Dropshipping PL - Własny sklep plus Allegro - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dropshipping PL - Własny sklep plus Allegro (/Temat-Dropshipping-PL-Wlasny-sklep-plus-Allegro-170783) Strony: 1 2 |
Dropshipping PL - Własny sklep plus Allegro - Matixio - 27-03-2021 06:31 Zna się ktoś dobrze na dropie i chciałby pomóc wystartować?? Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka RE: Dropshipping PL - Własny sklep plus Allegro - Ipol - 05-04-2021 15:20 Też będę wdzięczna za pomoc RE: Dropshipping PL - Własny sklep plus Allegro - KingaSkyShop - 09-04-2021 08:52 Bezpłatne materiały dotyczące dropshippingu są dostępne na blogu Sky-Shop.pl, udostępniane podczas bezpłatnych webinarów (zakładka "webinar" na stronie www) oraz w e-booku dostępnym po założeniu sklepu testowego. Resztę czasu warto poświęcić na zdobywanie wiedzy dotyczącej marketingu, narzędzi analitycznych, kwestii prawnych. RE: Dropshipping PL - Własny sklep plus Allegro - Mike66 - 15-04-2021 13:05 Jesli któs mógłby przyblizyc mi troche temat dropshipingu na pw byłbym bardzo wdzięczny. Jak nawiązać kontakt z hurtownia? Czy musze mieć działalność? RE: Dropshipping PL - Własny sklep plus Allegro - experimental - 15-04-2021 14:23 (27-03-2021 06:31)Matixio napisał(a): Zna się ktoś dobrze na dropie i chciałby pomóc wystartować?? (05-04-2021 15:20)Ipol napisał(a): Też będę wdzięczna za pomoc (15-04-2021 13:05)Mike66 napisał(a): Jesli któs mógłby przyblizyc mi troche temat dropshipingu na pw byłbym bardzo wdzięczny.Jeśli w taki sposób szukacie informacji, to znając temat mogę wam doradzić jedno: dajcie sobie z tym spokój RE: Dropshipping PL - Własny sklep plus Allegro - shf - 15-04-2021 15:41 (09-04-2021 08:52)KingaSkyShop napisał(a): Bezpłatne materiały dotyczące dropshippingu są dostępne na blogu Sky-Shop.pl, udostępniane podczas bezpłatnych webinarów (zakładka "webinar" na stronie www) oraz w e-booku dostępnym po założeniu sklepu testowego. Warto zaznaczyć, że darmowe jest 14 dni potem należy opłacić usługę. Na szczęście jestem czujny i przypomniałem za Ciebie RE: Dropshipping PL - Własny sklep plus Allegro - SkyTouch - 18-04-2021 15:51 Dobry temat, będę zaglądał RE: Dropshipping PL - Własny sklep plus Allegro - Agik - 09-09-2024 13:11 Jeżeli chodzi o systemy open source (typu presta czy woo) to najlepiej ich istotę oddają słowa przedstawiciela presta na Polskę, który kilka miesięcy temu powiedział o kosztach budowy sklepu na tym systemie: "Można to porównać do kupna mieszkania w stanie deweloperskim – trudno jest oszacować, ile będzie kosztowało wykończenie i urządzenie go, bo to zależy od wielkości, oczekiwanego standardu, tego czy posiada ogród, itp. Podobnie jest z open source: PrestaShop daje „klucze” do sklepu w stanie surowym." Natomiast decydują się na sklep w SaaS (np. na Shoperze) jesteś już krok dalej, tzn. o wiele łatwiej oszacować koszty i zaczynasz od momentu, który jest już znacznie później niż "stan surowy". Przy systemach open source istotne jest też czy zamierzasz budować sklep własnym sumptem, czy skorzystać z usług zewnętrznej agencji. Przy agencjach zwróć w szczególności uwagę na to, czy oferują Ci "powstanie sklepu" i po jego starcie ich rola się kończy czy też późniejsze wsparcie, pomoc, doradztwo i aktualizacje, a jeżeli tak, to w jakim zakresie, cenie i na jaki okres (w SaaSach te elementy są raczej zwykle "w cenie"). Warto jest też zastanowić się nad usługą wsparcia informatycznego w firmie https://itsky.cloud/cart/support-it/ Daję namiar na ekipę, która swiadczy takie usługi. |