![]() |
Sorare gra dla miłośników piłki i krypto. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: Sorare gra dla miłośników piłki i krypto. (/Temat-Sorare-gra-dla-milosnikow-pilki-i-krypto-171160) |
RE: Sorare gra dla miłośników piłki i krypto. - zeno13 - 02-04-2021 11:33 Po przerwie na reprezentacje rusza kolejna kolejka od 15:00 dzisiaj do tej godziny musimy ustalić składy. koniec kolejki 6 kwietnia. RE: Sorare gra dla miłośników piłki i krypto. - Adam05 - 02-04-2021 17:15 Jakaś jest pewność że cena piłkarza wzrośnie? Czy to taka bardziej zabawka dla hazardzistów RE: Sorare gra dla miłośników piłki i krypto. - malpa2 - 02-04-2021 20:41 Pewności nie ma, chyba bardziej taka inwestycja a raczej spekulacja bym powiedział. Sama firma też średnia - Organizer Refers to SORARE SAS, a French company with a capital of 1,500 euros, registered in the Créteil Trade and Companies Register under number 844 355 727, domiciled at 5, avenue du Général-de-Gaulle 94160 SAINT-MANDE. Czyli kapitał firmy 1500 euro więc nie zdziwiłbym się jakby po jakimś czasie się zwinęli. RE: Sorare gra dla miłośników piłki i krypto. - zeno13 - 03-04-2021 15:29 Firma rozwija się bardzo dobrze podpisują umowy z coraz większą ilością klubów ostatnio doszedł AC Milan. Nie są to jacyś no name. Ostatnio pozyskali 50 mln usd https://cryps.pl/blockchainowa-gra-sorare-pozyskala-50-mln-usd/ Rośnie cena piłkarzy jak mają dobre statystki. Są różne sposoby możesz np szukać młodych zawodników. Musisz patrzeć na to co dany zawodnik gra w prawdziwych meczach. Ja wyszukuje zawodników nie drogich 70 - 120 euro regularnie grających i oferuje sprzedającym cenę np 30% niższą. Większość odmawia ale nie wszyscy ![]() drużynę global bo w poprzednim nie miałem jeszcze całego składu dam znać po koniec kolejki jak mi poszło ![]() Bramkarza tylko mam białego bo grających cena to kosmos ![]() Ja gram od niedawna ale na handlu podwoiłem już swój wkład. RE: Sorare gra dla miłośników piłki i krypto. - kosa12341 - 03-04-2021 21:36 Poszło z refa, będę próbował bez wkładu własnego ![]() RE: Sorare gra dla miłośników piłki i krypto. - zeno13 - 03-04-2021 22:11 Bez wkładu własnego ciężko, napisałem jakie są opcje w pierwszym poście. RE: Sorare gra dla miłośników piłki i krypto. - kitu - 05-04-2021 21:53 Zarejestrowałem się z refa. Powiedz mi teraz jaka tam jest najtańsza metoda wpłaty, bo przez ten ramp jest chyba widzę opłata za gas, prowizja i jeszcze jakaś wyskakuje później gruba druga prowizja od wpłaty. Lepiej kupić ether na coinbase i wpłacić przez niego? RE: Sorare gra dla miłośników piłki i krypto. - zeno13 - 06-04-2021 11:18 najtaniej normalnie kartą bo teraz prowizja etherem to masakra. Ja używałem karty crypto.com ale znajomi np revolut, normalnie jak chcesz kupić zawodnika to płacisz kartą nie robiłem depozytu. RE: Sorare gra dla miłośników piłki i krypto. - kitu - 06-04-2021 11:50 Acha, no to widzisz, właśnie miałem wczoraj poinwestować trochę ale te prowizje mnie strasznie wystraszyły. Czyli mówisz, że przy kupnie normalnie działa, w licytacjach też? RE: Sorare gra dla miłośników piłki i krypto. - zeno13 - 06-04-2021 12:13 no tak ja kupowałe na licytacji później kasa Ci wraca jak nie wygrasz. W tej kolejce nie zgarnąłem nagrody tylko 190 pktów mój atakujący i obrońca mocno poniżej oczekiwań i brakło ![]() |