![]() |
VI ZLOT ZARABIAM.COM [Zapisy] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: VI ZLOT ZARABIAM.COM [Zapisy] (/Temat-VI-ZLOT-ZARABIAM-COM-Zapisy-168625) |
RE: VI ZLOT ZARABIAM.COM [Zapisy] - ShuQi - 20-08-2020 13:23 Jadę z podkarpacia, wpadam na A4 - zaczynając od DĘBICY - 3 miejsca wolne RE: VI ZLOT ZARABIAM.COM [Zapisy] - matii1111 - 27-08-2020 21:09 To już za tydzień, nie mogę się doczekać ^^, jak ktoś okolice Wadowic to pisać! RE: VI ZLOT ZARABIAM.COM [Zapisy] - Quitri - 31-08-2020 12:00 Boję się o wasze wątroby :< spijecie się i wygadacie się że swoich nisz. Aż chciałoby się tam być ![]() RE: VI ZLOT ZARABIAM.COM [Zapisy] - aron-baron - 31-08-2020 15:58 (31-08-2020 12:00)Quitri napisał(a): Boję się o wasze wątroby :< spijecie się i wygadacie się że swoich nisz. Aż chciałoby się tam być Ty to lepiej się bój o swoje konto "nabijanie postów" RE: VI ZLOT ZARABIAM.COM [Zapisy] - Admin - 01-09-2020 10:21 Hejaaa ![]() Za 3 dni się widzimy ![]() Parę osób dopytywało od której być ja na 11-12 dojadę żeby dograć szczegóły, zabrać jakiegoś grilla na własność, jednak sądzę że taka godzina 14-15 to optymalna, niektórzy przyjadą wcześniej niektórzy później - więc jak komu wygodnie ![]() ![]() Tradycyjnie alko, żarcie na grilla czy koks we własnym zakresie, choć dzięki sponsorom na pewno ogarnę jakieś poczęstunek i trunki dla Was, w każdym domku jest lodowka i w pelni wypasazona kuchnia wiec mozecie sobie pochować przeróżności ![]() Na atrakcje specjalne w tym roku nie stawiamy z uwagi na późny termin zlotu oraz samą koronkę ![]() Dla przypomnienia adres: Wolności, 47-330 Januszkowice W razie dodatkowych pytań proszę pisać śmiało ![]() Ci co na zlot nie dotrą pewnie jakieś fotki czy relacje znajdą na Naszym fanapagu https://www.facebook.com/zarabiamcom/ RE: VI ZLOT ZARABIAM.COM [Zapisy] - Vasaki - 01-09-2020 15:20 Ja już się powoli szykuje ![]() ![]() RE: VI ZLOT ZARABIAM.COM [Zapisy] - ShuQi - 01-09-2020 15:33 ![]() Dla pewności kupiłem dwa, wiedziałem że nienaruszone nie dotrwa... ![]() RE: VI ZLOT ZARABIAM.COM [Zapisy] - Admin - 03-09-2020 06:20 Jeśli ktoś jest jeszcze zainteresowany zapisaniem się na zlot, to zwolniło się dodatkowe miejsce, jedni z chłopaków z powodów zawodowo/zdrowotnych nie dają rady się pojawić. Zlot już jutro, jeśli ktoś chciałby zapisać się na ostatnią chwile to jest taka możliwość! RE: VI ZLOT ZARABIAM.COM [Zapisy] - Ropsont - 03-09-2020 17:17 Ja także jestem już gotowy ![]() ![]() RE: VI ZLOT ZARABIAM.COM [Zapisy] - mikiniki - 04-09-2020 04:20 Udanej zabawy ![]() ![]() |