Podbijamy Holandie, doganiamy kolegów [E-Commerce] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Podbijamy Holandie, doganiamy kolegów [E-Commerce] (/Temat-Podbijamy-Holandie-doganiamy-kolegow-E-Commerce-169970) Strony: 1 2 |
RE: Podbijamy Holandie, doganiamy kolegów [E-Commerce] - Faffik - 25-02-2021 10:52 (21-02-2021 21:55)experimental napisał(a): @Faffik - W Amku pracowałem w firmie znajomego, zawsze podobał mi się klimat i chciałem w nim trochę pomieszkać. Fajne miasto ale nie na dłużej niż pół roku jak dla mnie Haha Amsterdam jest niebezpieczny pod tym wzgledem 2 A co do biznesu, ponizej wrzuce zdjecie ze styczniowego dochodu. Idzie dobrze jak narazie z 1 produktem, zamowilem kolejny produkt z tej samej kategorii ktory, 200 sztuk mini testera 20ml oraz 100 sztuk glownych na sprzedaz. I obecnie omawiam 3 produkt z chinczykami. Oraz zalozylem instagrama i postaram sie go jakos wybic zeby bylo te pare tys followersow chociaz. |