Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Gdzie promować własny sklep WWW? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Gdzie promować własny sklep WWW? (/Temat-Gdzie-promowac-wlasny-sklep-WWW-171869)

Strony: 1 2

RE: Gdzie promować własny sklep WWW? - kontars - 19-06-2021 20:26

Jaka branża?

Dla przykładu fit dobrze sprzedaje się na ig, ale już na linkedin to nic nie zrobisz. Więc żeby coś doradzić musisz dać więcej info.

No i na backendzie robisz SEO cały czas

RE: Gdzie promować własny sklep WWW? - Hoolig4n - 25-06-2021 15:24

(11-06-2021 17:48)shf napisał(a):  
(06-06-2021 21:06)Hoolig4n napisał(a):  Google Ads (+Google Shopping), fb ads, bo jestem fanem ruchu płatnego. Natomiast w długiej perspektywie czasu SEO (co w przypadku sklepu jest nieco trudniejsze). Można też ponegocjować z jakimiś infulenserami z instagrama o promo sklepu. To w zasadzie jedyne techniki, które przyszły mi do głowy. Także wtedy, kiedy prowadziłem swój sklep internetowy, bo po prostu dobrze się sprawdzały Wink

Na tą chwilę nie prowadzisz sklepu? Coś się stało konkretnego? Jak masz jakieś lifehacki dla początkujacych zaczynajacych z wlasnym sklepem to z checia wyslucham hah Big Grin

@[shf] A no stało się, to od razu Ci lifehacka dla początkującego podrzucę, resztę sobie sam dopowiesz. Nie pakuj się w spółki z osobą/ami, które będą w ch**a grać Big Grin

RE: Gdzie promować własny sklep WWW? - liroypl - 17-08-2021 16:53

Social Media aktualnie są jedną z większych żył złota.

RE: Gdzie promować własny sklep WWW? - aci - 19-08-2021 18:26

Poza wspomnianymi wcześniej, warto rozważyć również współpracę z influencerami.

RE: Gdzie promować własny sklep WWW? - itmaster - 19-08-2021 19:50

No tak ale na influencerów trzeba mieć większy budżet, chyba że mowa o tych mniej znanych. Ale to znowu pytanie, czy wtedy warto bawić się w taką reklamę.