Użytkownik Stachu - UWAGA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Użytkownik Stachu - UWAGA (/Temat-Uzytkownik-Stachu-UWAGA-168719) |
RE: Użytkownik Stachu - UWAGA - cidd3n - 16-07-2020 11:19 (16-07-2020 10:40)rachman napisał(a): "Ostatecznie dowiaduje się, że bonus, który dostałem może być wykorzystany tylko i wyłącznie na OBNIŻENIE KOSZTÓW kolejnych moich przelewów." Jeszcze jakby nie dostał za mnie nic, bo ref nie przeszedł... Ale dostał za mnie te 15 funtów, które może normalnie wykorzystać w serwisie. RE: Użytkownik Stachu - UWAGA - Majka - 16-07-2020 11:24 @[Stachu] Czy wywiązujesz się z refbacku, proszę o konkretną odp? Użytkownik Stachu - UWAGA - Stachu - 16-07-2020 12:06 (16-07-2020 11:24)Majka napisał(a): @[Stachu] Czy wywiązujesz się z refbacku, proszę o konkretną odp? Czy na prawdę nikt się za mną nie wstawi? Tutaj nie rozmawiamy o przedsiębiorstwie tylko o pomyłce rzędu 30 zł. Rozumiem, że stracił na tym czas i, że powinienem wypłacić refback, ale w momencie gdy ja tez zostałem oszukany przez serwis to czemu mam być stratny 2 razy? Bądźmy ludźmi... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Użytkownik Stachu - UWAGA - cidd3n - 16-07-2020 12:15 (16-07-2020 12:06)Stachu napisał(a):(16-07-2020 11:24)Majka napisał(a): @[Stachu] Czy wywiązujesz się z refbacku, proszę o konkretną odp? Ale kto ma się za tobą wstawić, skoro to tylko i wyłącznie twoja wina? I skoro to "tylko" 30 zł to nie powinieneś mieć problemu z wypłaceniem refbacku. Revolut znasz. I nie, nie zostałeś "OSZUKANY" przez serwis, tylko nie przeczytałeś regulaminu, ot różnica. Wywiąż się z umowy i zapominamy o sprawie. RE: Użytkownik Stachu - UWAGA - xmaniek6 - 16-07-2020 12:34 Robisz z siebie cwaniaka, a potem ofiarę Daj mu te 30zł (aktualny kurs z 7,5gbp to 37,06 ) i zakończ temat. Ty oferujesz refbacka i to TY masz mu go dać bez względu czy ciebie oszukano czy nie cidd3n wykonał swoją robotę teraz twoja kolej RE: Użytkownik Stachu - UWAGA - Fricooo - 16-07-2020 12:39 W mojej subiektywnej opinii mamy tutaj dwie racje. Niemniej jednak cidd3n wykonał zlecenie (wykonanie rejestracji z danego linku + dana aktywność na koncie - w tym wypadku przelew gotówki). Musisz mieć na uwadze poświęcony czas, ryzyko utraty środków itd. Dochodzimy do faktu że cidd3n zrobił w 100% to co powinien, pozostaje kwestia na co się umawialiście. Użytkownicy stosują rożne praktyki jak "dupochron w postaci "refback wypłacam jeśli dostanę przelew z serwisu". Szczerze nie wiem co pisałeś, jaka była umowa, ale będąc bezstronnym sam wiesz że ma on prawo ubiegać się zapłaty. Błędem okazało się Stachu z Twojej strony nieprzeczytanie regulaminu. Nie od dziś wiadomo że zagraniczne serwisy stosują chwytliwe hasełka, a tak naprawdę później nie jest tak kolorowo. Tylko w takim wypadku nie cidd3n ponosi winę, bo dla niego zapewne było obojętne czy ma się zarejestrować Transferwise, czy może na Fanclubie Kubusia Puchatka. Zlecenie zostało wykonane zgodnie z umową. Trzeba pamiętać że zawsze ponosi się jakieś ryzyko, w tym wypadku tak jak stwierdziłeś zapewne było to zbyt pochopne umieszczenie refbacku, aby być z przodu przed konkurencją. Użytkownik Stachu - UWAGA - Stachu - 16-07-2020 13:03 Smacznego Panie [mention]cidd3n [/mention] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Użytkownik Stachu - UWAGA - cidd3n - 16-07-2020 13:16 (16-07-2020 13:03)Stachu napisał(a):Nic nie doszło. Pojawił się prezent, kliknąłem i nic. Anuluj tamtą transakcję żeby nie było i spróbuj przesłać poprzez nick: Cześć! Możesz wysłać mi pieniądze za pośrednictwem Revolut, wybierając ten link: pay.revolut.com/profile/kamilkawu @kamilkawu Użytkownik Stachu - UWAGA - Stachu - 16-07-2020 13:17 Sprawdź teraz. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Użytkownik Stachu - UWAGA - Majka - 16-07-2020 13:18 https://zarabiam.com/Temat-Regulamin-dzialu-refback-za-pieniadze-Przeczytaj-zanim-napiszesz-temat-46758 Stachu, rozumiem Twój problem co nie zmienia faktu, że z refbacku powinieneś się wywiązać. Takie jest moje zdanie. Unikając zakończenia sporu dostaniesz warna wg. regulaminu forum. |