![]() |
Zarabianie przez młodziaka - CEL 5000zł/msc. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Zarabianie przez młodziaka - CEL 5000zł/msc. (/Temat-Zarabianie-przez-mlodziaka-CEL-5000zl-msc-167459) |
RE: Zarabianie przez młodziaka - CEL 5000zł/msc. - Giorgios - 15-04-2020 11:45 powodzenia ![]() RE: Zarabianie przez młodziaka - CEL 5000zł/msc. - BERDIPL - 16-04-2020 12:57 Podsumowanie DZIEŃ 5 Kolejny udany dzień został zakończony. Dzisiaj nie mam zbytnio co opowiedzieć więc szybkie podsumowanie ![]() ![]() ![]() Podsumowania Celów CEL 1 : W tym miesiącu zarobiłem 1260zł/5000zł, wczoraj zarobiłem 175zł! CEL 2 : Wczoraj przerobiłem 2h kursu! CEL 3 : Wczoraj zrobiłem 125 pompek, przysiadów i brzuszków! RE: Zarabianie przez młodziaka - CEL 5000zł/msc. - Hoolig4n - 16-04-2020 13:50 Mega fajny dziennik, od wczoraj jestem obserwatorem! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Zarabianie przez młodziaka - CEL 5000zł/msc. - dzemba - 16-04-2020 19:38 (16-04-2020 13:50)Hoolig4n napisał(a): Mega fajny dziennik, od wczoraj jestem obserwatorem! Bardziej niż siłownia przydało by Ci się po prostu dużo więcej jeść i sporo wysiłku fizycznego, ja wskoczyłem na 4k+ kcal dziennie (do samej szkoły nosiłem 6 kanapek, owoce/batona i jeszcze na przerwach chodziłem na hot dogi). A jako wysiłek chodziłem na sekcje sztuk walki (judo, taekwondo itp), robiłem kila razy tyle pompek dziennie i nic mi na posturę nie szkodziło, a wręcz przeciwnie w pierwsze 1,5 roku z patyczaka 60 kg zrobiłem do 73 kg (a raczej ilość tkanki tłuszczowej mi się nie zwiększyła). Pompki w ilości 500 sztuk dziennie w niczym nie zaszkodzą (jeżeli nie ma jakiś kontuzji/ułomności), tak samo brzuszki. Przysiady źle robione mogą napsocić w kolanach i ich nie lubię to odradzam. Na początku nawet niewielki impuls i zwykle zwiększenie ilości jedzenia daje zadziwiające wyniki. PS. I spytam Cię Hoolig4n, masz wykształcenie kierunkowe by dawać takie porady, albo chociaż doświadczenie, robiłeś kiedyś tyle pompek i zepsuły Ci posturę? Nie chce się czepiać, ale to jest czyjeś zdrowie i dawanie porad na podstawie przypuszczeń jest słabe ![]() RE: Zarabianie przez młodziaka - CEL 5000zł/msc. - patttson - 16-04-2020 21:45 A Ty dzemba masz doświadczenie albo wykształcenie, żeby mówić, że 500 dziennie w niczym nie zaszkodzi? ![]() Mi się wydaje, że robienie tego dzień w dzień to po prostu zbędne obciążenie dla stawów i nie tylko ![]() Zdecydowanie bardziej przydałby się trening FBW. PS. Nie skończyłem AWF'u dzemba i Ty raczej też nie xD RE: Zarabianie przez młodziaka - CEL 5000zł/msc. - BERDIPL - 17-04-2020 11:54 Podsumowanie DZIEŃ 6 Na początku chciałbym Wam podziękować za udzielanie się w tym temacie. Wracając do Waszych wypowiedzi raczej nieliczne osoby na forum u zarabianiu mają zaawansowaną wiedzę na temat poprawnego uprawiania sportu etc. Lecz chciałem, aby to był wątek w którym każdy może dorzucić swoją cegiełkę i przedstawić swoje pomysły. Jeżeli Hoolign4n uważa, że może mi w jakimś aspekcie pomóc to z chęcią go wysłucham jak i oczywiście inne osoby. Teraz przejdziemy do podsumowania dnia wczorajszego ![]() ![]() ![]() Podsumowania Celów CEL 1 : W tym miesiącu zarobiłem 1410zł/5000zł, wczoraj