiałem to inaczej, nie biedny w sensie kwot a biedny w treść ponieważ po dodaniu drugiego członu wiadomości "i nudny" na to wskazuję. Dodatkowo w dziennikach zazwyczaj na początku są małe kwoty, bo o to tu chodzi, aby pokazać swój rozwój. Cytat:Kilka dzienników pracy m.in od użytkowniczki Natinka stało się jednym wielkiem off-topem, który trwał przez dość spory czas. I nikt się jej nie czepiał. Może i off-top, ale większość postów z sensem dotyczące paneli badawczych zawartych w tamtym dzienniku - gdyby tylko natinka byłaby aktywna, to wszystko byłoby dobrze. Cytat:PS. Gdybym wrzucał fejkowe kwoty to dorzuciłbym tam kilka zer, żeby robiło to wrażenie. To byłoby jeszcze bardziej podejrzane, każdy by pytał skąd i gdzie zarabiasz takie kwoty. Cytat:PS 2. Fajnie, że komentujecie ale czytać moich wpisów już nie czytacie. Dodałeś ten post wczoraj a dziennik jest od 05.07, od początku jest tak samo. Czyli jak rozumiem, od samego początku nie chce Ci się pisać i nie masz "weny"? W takim wypadku, po w ogóle tworzysz ten dziennik. P.s Moje posty nie mają na celu "jechania" Twojego dziennika, więc nie bierz proszę tego do siebie, to zwykła dyskusja. RE: Nowy początek - Zarabianie w internecie by Pablo1878 - ShuQi - 22-07-2021 10:16 Panowie i Panie, krytyka jest dobra wtedy kiedy jest konstruktywna. Jest mocna różnica pomiędzy "Strasznie biedny i lekko nudny ten dziennik" a " Widzę że dniówki cały czas wpadają to bardzo dobrze że zarabiasz, jednak dodawaj nieco więcej informacji dotyczącego tego, czym się zajmujesz" Brzmi zupełnie inaczej, prawda? Jeżeli chodzi o sam sposób prowadzenia dziennika, to autor decyduje jak on wygląda. RE: Nowy początek - Zarabianie w internecie by Pablo1878 - Pablo1878 - 22-07-2021 11:07 Dzięki Shuqi. ![]() Pora się rozpisać, żeby nie było więcej narzekań. Dziennik powstał głównie po to, żeby moje zarobki nie odchodziły w takim samym tempie jak przychodzą do mnie. Masz rację xdax1, że mógłbym to robić w notatniku. Tworząc jednak wątek w tym dziale, zostawiłem sobie furtkę do pisania dodatkowych treści przy cyferkach. Tak sobie pomyślałem, że zdradzę rąbka tajemnica na temat moich projektów. Bo w sumie to żadna tajemnica na czym zarabiam, no prawie. Nazwy wziąłem z alfabetu greckiego. Dlaczego? Taki miałem po prostu kaprys i już. 21 lipca Projekt: Alfa Pod tym projektem kryją się zarobki z linków afiliacyjnych, refbacków i różnych akcji promocyjnych. Ostatnio jest to głównie przychód pasywny. Dlaczego? Nie promuje tego na facebook'u bo moje posty i tak nie trafiają do ludzi (obstawiam shadowban'a). Druga rzecz to uboższe oferty promocyjne niż miało to miejsce pod koniec 2019 roku. Mój temat z refbackami znajdziecie na tym forum. Zostawiam Wam link, by go łatwiej znaleźć. KLIKNIJ TUTAJ -> TEMAT Z REFBACKAMI
Zarobków brak. ![]() Projekt: Beta Co to konkretnie jest? Malutka tajemnica. Kilka osób z tego forum o tym wie a inni mogą się domyślać. Co do zarobków. Trochę wczoraj posiedziałem przy starej, wyoranej już metodzie. Ona ciągle działa ale często efekty są mizerne. Próbowałem też z pewną aplikacją ale efektów specjalnych nie było. Dodatkowo dostałem bana na konto, więc muszę stworzyć nowe.
