Lockerz - kończą realizować zamówienia! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Lockerz - kończą realizować zamówienia! (/Temat-Lockerz-koncza-realizowac-zamowienia-167) Strony: 1 2 |
RE: Lockerz - kończą realizować zamówienia! - Alcor - 29-11-2009 11:39 Masz wysłać na teri, kopie pierwszego potwierdzenia. RE: Lockerz - kończą realizować zamówienia! - Jukka - 29-11-2009 13:05 Ja mam do was małe pytanie jestem w Z-list ale koszulki nie dostalem bo o adresie zapomniałem jeżeli wpisze teraz adres to jezeli cos kupie w grudniu z lockerz dostane tez koszulke?? Pozdrawiam Jukka RE: Lockerz - kończą realizować zamówienia! - Alcor - 29-11-2009 13:07 Myślę, że jak uzupełniłeś dane to koszulka powinna kiedyś dojść. RE: Lockerz - kończą realizować zamówienia! - Admin - 29-11-2009 13:11 jukka musisz napisac wszystkie dane na [email protected] dopiero wtedy rozpatrzą Twoje zgłoszenie RE: Lockerz - kończą realizować zamówienia! - Jukka - 29-11-2009 13:28 juz raz pisalem i nie dostalem odpowiedzi RE: Lockerz - kończą realizować zamówienia! - Admin - 29-11-2009 13:31 więcej niz zrobisz pozostaje czekać RE: Lockerz - kończą realizować zamówienia! - Jukka - 29-11-2009 13:37 Ok. Dzięki RE: Lockerz - kończą realizować zamówienia! - Admin - 29-11-2009 16:42 Hey There! We have begun to process all of the orders from our largest redemption yet. First of all, if you legitimately redeemed a prize AND you got an order receipt from us, you'll get your prize! Here are some answers to a few other common questions: My PTZ were not taken out when I redeemed! We realize that some member accounts were not debited properly after redemption. This may have allowed you to redeem multiple prizes that you did not have enough PTZ to redeem. We will allow your first item to go through and cancel any remaining prizes (any items over 50 PTZ in one day) without any penalty to you. I received more than one order receipt for the same item! If you received duplicate confirmations or ordered something else because you thought you didn't get your first prize, then we will process your first order and cancel your second. The address information on my receipt was incorrect! Please make sure that your address information is correct in your Lockerz settings. That way, if there's a problem with your order address, we can reference your Lockerz settings to send your prize. We'll contact you if we feel the mistake will affect the prize getting to you. Unfortunately, if you did not receive an order receipt, then your redemption was unsuccessful. We will try to get all of these orders out the door in the next 2 weeks, though it may take us some extra time to process orders that are missing information. Thank you so much for your patience and loyalty to Lockerz as we work through our beta testing phase. You make this community better and stronger every day! Regards, Green Ranger Lockerz Support Pittsburgh, PA [email protected] Dziś dostałem od lockerz Tłumaczenie pod spodem \/ RE: Lockerz - kończą realizować zamówienia! - Irockhean - 29-11-2009 17:24 Cześc! Zaczelismy przebieg zamowien naszego najwiekszego wykupu. Po pierwsze, jezeli legalnie wykupiles nagrode I otrzymales kwit zamowieniowy, dostaniesz swoja nagrode! Tu sa odpowiedzi na kilka innych powszechnych pytan: Moje punkty nie zostaly odjete, gdy wykupilem nagrode! Jestesmy swiadomi tego, ze niektorym czlonkom nie odjeto punktow. To spowodowalo mozliwosc wykupienia kilku nagrod, na ktore tak naprawde nie miales wystarczajacej ilosci puktow. Pozwolimy na zatwierdzenie twojej pierwszej rzeczy i anulujemy reszte (jakakolwiek rzecz za wiecej 50 pkt w jednym dniu) bez kary dla Ciebie. Dostalem wiecej niz jeden kwit potwierdzajacy zamowienie za ta sama rzecz! Jezeli otrzymales wiele potwierdzen lub zamowiles cos innego, poniewaz myslales, ze nie dostaniesz pierwszej nagrody, twoje pierwsze zamowienie pojdzie w ruch, a drugie anulujemy. Informacja o adresie na moim kwicie nie byla poprawna! Prosze upewnic sie, ze podany adres w ustawieniach Lockerz jest poprawny. Ta droga, jezeli jest problem z adresem zamowienia, mozemy odwolac sie do ustawien Lockerz, by wyslac nagrode. Skontaktujemy sie z Toba jezeli odniesiemy wrazenie, ze blad w jakich sposob niekorzystnie wplynie na dostarczenie Twojej nagrody. Niestety, jezeli nie otrzymales kwitu potwierdzajacego, to twoj wykup byl nieudany. Postaramy sie wyzbyc nagrod w przeciagu dwoch tygodni. Dodatkowy czas moze nam zabrac proces zamowien, w ktorych brakuje informacji.Dziekujemy za cierpliwosc i lojalnosc wobec Lockerz, gdyz pracujemy przez faze testowa. Tworzycie ta spolecznosc lepsza i silniejsza kazdego dnia. Wyrazy szacunku, Green Ranger Lockerz Support Pittsburgh, PA [email protected] |