Gdzie promować własny sklep WWW? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Gdzie promować własny sklep WWW? (/Temat-Gdzie-promowac-wlasny-sklep-WWW-171869) Strony: 1 2 |
RE: Gdzie promować własny sklep WWW? - kontars - 19-06-2021 20:26 Jaka branża? Dla przykładu fit dobrze sprzedaje się na ig, ale już na linkedin to nic nie zrobisz. Więc żeby coś doradzić musisz dać więcej info. No i na backendzie robisz SEO cały czas RE: Gdzie promować własny sklep WWW? - Hoolig4n - 25-06-2021 15:24 (11-06-2021 17:48)shf napisał(a):(06-06-2021 21:06)Hoolig4n napisał(a): Google Ads (+Google Shopping), fb ads, bo jestem fanem ruchu płatnego. Natomiast w długiej perspektywie czasu SEO (co w przypadku sklepu jest nieco trudniejsze). Można też ponegocjować z jakimiś infulenserami z instagrama o promo sklepu. To w zasadzie jedyne techniki, które przyszły mi do głowy. Także wtedy, kiedy prowadziłem swój sklep internetowy, bo po prostu dobrze się sprawdzały @[shf] A no stało się, to od razu Ci lifehacka dla początkującego podrzucę, resztę sobie sam dopowiesz. Nie pakuj się w spółki z osobą/ami, które będą w ch**a grać RE: Gdzie promować własny sklep WWW? - liroypl - 17-08-2021 16:53 Social Media aktualnie są jedną z większych żył złota. RE: Gdzie promować własny sklep WWW? - aci - 19-08-2021 18:26 Poza wspomnianymi wcześniej, warto rozważyć również współpracę z influencerami. RE: Gdzie promować własny sklep WWW? - itmaster - 19-08-2021 19:50 No tak ale na influencerów trzeba mieć większy budżet, chyba że mowa o tych mniej znanych. Ale to znowu pytanie, czy wtedy warto bawić się w taką reklamę. |