zarobiłem 150zł! CEL 2 : Wczoraj przerobiłem 2h kursu! CEL 3 : Wczoraj zrobiłem 125 pompek, przysiadów i brzuszków! RE: Zarabianie przez młodziaka - CEL 5000zł/msc. - BERDIPL - 18-04-2020 12:03 Podsumowanie DZIEŃ 7 Kolejny dzień minął i kolejny raz udaje mi się uzyskać dniówkę powyżej 100zł. Widać w moich podsumowaniach, że zarobki są dosyć stabilnie, ale wiem że wciąż poświęcam za mało czasu i sporo tracę. Dzisiaj mija pierwszy tydzień tego dziennika i czas na lekkie podsumowanie oraz modyfikację celów. W minionym tygodniu zarobiłem 1235zł. Jest to wynik zadowalający, ale w ciągu tego tygodnia wpadł również bonus w wysokości ponad 80$ z bybita więc na samej niszy nie zarobiłem tyle ile oczekiwałem. Muszę trochę podkręcić obroty więc od dzisiaj dodaję nowy cel = 200zł dniówki. Pozostałe cele pozostają bez zmian, możliwe że za tydzień również je zmodyfikuję(muszę się jeszcze zastanowić). Czy widzę efekty po założeniu dziennika ? Tak, efekty są dosyć znaczące. Na pewno jest większe zaangażowanie i samodyscyplina. Jak mam momenty gdzie nie chce mi się czegoś robić od razu przychodzi myśl "a co jutro napiszesz w dzienniku" i od razu motywacja i zaangażowanie powraca. Wszystkim, którzy mają problem z samodyscypliną i regularnością polecam założyć własny dziennik. To tyle ode mnie biorę się do pracy, bo dniówka sama się nie zrobi ![]() ![]() Podsumowania Celów CEL 1 : W tym miesiącu zarobiłem 1535zł/5000zł, wczoraj zarobiłem 125zł! CEL 2 : Wczoraj przerobiłem 2h kursu! CEL 3 : Wczoraj zrobiłem 125 pompek, przysiadów i brzuszków! RE: Zarabianie przez młodziaka - CEL 5000zł/msc. - BERDIPL - 19-04-2020 12:36 Podsumowanie DZIEŃ 8 Wczorajsze dodanie celu o wysokość dniówki przynosi rezultaty! Wczorajszy dzień zakończyłem z zarobkiem 200zł ![]() ![]() Podsumowania Celów CEL 1 : W tym miesiącu zarobiłem 1735zł/5000zł CEL 1.2 : Wczoraj zarobiłem 200zł! CEL 2 : Wczoraj przerobiłem 2h kursu! CEL 3 : Wczoraj zrobiłem 125 pompek, przysiadów i brzuszków! RE: Zarabianie przez młodziaka - CEL 5000zł/msc. - BERDIPL - 20-04-2020 13:45 Podsumowanie DZIEŃ 9 Dzisiaj szybkie info. Wczoraj udało się ponownie zarobić 200zł i wykonać wszystkie pozostałe cele. Troszkę rano pochillowałem dlatego teraz trzeba brać się za robotę + mam jeszcze do nadrobienia kilka zaległych zadań do szkoły. Podsumowania Celów CEL 1 : W tym miesiącu zarobiłem 1935zł/5000zł CEL 1.2 : Wczoraj zarobiłem 200zł! CEL 2 : Wczoraj przerobiłem 2h kursu! CEL 3 : Wczoraj zrobiłem 125 pompek, przysiadów i brzuszków! RE: Zarabianie przez młodziaka - CEL 5000zł/msc. - BERDIPL - 21-04-2020 13:01 Podsumowanie DZIEŃ 10 Niestety wczorajszy natłok obowiązków dał się we znaki i niestety nie udało mi się wykonać celu 1.2. Wczorajsza dniówka na poziomie 150zł to zdecydowanie za mało. Dla niektórych taka wysokość dniówki to jest marzenie i dla mnie jeszcze 2 miesiące temu też tak było, ale mając taką bazę jaką mam w tej chwili wynik jest naprawdę słaby. Trzeba się wziąć ostro do roboty i nadgonić wczorajsze niepowodzenie. Podsumowania Celów CEL 1 : W tym miesiącu zarobiłem 2085zł/5000zł CEL 1.2 : Wczoraj zarobiłem 150zł ![]() CEL 2 : Wczoraj przerobiłem 2h kursu! CEL 3 : Wczoraj zrobiłem 125 pompek, przysiadów i brzuszków! |