![]() |
Czy da się zarobić na kryptowalutach i airdropach bez wkładu własnego? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Czy da się zarobić na kryptowalutach i airdropach bez wkładu własnego? (/Temat-Czy-da-sie-zarobic-na-kryptowalutach-i-airdropach-bez-wkladu-wlasnego-166122) |
RE: Czy da się zarobić na kryptowalutach i airdropach bez wkładu własnego? - Whitek - 25-01-2020 07:28 Hejka zalinkował byś tu lub na pw tą giełdę ![]() RE: Czy da się zarobić na kryptowalutach i airdropach bez wkładu własnego? - mucios - 25-01-2020 08:36 (25-01-2020 07:28)Whitek napisał(a): Hejka zalinkował byś tu lub na pw tą giełdę Jasne. Tutaj masz cały opis tej giełdy https://zarabiam.com/Temat-Thdax-do-61-bez-polecen-166180 RE: Czy da się zarobić na kryptowalutach i airdropach bez wkładu własnego? - Roben - 25-01-2020 11:25 Kim jestem? Co niektórzy użytkownicy forum mogą mnie kojarzyć z zarobku przed kilkoma laty na SubSMS oraz PPA. Dawne czasy, kilka tysięcy wpadło. Dla tych dla których jestem no name to mam na imię Paweł i mam 31 lat. Pochodzę z południa Polski. Głównie interesuje się sportem pod każdym względem, czasem też lubię skoczyć do buka coś obstawić. Jak bym czytał opis samego siebie ![]() Będe obserwował powodzenia. RE: Czy da się zarobić na kryptowalutach i airdropach bez wkładu własnego? - mucios - 27-01-2020 00:49 Dzień 6 i 7 Wczoraj bez wpisu, bo w weekend praktycznie cały czas byłem po za domem. Tak naprawdę to nic ciekawego się nie działo. Standardowe naliczenia w SmartX oraz Netbox. Żadnych nowych tematów nie robiłem - czekamy na nowy tydzień i jakieś nowe Airdropy, które będzie można wykonać. Jako, że nie zawsze coś się dzieje, a na chwilę obecną mam za mało projektów które zbieram systematycznie - czasem jak w ten weekend wpisy mogą pojawiać się zbiorcze podsumowywujące kilka dni. Naliczenia: Netbox - 0,52 NBX SmartX - 538 SAT Obecny portfel: - 720 EVEN - 31,6 NBX RE: Czy da się zarobić na kryptowalutach i airdropach bez wkładu własnego? - mucios - 29-01-2020 01:32 Dzień 8 i 9 Kolejne dwudniowe podsumowanie. W dalszym ciągu zbieram regularnie NBX z przeglądarki oraz SmartX z minera. Dzisiaj dotarła do mnie informacja, że giełda Coindeal w ciągu następnych 8 dni wypłaci CDL za głosowanie na ich stronie. Dalej czekam na kolejne warte uwagi airdropy oraz wypłatę ponad 300zł z aplikacji Trading 212. Te pieniądze w połowie chcę zainwestować w NBX. Obecny portfel: - 720 EVEN - 32,09 NBX RE: Czy da się zarobić na kryptowalutach i airdropach bez wkładu własnego? - mucios - 01-02-2020 02:16 Dni 10-12 Kolejne kilkudniowe podsumowanie. Jest kilka zmian, więc lecimy w punktach: 1. Otrzymałem 125 CDL za głosowanie na giełdzie CoinDeal. Na chwilę obecną je zostawiam na portfelu. Wartość obecna to około 3,77$. 2. Na publishX osiągnąłem minimum do wypłaty i w poniedziałek zostanie ona zlecona automatycznie. 3. Dalej zbieram tokeny na Netbox oraz SmartX. Powoli i do celu. Netbox to teraz moja główna przeglądarka i korzystając z internetu automatycznie zarabiam. 4. Dziś wszedłem w nowy AirDrop, niby będzie warty około 25$, więc nie mało. Kosztowało mnie to 5 minut czasu, więc niewiele. 5. Czekam do 10 lutego, aby dokonać wypłaty z Trading212 - ponad 320 złotych spokojnie czeka, aż minie 30 dni od rejestracji. To chyba na tyle w chwili obecnej ![]() Dodatkowo zacząłem ogrywać Spidermana na PS4 i mocno wciągnęło ![]() ![]() Obecny portfel: - 720 EVEN - 32,53 NBX - 125 CDL RE: Czy da się zarobić na kryptowalutach i airdropach bez wkładu własnego? - Funky_Freak - 01-02-2020 02:26 Ciekawy post i doceniam angaż... ![]() ![]() ![]() Wielki szacun i masz me wsparcie... Zawsze bądź sobą i nigdy nie przestawaj, nawet jak Cię te ku*wskie, ludzkie doły dopadną! Podro ![]() Póki co, EOS robi co trzeba i chyba będzie dobrze (stan 01.02.2020 o 02:34) P.S. #EOS EXCHANGE: BINANCE BUY : 4400-4450 T1: 4780 T2: 5160 T3: OPEN SL: 4190 RE: Czy da się zarobić na kryptowalutach i airdropach bez wkładu własnego? - matek091 - 03-02-2020 10:28 Z krypto polecam jeszcze Presearch czyli wyszukiwarkę coś jak google - za wyszukiwanie dostajesz tokeny (1 wyszukanie = 0.25 PRE), po uzbieraniu 1000 możliwa wypłata. Sam już wypłacałem na giełdę HITBTC. Max 8 tokenów dziennie, dodam, że cena 1PRE to ok 0,03$. Można do przeglądarki dodać dedykowane rozszerzenie, polecam bo ułatwia zbieranie. Żeby nie było za łatwo wprowadzili też levele dla użytkowników, dzięki którym weryfikują jak ktoś używa wyszukiwarki. Z własnych obserwacji zauważyłem, że jeśli wpisywałem cokolwiek byle tylko nabić tokeny mój level spadał, gdy odpuściłem i wyszukiwałem tylko sporadycznie, level podskoczył. Więc wniosek taki, że levele działają i jest jakaś weryfikacja po ich stronie ![]() Działa też program afiliacyjny, za poleconego użytkownika, który uzbiera 50 tokenów i będzie aktywny przez miesiąc dostajesz 25 tokenów. RE: Czy da się zarobić na kryptowalutach i airdropach bez wkładu własnego? - KosaRBK - 04-02-2020 15:48 Ile % airdropów które zrobiłeś wypłaciła? ![]() RE: Czy da się zarobić na kryptowalutach i airdropach bez wkładu własnego? - mucios - 04-02-2020 15:53 (04-02-2020 15:48)KosaRBK napisał(a): Ile % airdropów które zrobiłeś wypłaciła? Praktycznie 90%. Staram się robię pewne tematy, nie robię każdego airdropa, który jest na telegramie bo większość to SCAM. |