Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nowy Layout dla Licytacji zarabiam.com ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-2)
+--- Wątek: Nowy Layout dla Licytacji zarabiam.com ! (/Temat-Nowy-Layout-dla-Licytacji-Lockerz-Forum-eu-16877)

Strony: 1 2

RE: Nowy Layout dla Licytacji zarabiam.com ! - Zampal - 21-11-2010 14:38

Szczerze ... Nie podoba mi się, tak jakoś nie ogarnięte :|.

RE: Nowy Layout dla Licytacji zarabiam.com ! - Athemis - 21-11-2010 15:36

Faktycznie, strona bez jakiegoś ładnego układu, ale co będę narzekał. Już mnie denerwują te wszystkie odgłosy, ale ogólnie dobrze, że coś się dzieje.

6/10

RE: Nowy Layout dla Licytacji zarabiam.com ! - Killer - 21-11-2010 15:48

(21-11-2010 14:38)Zampal napisał(a):  Szczerze ... Nie podoba mi się, tak jakoś nie ogarnięte :|.

tak jak Twoje prace w konkursie LFE jest wszedzie ?Big Grin

mi sie podoba chlopaki sie narobiliBig Grin czekam na dzisiejsza aukcje Big Grin moje lfe$ rowniez czekaja WinkJerk

RE: Nowy Layout dla Licytacji zarabiam.com ! - Marello - 21-11-2010 16:13

Jest spoko, MP3 ofc moje bez dwóch zdań Big Grin

RE: Nowy Layout dla Licytacji zarabiam.com ! - Lookso - 21-11-2010 19:58

Moim zdaniem... hmm... brakuje mi w tamtym nowym layout'cie FORUM!! Undecided
Jeżeli nie będzie tam dodanych działów podobnie jak teraz mamy, to by już dla mnie nie było zarabiam.com, tylko jakaś strona o Lockerz.com !! A tak to mi się nawet podoba i widzę, że trwają prace jednak nad Videoteką, co kiedyś się pytałem, czy można utworzyć zakładkę do filmów w stylu Albumu zdjęć Big Grin
Ja oceniam na 7/10 - ale wiem, że jak Banan będzie miał już ustawić na dobre ten wygląd to na pewno popracuje jeszcze nad tym i powinno być lepiej Cool

RE: Nowy Layout dla Licytacji zarabiam.com ! - Driver - 21-11-2010 20:19

super ten nowy wyglad

RE: Nowy Layout dla Licytacji zarabiam.com ! - michal2612 - 22-11-2010 07:23

Super pomysl

RE: Nowy Layout dla Licytacji zarabiam.com ! - Mataz - 22-11-2010 16:40

Nawet nawet Smile

RE: Nowy Layout dla Licytacji zarabiam.com ! - Magnus - 29-01-2011 00:54

Fajny fajny.Smile Smile

RE: Nowy Layout dla Licytacji zarabiam.com ! - kompik - 29-01-2011 00:58

Tak szczerze, okiem grafika amatora, porównując wygląd forum a strony, to niebo a ziemia. Oceniam oczywiście obiektywnie. Wygląda trochę jak blog założony przez nastolatka na onecie. Mam nadzieję, że będzie przynajmniej funkcjonalny Wink Nie ładują się niektóre obrazki. Na pewno nie wina łącza bo mam 8 mbps. Flash także troszkę naiwny. No, ale nic, to tylko moja obiektywna ocena. Wygląd forum za to jest idealny Wink