![]() |
Szukam pomysłu.. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Szukam pomysłu.. (/Temat-Szukam-pomyslu-168195) Strony: 1 2 |
RE: Szukam pomysłu.. - Eduardo213 - 18-06-2020 20:35 Dzieki wszystkim za odpowiedzi, podpowiedzi, nakierowanie, myślę tak jak kolega u góry wspomniał cos dlugoterminowego. Narazie szalu nie ma, bo zbieram na jakis sprzet bo chwilowo jestem z samym telefonem, jednak powoli będzie sie rozkręcać, dzięki bardzo raz jeszcze! RE: Szukam pomysłu.. - spenderv - 18-06-2020 21:09 Możesz również zacząć stremować lub nagrywać filmy na yt z tego też jest kasa. Ogólnie można mówić, ale ja nie mam sprzętu itp, lecz nawet telefonem można tworzyć treści bez problemu, głównie to zaangażowanie. Tylko czasami odpowiedni kanał buduje się przez lata. Jeśli oczekujesz szybkiego zysku to musisz kombinować, myśleć nieszablonowo, a na pewno coś wymyślisz swojego ![]() |