Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Blog o marketingu internetowym - jakubkorzyniewski.pl - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Blog o marketingu internetowym - jakubkorzyniewski.pl (/Temat-Blog-o-marketingu-internetowym-jakubkorzyniewski-pl-168025)

Strony: 1 2 3

RE: Blog o marketingu internetowym - jakubkorzyniewski.pl - Soplica - 11-07-2020 18:43

Kolejny artykuł na blogu. Tym razem skierowany do początkujących copywriterów.

Początkujący copywriter – gdzie szukać zleceń?

RE: Blog o marketingu internetowym - jakubkorzyniewski.pl - partnerski - 04-08-2020 11:30

Cześć, widzę, że działasz bardzo prężnie. Tylko w ten sposób można odnieść sukces w tej branży Smile
Jedna uwaga, musisz zabrać się za pozycjonowanie strony, bez tego elementu nie przebijesz się w wyszukiwarkach.
Powodzenia i dużo samozaparcia do dalszej pracy.

RE: Blog o marketingu internetowym - jakubkorzyniewski.pl - Soplica - 05-08-2020 00:21

(04-08-2020 11:30)partnerski napisał(a):  Cześć, widzę, że działasz bardzo prężnie. Tylko w ten sposób można odnieść sukces w tej branży Smile
Jedna uwaga, musisz zabrać się za pozycjonowanie strony, bez tego elementu nie przebijesz się w wyszukiwarkach.
Powodzenia i dużo samozaparcia do dalszej pracy.

Cześć, wiem. Mam jednak wiele innych zajęć, działam też na fejsie. Na pozycjonowanie przyjdzie czas Smile

RE: Blog o marketingu internetowym - jakubkorzyniewski.pl - Quitri - 31-08-2020 11:57

Fajny przystępny język na tym blogu. Powodzenia Smile

RE: Blog o marketingu internetowym - jakubkorzyniewski.pl - Soplica - 05-10-2020 15:12

Jak długo trwa pozycjonowanie strony - pierwsze efekty pozycjonowania

Cześć. Wrzucam zaległy artykuł z bloga, którego zapomniałem podlinkować. Niebawem pojawią się kolejne, gdyż wracam do regularnego blogowania Smile

RE: Blog o marketingu internetowym - jakubkorzyniewski.pl - Soplica - 09-10-2020 11:04

Social media w lokalnym biznesie - kilka wskazówek

Łapcie nowy artykuł z mojego bloga. Kilka porad dotyczących prowadzenia profili lokalnego biznesu w social mediach Smile

RE: Blog o marketingu internetowym - jakubkorzyniewski.pl - Czaq - 13-10-2020 12:05

Dawno nie było żadnego wpisu. Domniemałem, że porzuciłeś temat a blog przedpadł w odmętach internetu Big Grin
Natomiast z tego co widzę cały czas dodajesz nowe wpisy(którę są całkiem merytoryczne! Wink ).
Przykładowo https://www.jakubkorzyniewski.pl/jak-dlugo-trwa-pozycjonowanie-strony-pierwsze-efekty-pozycjonowania/ ma bardzo ciekawy potencjał ale jest strasznie krótki i nie wszystkie kwestie zostały moim zdaniem wystarczająco wyjaśnione. Więcej przykładów(a masz z czego je czerpać), częstsze wpisy a na pewno będę zaglądał!

RE: Blog o marketingu internetowym - jakubkorzyniewski.pl - Soplica - 13-10-2020 13:13

(13-10-2020 12:05)Czaq napisał(a):  Dawno nie było żadnego wpisu. Domniemałem, że porzuciłeś temat a blog przedpadł w odmętach internetu Big Grin
Natomiast z tego co widzę cały czas dodajesz nowe wpisy(którę są całkiem merytoryczne! Wink ).
Przykładowo https://www.jakubkorzyniewski.pl/jak-dlugo-trwa-pozycjonowanie-strony-pierwsze-efekty-pozycjonowania/ ma bardzo ciekawy potencjał ale jest strasznie krótki i nie wszystkie kwestie zostały moim zdaniem wystarczająco wyjaśnione. Więcej przykładów(a masz z czego je czerpać), częstsze wpisy a na pewno będę zaglądał!

Bardzo dziękuję Smile – Ostatnio bardzo dobrze mi szło w afiliacji, dlatego trochę porzuciłem temat. Mimo wszystko bloga traktuję perspektywicznie i mam nadzieję, że w przyszłości będzie to moje jedno z wielu źródeł dochodu. Postaram się publikować jeden artykuł tygodniowo Smile

RE: Blog o marketingu internetowym - jakubkorzyniewski.pl - Soplica - 17-10-2020 16:25

Pojawił się nowy artykuł na moim blogu Smile

Skąd czerpać wiedzę o marketingu internetowym?

Dowiecie się z niego, jakie książki o marketingu warto przeczytać oraz jakie blogi czy kanały na YouTube warto śledzić Smile

RE: Blog o marketingu internetowym - jakubkorzyniewski.pl - Soplica - 26-10-2020 12:52

Dzisiaj opublikowałem kolejny artykuł na moim blogu: Jak budować markę osobistą w internecie?

W artykule przedstawiłem najlepsze internetowe kanały oraz wyjaśniłem, jakie korzyści płyną z silnej marki osobistej.

Miłego czytania Smile