![]() |
BIGO LIVE - Stream 250zł dla każdego x2 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +---- Dział: Zarabianie na Telefonie (/Forum-Zarabianie-na-Telefonie-446) +---- Wątek: BIGO LIVE - Stream 250zł dla każdego x2 (/Temat-BIGO-LIVE-Stream-250zl-dla-kazdego-x2-171827) Strony: 1 2 |
RE: BIGO LIVE - Stream i Czat Live - gortuz - 06-03-2022 11:46 Mi się raczej zdaje, że temat z tym streamowaniem umarł ![]() RE: BIGO LIVE - Stream i Czat Live - Smoguser - 11-03-2023 16:49 Wybaczcie, dawno nie wchodziłem na stronkę, wypadło mi to z głowy. A sama apka ma się świetnie, dodając bonusy które zostały przydzielone od lutego powiedziałbym lepiej niż kiedykolwiek ![]() ![]() RE: BIGO LIVE - Stream 250zł dla każdego x2 - Smoguser - 07-11-2023 22:52 (06-03-2022 08:33)xdax1 napisał(a): Ostatnia wizyta: 30-01-2022 18:01 Faktycznie nie wchodziłem zbyt często na forum, masa różnych zmian następowała na aplikacji jak również u mnie w życiu, tak czy inaczej będę codziennie zaglądać i móc również tutaj odpowiedzieć na pytania. Odnośnie restyrykcji na aplikacji nie są to jakieś rzeczy z kosmosu, aplikacja nie zezwala na przemoc, nagość, pokazywanie broni czy zabawy nożem, nie można również palić papierosów, chodzi bardziej o samo zaciąganie się więc paląc wychodzimy z kadru albo przekręcamy kamerę więc tak to wygląda. |