GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC (/Temat-GLODNY-KRYPTOWALUT-maraton-do-wolnosci-finansowej-CEL-10-BTC-168760) |
RE: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - kamilg49 - 27-07-2020 16:56 Siema Krótkie podsumowanie Kryptowaluty: nie grałem ze wzgledu braku czasu na siedzenie przed wykresami i komputerem ;/ Giełda: Spółki które podałem w ostatnich postach zaczeły się odpalać, czyli: Aqua Bio Med Mercator 4Mass Aiton Na XtB poczekam na chwilową małą możliwą korekte. Maly screen z dziś RE: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - itmaster - 27-07-2020 18:07 Spółki covidowe głównie widzę. Odpalić to one dopiero mogą na jesień, gdy nadejdzie druga fala RE: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - Pablo1878 - 28-07-2020 17:27 Powodzenia życzę! RE: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - Jnvestor - 29-07-2020 23:24 Pochwalisz się co to za 3 spółki na zielono w portfolio? Jak xtb, zakupy zrobione czy jeszcze za mała ta korekta? RE: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - kamilg49 - 30-07-2020 17:01 (29-07-2020 23:24)Jnvestor napisał(a): Pochwalisz się co to za 3 spółki na zielono w portfolio? Xtb za mała korekta, przynajmniej jak dla mnie Bio Med 4Mass Aiton od wczoraj była kosmiczna korekta grubaski teraz zbierają i lecimy po mału na następna fale RE: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - wolaq1 - 01-08-2020 21:04 Witaj kolego można, wiedzieć gdzie można, kupić akcje na polskiej giełdzie? RE: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - Jnvestor - 02-08-2020 09:26 (01-08-2020 21:04)wolaq1 napisał(a): Witaj kolego można, wiedzieć gdzie można, kupić akcje na polskiej giełdzie?Chyba większość banków oferuje konto maklerskie, gdzie możesz zakupić akcje. Tutaj kolega korzysta z emaklera od mbanku, co jest chyba jednym z najpopularniejszych takich kont w Polsce. RE: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - kamilg49 - 02-08-2020 13:30 Tak jak kolega napisał korzystam z emaklera od Mbanku. Trochę się do niej przyzwyczaiłem i nawet dobrze mi śmiga. Interfejs prosty i przejrzysty. Nie ma opłat za otwarcie. Prowadzenie rachunku maklerskiego jest również bezpłatne lub 50 zł rocznie, jeżeli nie wyrazisz zgody na komunikację elektroniczną. Co do prowizji jeśli wartość nie przekroczy 3 zł, to prowizja wynosi 3 zł. Jeśli zlecenie zrealizuje się w kilku transakcjach prowizja pobierana jest jak od jednej transakcji. Jeśli złożysz zlecenie kupna 10 akcji po 100 zł i zrealizuje się ono w 10 transakcjach po 1 akcji, to zapłacisz w sumie 3 zł prowizji od tych 10 akcji. Giełda
Zrobiłem zakupy w piątek, po solidnej korekcie teraz w tym tygodniu liczę na mega profit. Zobaczymy co ten tydzień da choć nie ukrywam że czuje $$$ Kryptowaluty
Z braku czasu jeszcze nie kupowałem altów ale przymierzam się już do kliku z nich ponieważ są w małym dołku i zapowiadają się dobrze Rynek krypto mega się rozwija i cena rośnie, tzw jest obecnie Hossa Grałem przez weekend na giełdzie binance i testowałem dźwignie, efekt niżej a wynik w $. Pisałem wcześniej że czasem się pochwale Ps. niedługo podliczę ile zarobiłem od prowadzenia dziennika Pozdrawiam i miłej niedzieli forumowicze ! https://www.youtube.com/watch?v=rAgTyXH4QmY&list=RDrAgTyXH4QmY&start_radio=1Nutka na dziś RE: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - wolaq1 - 03-08-2020 16:40 Dziękuję serdecznie za odpowiedź aktualnie mieszkam za granicą i nie posiadam polskiego konta bankowego czy w mBanku trzeba pierw założyć konto bankowe a dopiero później konto maklerskie ? Życzę owocnych zysków z inwestycji ? RE: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - itmaster - 03-08-2020 18:55 Nie wiem jak w mbanku, ale jeśli chodzi o inne konta maklerskie, to nie musisz posiadać konta w ich banku. Np. tak jest w Bossa, koncie maklerskim od BOŚ (Bank Ochrony Środowiska). |