bider - OSZUST? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: bider - OSZUST? (/Temat-bider-OSZUST-170817) Strony: 1 2 |
RE: bider - OSZUST? - tt11 - 21-02-2021 16:34 Strzał w kolano. Ewidentnie widać po zdjęciach, że próbujesz oszukać osobę bez reputacji i aktywności na forum zarabiam gdzie ewidentnie widać, że kod dostałeś i nie odezwałeś się przez godzinę tylko minutę po załadowaniu kodu. Gdzie tu jest ta pusta wiadomość z 11:39 heh A na pewno nie będę hamował gadki bo brzydzę się takimi osobami jak Ty. Nienawidzę oszustów i to się nie zmieni. Jakbyś się przyznał i przeprosił to bym nawet nie drążył dalej tematu ale skoro upierasz się przy swoim to jesteś dla mnie przegrany. Kartę chciałem sprzedać bo mi nie chciała wejść na moje konto przez limit roczny i chciałem komuś sprzedać ale dla mnie nie ma już tematu. Zdjęcia są. Dla chcących wszystko widać. Administracja może dochodzić swojego jak przystało na najlepsze forum o zarabianiu. Chętnie pomogę. Temat można zamknąć. Pozdrawiam RE: bider - OSZUST? - Anziej - 30-03-2021 00:32 Jak to się Panowie dalej potoczyło? Bo widzę że ze strony administracji 0 odzewu w tej sprawie |