Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Doge2moon.click - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374)
+--- Dział: Faucety (/Forum-Faucety-464)
+--- Wątek: Doge2moon.click (/Temat-Doge2moon-click-171017)

Strony: 1 2

RE: Doge2moon.click - malpa2 - 12-03-2021 17:18

(11-03-2021 20:32)ZarabianieO napisał(a):  Mało tego wczoraj na jednym discordzie widziałem zdjęcia gościa co miał zrobione około 45k multi kont pod swój reflink i wyciągnął z tego niezłą sumkę, nie dziwie się że zablokowali ten darmowy kranik Jerk

Takim idiotom powinni od razu łapy ucinać.

Eduardo213 - No szkoda że wszyscy teraz przez takiego idiotę muszą cierpieć, ja póki co rezygnuje ale jak ci wypłacą wszystko to napisz, może coś zainwestuję.

RE: Doge2moon.click - Nightmer22 - 12-03-2021 20:48

Lepiej daj pieniądze na cele charytatywne zamiast inwestować w to, serio wierzycie że to jest legit ? Omg

RE: Doge2moon.click - Eduardo213 - 16-03-2021 09:13

Ogólnie po kilku dniach spamowania do nich, wyplacili mi mój ostatni urobek, znajomy ma wykupiony ten kolejny poziom, wyplacaja bez problemu.
Nie polecam, ani nie namawiam nikogo by inwestować, jednak strona jest jak najbardziej wyplacalna, przynajmniej narazie. Big Grin

RE: Doge2moon.click - Nightmer22 - 22-03-2021 09:54

No i po stronie tak jak pisałem że 100% scam, gratuluję tym którzy w to uwierzyli i "zainwestowali" Big Grin

RE: Doge2moon.click - Eduardo213 - 22-03-2021 10:28

(22-03-2021 09:54)Nightmer22 napisał(a):  No i po stronie tak jak pisałem że 100% scam, gratuluję tym którzy w to uwierzyli i "zainwestowali" Big Grin

Ameryki nie odkryleś, na tym polegają te strony, im szybciej wejdziesz tym większa szansa, że zarobisz A przede wszystkim zarobisz więcej niż zainwestowaleś, jesli wgl to zrobileś, moja inwestycja to 0 doge, a wyplacilem dokładnie 103.
Zresztą napisałem o tym w pierwszym poście, wystarczy poczytać.

RE: Doge2moon.click - malpa2 - 22-03-2021 15:26

Bo to nie żaden kranik tylko zwykły hyip i tam powinien się znaleźć. Ale autora o nic bym nie posądzał, bo pierwsze dni faktycznie działało jako kranik. Ja też nic nie inwestowałem, uzbierałem dla funu 6 doge i olałem temat. I jak widać dobrze zrobiłem.