ECOMpartners - wysokie prowizje, ciekawe produkty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: ECOMpartners - wysokie prowizje, ciekawe produkty (/Temat-ECOMpartners-wysokie-prowizje-ciekawe-produkty-171997) Strony: 1 2 |
RE: ECOMpartners - wysokie prowizje, ciekawe produkty - Dianda93 - 04-08-2023 05:03 Ja też pracuje i też mam mniej ludzi w pracy, ba nawet byłam na urlopie i ktoś obowiązków służbowych musi dopilnować a tutaj ewidentnie coś jest nie tak, bo nie odpisali mi na żadnego z 5 maili, nie odbierali ani razu telefonu, nie reagują na kontakt przez panel.. dla mnie stracili w oczach.. Minęło 9 dni od momentu zaakceptowania wypłaty i zero odzewu czy zero przelewu z ich strony to trochę olewka a nie bycie na urlopie ? RE: ECOMpartners - wysokie prowizje, ciekawe produkty - rachman - 05-08-2023 03:02 Ty to ty, ja to ja, a oni to oni. Siedzę w zarabianiu przez net od dawna i różnie bywało. Czego oczekujesz - potwierdzenia/informacji, że firma padła, że olewa? Ode mnie tego nie otrzymasz - bo nie znam sytuacji, pierwsze czytam żeby ktoś miał problemy z nimi. Skoro tak reagujesz na luźną uwagę co mogłoby być powodem to innych różnych sytuacji jakie mogłyby to spowodować nie będę przytaczał, różne przez te lata miałem, ale tutaj byłyby to tylko domniemania. Szkoda na to czasu. Do tej pory nigdy wtopy nie było, co się dzieje to zobaczymy. Na razie Ty jedna masz problem z wypłatą. Zauważ jak to wygląda. Nowe forumowe konto, zero innych postów tylko te dwa że firma leci w ciula... Założyłaś konto by zapytać? A może konkurencja chce popsuć opinię innej firmy... Może jest jakiś powód, a może nie. Jak zlecę wypłatę lub znajdę inne informacje o problemach to będę nad tym myślał. Na razie - zastanawiająca sytuacja - ale za wcześnie by to oceniać. Jak coś znajdę więcej to dam tu znać, jak zawsze. Na razie nie mam jakichkolwiek innych sygnałów o problemach w firmie. Edit: Nie znalazłem w sieci żadnych informacji by ktoś miał jeszcze kłopoty z firmą. Jeśli ktoś trafi na jakiekolwiek informacje proszę dać znać. RE: ECOMpartners - wysokie prowizje, ciekawe produkty - Dianda93 - 09-08-2023 07:47 A u mnie dalej przelewu brak, kontaktu brak ? RE: ECOMpartners - wysokie prowizje, ciekawe produkty - rachman - 09-08-2023 17:07 Cytat:Wypłata zgłoszona i zaakceptowana ponad tydzień temu Czy w panelu - "Prowizje -> Wypłaty" zarobiona kwota już zniknęła = przelew został wysłany, ale nie doszedł, czy nadal widnieje jako zatwierdzona = zostanie wysłana dopiero, ale jeszcze nie zlecili przelewu? Zleciłem wypłatę w poniedziałek. Kwota zatwierdzona, jak zostanie zlecona do wypłaty dam znać. RE: ECOMpartners - wysokie prowizje, ciekawe produkty - Dianda93 - 09-08-2023 20:08 Tak zniknęła, już ją mam w historii wypłat. Jestem bliska osiągnięcia progu kolejnej wypłaty i zobaczę co się stanie ? RE: ECOMpartners - wysokie prowizje, ciekawe produkty - rachman - 14-08-2023 09:52 Jak wcześniej pisałem - zleciłem wypłatę poniedziałek pod wieczór. No raczej do późna nie siedzieli więc można roboczo założyć wtorek Środa - o ile dobrze pamiętam - zatwierdzenie kwoty. Czwartek - podejrzewam - jakieś księgowanie czy inne formalności. W piątek - podejrzewam - zlecono przelew bo nie doszedł przed weekendem Dziś w poniedziałek rano kasa na koncie. U mnie wszystko gra. Firma na mój gust szybko wypłaciła. RE: ECOMpartners - wysokie prowizje, ciekawe produkty - Dianda93 - 14-08-2023 16:49 Pozazdrościć U mnie mimo dziesiątki wysłanych wiadomości - brak odzewu co do chęci wypłaty prowizji bądź nie ;p Telefon włączony - nikt nie odbiera i tak od 4 tygodni Ale... dzisiaj logując się do serwisu taka informacja : 'W związku ze zmianą strategii firmy, informujemy że z dniem 31.08.2023 program partnerski EcomPartners zostaje zamknięty. Dokładnie tego dnia wyłączymy możliwość promocji naszych produktów. Dziękujemy że byliście z nami. Zespół EcomPartners.'' Więc chyba się poddaje i przestaje wierzyć, że kiedykolwiek mi zapłacą RE: ECOMpartners - wysokie prowizje, ciekawe produkty - rachman - 14-08-2023 19:12 No patrz. Dopiero wstawili widocznie komunikat. Szkoda bo ładnie się zarabiało u nich. Może zaginęłaś w akcji jak to się mówi. Nadzieja jest bo jak będą zamykali program partnerski będą raczej regulować księgowe sprawy, jeszcze nie odpuszczaj, to nie firma krzak, która znika bez słowa tylko jakaś wtopa lub przeoczenie. No chyba, że grubą sumkę uzbierałaś i faktycznie dopuszczasz, że opłacałoby im się psuć sobie opinię Ja dostałem więc wychodzi, że raczej jakieś przeoczenie raczej związane z tymi zmianami w firmie i nie ogarniają do końca. Życzę powodzenia. ECOMpartners - wysokie prowizje, ciekawe produkty - Hybrid1990 - 16-09-2023 09:16 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |