Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Zamknięty][SHOP] Wii White with Wii Sports - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Otrzymane Potwierdzenia Nagród (/Forum-Otrzymane-Potwierdzenia-Nagrod-6)
+------ Dział: SHOP (/Forum-SHOP-186)
+------ Wątek: [Zamknięty][SHOP] Wii White with Wii Sports (/Temat-Zamkniety-SHOP-Wii-White-with-Wii-Sports-16698)

Strony: 1 2

RE: [SHOP] Wii White with Wii Sports - glimi - 18-11-2010 18:58

WII było dobre ale do czasu gdy Sony nie wpadło na pomysł wydać Move. Tera to Wii jest do tyłu Big Grin

RE: [SHOP] Wii White with Wii Sports - Lubelak - 18-11-2010 19:10

Wyjdzie ci tyle samo co w PL
a nawet więcej, po co ci wii jak masz x360 ?

RE: [SHOP] Wii White with Wii Sports - Wojtas100 - 18-11-2010 19:19

Jejku chciał to zapłacił i kupił. To jest jego sprawa nie demotywujcie go.

RE: [SHOP] Wii White with Wii Sports - DonHoracy - 18-11-2010 23:39

Cytat:WII było dobre ale do czasu gdy Sony nie wpadło na pomysł wydać Move. Tera to Wii jest do tyłu
Fakt, ale nadal Wii jest najbardziej rozblokowaną i shackowaną konsolą jaką kiedykolwiek widziałem, nawet xbox 1 z dashbordami zostaje w tyle Wink

Cytat:Jejku chciał to zapłacił i kupił. To jest jego sprawa nie demotywujcie go.
Tak tylko mógł się wcześniej doradzić Smile Przepłacił i tyle pod każdym względem Wink

RE: [SHOP] Wii White with Wii Sports - BartuS - 19-11-2010 07:02

@Lubelak, na co Horacemu PS3, skoro ma wii ? :>

Dostalem maila od lockerz. Faila zrobiłem z wypełnianiem danych. Wypełniłem je z PL znakami... Oddali PTZ i kase ofc.

RE: [SHOP] Wii White with Wii Sports - michal2612 - 19-11-2010 13:11

Troszkę się nie opłacało ale gratz

RE: [SHOP] Wii White with Wii Sports - DonHoracy - 19-11-2010 13:49

(19-11-2010 07:02)BartuS napisał(a):  @Lubelak, na co Horacemu PS3, skoro ma wii ? :>

Żeby głupi miał zagadkę. Od przybytku głowa nie boli a tym bardziej jak jest to jeszcze za free. Wziąłem PS3 bo była to najkorzystniejsza opcja na tamten moment. Wiadomo, że mogłem wziąć TV jak Razer tylko pytanie po co? Ani go nie sprzedał, sprowadzić też nie ma po co.

[Zamknięty][Zamknięty][SHOP] Wii White with Wii Sports - Bolt - 19-03-2011 10:14

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.