Bot telegram LTC DOGE BCH Zcash - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +--- Wątek: Bot telegram LTC DOGE BCH Zcash (/Temat-Bot-telegram-LTC-DOGE-BCH-Zcash-169437) Strony: 1 2 |
RE: Bot telegram LTC DOGE BCH Zcash - dicare - 09-01-2021 19:38 jeżeli chodzi o klikanie w strony to te kraniki dają niewiele. Sprawdzę jak z tym dołączaniem do grup bo jak na razie 10 groszy uzbierałem RE: Bot telegram LTC DOGE BCH Zcash - patryk6176 - 09-01-2021 21:05 (09-01-2021 19:38)dicare napisał(a): jeżeli chodzi o klikanie w strony to te kraniki dają niewiele. Sprawdzę jak z tym dołączaniem do grup bo jak na razie 10 groszy uzbierałemNigdzie teraz kokosów nie nazbiera się w dodatku jak kursy walut szaleja, tak jak mówiłem reklam jest różna ilość i tak samo stawka dodam że jak byłem na nocce w robocie i sobie klikałem z nudów to właśnie trafiało się sporo reklam za 2-6k satoshi A co dołączania do grup to moim zdaniem bardziej się opłaca dołączyłem do 15 grup czekanie 1h i wpadło ponad 4k satoshi RE: Bot telegram LTC DOGE BCH Zcash - dicare - 09-01-2021 22:57 Grupy grupy rzeczywiście fajnie dropi to po kilku dołączeniach RE: Bot telegram LTC DOGE BCH Zcash - patryk6176 - 10-01-2021 00:49 (09-01-2021 22:57)dicare napisał(a):Tak jak pisałem na grupach można trochę lepiej zarobić dodam też że za codzienne logowanie jest bonus (wpisz w bocie /bonus i zobacz ile masz % i ile dodatkowo dostałeś) ta sama zasada jest na tych 3botach DOGE LTC i BCH które są dodane w pierwszym poscie RE: Bot telegram LTC DOGE BCH Zcash - Aroer25 - 09-03-2021 13:13 Wyplaca wam to normalnie ? Na binance wyplacacie normalnie ? Warto ? Co trzeba wogole robic zeby to sie zbieralo oprocz polecania ? RE: Bot telegram LTC DOGE BCH Zcash - dicare - 09-03-2021 14:42 Tak możesz wypłacić na binance ale zarobisz tyle co nic już lepiej wpłacić 10 dolarów na binance i się pobawić w skalping zamiast marnować czas na tego bota RE: Bot telegram LTC DOGE BCH Zcash - patryk6176 - 10-03-2021 04:51 (09-03-2021 13:13)Aroer25 napisał(a): Wyplaca wam to normalnie ? Na binance wyplacacie normalnie ? Warto ? Co trzeba wogole robic zeby to sie zbieralo oprocz polecania ? Tak wypłaca lecz jak wiadomo teraz przez kursy walut idzie mniej zarobić moim zdaniem najlepsze jest cały czas dołączanie do grup i z tego idzie najwięcej wyciągnąć (09-03-2021 14:42)dicare napisał(a): Tak możesz wypłacić na binance ale zarobisz tyle co nic już lepiej wpłacić 10 dolarów na binance i się pobawić w skalping zamiast marnować czas na tego bota Jeśli chodzi o zarobki to więcej się wyciągnie niż z kranow ktore mam w sygnaturze bo tam dziennie na obecną chwilę około 3k satoshi zec RE: Bot telegram LTC DOGE BCH Zcash - Aroer25 - 10-03-2021 09:00 (09-03-2021 14:42)dicare napisał(a): Tak możesz wypłacić na binance ale zarobisz tyle co nic już lepiej wpłacić 10 dolarów na binance i się pobawić w skalping zamiast marnować czas na tego bota bardzo mnie zainteresowalo to co napisales, mozesz powiedziec cos wiecej ? Jestem na binance i wlasnie szukam doslownie czegos takiego jak opisales, zabawa za malutkie kwoty, myslalem nad tradowaniem krotkoterminowym ale jestem swiezy, jednak to o czym napisales bylo by eleganckie na poczatek, nie licze na nie wiadomo jakie zyski, czy to bedzie 3 zl na minus czy 2 na plus hehe wazne ze cos by sie dzialo a ja bym zbieral doswiadczenie. Przybliz temat jak mozesz P.s juz wpisuje skalping na binance w google |