![]() |
zarabiaj na uzupełnieniu godzin otwarcia sklepów[dowód wypłaty] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: zarabiaj na uzupełnieniu godzin otwarcia sklepów[dowód wypłaty] (/Temat-zarabiaj-na-uzupelnieniu-godzin-otwarcia-sklepow-dowod-wyplaty-166312) |
RE: zarabiaj na uzupełnieniu godzin otwarcia sklepów - Majka - 04-02-2020 10:57 (04-02-2020 10:32)beredka90 napisał(a): o co biega wogole na tej stronce mam biegac po sklepach i spisywac ich godziny otwarcia czy jak ? Nie łatwiej Ci będzie wchodzić na ich strony www i spisywać dane? ![]() ![]() ![]() RE: zarabiaj na uzupełnieniu godzin otwarcia sklepów - krychap - 04-02-2020 11:15 O wiele prościej z strony www sklepu, firmy itp. Trzeba podać nazwę sklepu/firmy Adres Kod pocztowy Telefon jeżeli jest Adres e-mail jeżeli jest Stronę www jeżeli jest Z skąd masz informację czy z ich strony www czy np Facebook. RE: zarabiaj na uzupełnieniu godzin otwarcia sklepów - rachman - 04-02-2020 11:57 Już się nieraz przejechałem na tych godzinach podawanych w sieci więc to takie też nie na 100 pewne. Chodź po sklepach i zbieraj oświadczenia z podpisem że się będą stosować. Będziesz master. RE: zarabiaj na uzupełnieniu godzin otwarcia sklepów - beredka90 - 04-02-2020 13:17 ile trwa sprawdzanie ? RE: zarabiaj na uzupełnieniu godzin otwarcia sklepów - Fricooo - 04-02-2020 13:46 Raczej sporo, dosłownie 2-3 sprawdzone od razu, a 13 ma status oczekiwanie od 48 godzin RE: zarabiaj na uzupełnieniu godzin otwarcia sklepów - krychap - 04-02-2020 14:43 Wczoraj dodałem 20 wpisów a 17 było sprawdzone . Więc jest to różnie . 3 zostały w oczekiwaniu , dzisiaj dodałem kolejne 7 . Średnio co 12 godzin 3/4 dodanych wpisów mam sprawdzonych. Dowód wypłaty ![]() RE: zarabiaj na uzupełnieniu godzin otwarcia sklepów[dowód wypłaty] - maxiu170 - 05-02-2020 18:35 (02-02-2020 20:32)FreeDoge napisał(a): W google mało o nich a jedyne forum które w google pokazuje to gość nakłaniający do zapisu z reflinku oferujący 3 zł za zapis by sprawdzić wypłacalność. O widzę mój post sławny ![]() Anegdota ![]() Dodałem wpis z godzinami otwarcia mojego biura, odrzucili XD RE: zarabiaj na uzupełnieniu godzin otwarcia sklepów[dowód wypłaty] - rachman - 05-02-2020 20:53 Bo o sklepy chodzi nie biura ![]() RE: zarabiaj na uzupełnieniu godzin otwarcia sklepów[dowód wypłaty] - Fricooo - 05-02-2020 21:31 Musisz mieć godziny otwarcia na swojej stronie internetowej zeby bylo w stanie to potwierdzić. Tak czy inaczej od 4 dni nie mam jeszcze rozpatrzonych wpisów. Troche dlugo to trwa RE: zarabiaj na uzupełnieniu godzin otwarcia sklepów[dowód wypłaty] - krychap - 06-02-2020 08:05 Pisałem do nich i dostałem odpowiedź że mają dużo wpisów. Każdy z nich muszą sprawdzić osobno . Jak to napisali też jest dużo nowych użytkowników którzy robią błędy ?? Więc może to teraz potrwać dłużej |