Tutaj będą pojawiać się zarobki z wymian. Czasami wymieniam ludziom pieniądze z jednego procesora na drugi. Malutkie dorabianie na boku. ![]() Projekt: Gamma
Zarobków brak. ![]() Zarobki Wpis / Cały dziennik ~ 90 zł / ~ 641,36 zł Podsumowując mój dzisiejszy wpis. Mam nadzieję, że czytelnicy mojego dziennika będą teraz zadowoleni. ![]() Mógłbym jeszcze się bardziej rozpisać, ale zostawiam sobie wenę na inne rzeczy. Idę ogarnąć kilka spraw i działamy dalej. RE: Nowy początek - Zarabianie w internecie by Pablo1878 - Pablo1878 - 23-07-2021 13:39 Czas na kolejny dzień podsumowania mojej internetowej przygody. Jest to obecnie wpis z największą ilością zarobionych pieniędzy w tym dzienniku. Nie będę spoczywał na laurach, tylko działał dalej! 22 lipca Projekt: Alfa
Projekt: Beta Powód dzisiejszej kwoty, która wyniosła 0 zł jest opisany w projekcie Gamma. Wiem, że nie powinienem odpuszczać ale wyszło jak wyszło. Zaczął się weeekend, trochę potencjalnych klientów przybyło. Liczę na dobre zyski.
Wpadł niezły deal. Dlatego też, zarobki w powyższym projekcie wyniosły 0. Wiem, że zarobki tutaj nie będą wpadały często. Nie planuje póki co, otworzyć oficjalnych wymian pieniędzy. Projekt: Gamma
Zarobki Wpis / Cały dziennik ~ 400 zł / ~ 1041,36 zł Podsumowanie. Plany na weekend to zarobić minimum 500 zł w projekcie Beta. Czy plan się uda? Mam nadzieję, że tak. Zaraz zabieram się do pracy. RE: Nowy początek - Zarabianie w internecie by Pablo1878 - Pablo1878 - 26-07-2021 12:19 W poprzednim wpisie, wyznaczałem sobie cel - minimum 500 złotych w ten weekend tj. 23-25 lipca. Czy udało się go osiągnąć? Niestety nie, zabrakło nie wiele. Dlaczego tak się stało? 23 lipca - Był to dzień w którym poświęciłem najwięcej czasu na moją "pracę'. Efekt? Zarobione ~225 zł. Byłem mega zadowolony z wyników bo nie musiałem się zbytnio wysilać. Pieniądze bardzo łatwo przychodziły do mnie. ![]() 24 lipca - Tutaj poświęciłem znacznie mniej czasu niż w poprzednim dniu. Zacząłem pracować, zanim zaczął się dobry okres do tego. Dlaczego? Wieczorem miałem zaplanowane wyjście i musiałem zmienić plany. Efekt? Zarobione ~220 zł. Wniosek? Krótszy czas pracy, a zarobki takie same jak w poprzednim dniu. ![]() 25 lipca - Tutaj z góry napiszę. Zarobki = 0 zł. Miałem inne sprawy na głowie + gdy siadłem do pracy to źle poczułem i więcej leżałem na łóżku niż pracowałem. Dzień stracony ale czasem się przyda odpoczynek. Podsumowanie - Efekt końcowy to 445 zł. Do 500 zł zabrakło nie wiele ale grosz do grosza i będzie kokosza. ![]() 23-25 lipca Projekt: Beta
Zarobki Wpis / Cały dziennik ~ 445 zł / ~ 1486,36 zł RE: Nowy początek - Zarabianie w internecie by Pablo1878 - Pablo1878 - 29-07-2021 11:55 Trochę mnie nie było ale to nie oznacza, że nie działam. Działam ale po cichu, skromnie. Czasem się wymienię uwagami, pomysłami z innymi osobami. Ciągle działam na tej starej metodzie, której powoli mam serdecznie dość... Muszę się w końcu zmotywować do zmiany strategii bo psychicznie nie wyrobię. ; ) Czas pracy? Niewielki. Zazwyczaj oglądam TV, przeglądam internet + "pracuje". 26-28 lipca Projekt: Beta
Zarobki Wpis / Cały dziennik ~ 300 zł / ~ 1786,36 zł |