Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Ostrzeżenie nie chce zniknąć - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: YouTube (/Forum-YouTube-454)
+--- Wątek: Ostrzeżenie nie chce zniknąć (/Temat-Ostrzezenie-nie-chce-zniknac-165818)

Strony: 1 2

RE: Ostrzeżenie nie chce zniknąć - lobodzinskii - 12-07-2020 14:56

(10-07-2020 20:45)odynlive napisał(a):  Wiem, że temat już dość stary ale ja znam przyczynę. To żaden błąd youtuba tylko jest napisane w regulaminie, że za pierwszym razem kanał nie dostaje ostrzeżenia tylko upomnienie i skutkuje tym co teraz masz. Po paru miesiącach to znika.

Błąd, ostrzeżenie nigdy nie zniknie z konta. Niczego ono negatywnego nie powoduje, a jest to informacja dla YT, że coś już przeskrobałeś.

RE: Ostrzeżenie nie chce zniknąć - odynlive - 12-07-2020 18:40

(12-07-2020 14:56)lobodzinskii napisał(a):  
(10-07-2020 20:45)odynlive napisał(a):  Wiem, że temat już dość stary ale ja znam przyczynę. To żaden błąd youtuba tylko jest napisane w regulaminie, że za pierwszym razem kanał nie dostaje ostrzeżenia tylko upomnienie i skutkuje tym co teraz masz. Po paru miesiącach to znika.

Błąd, ostrzeżenie nigdy nie zniknie z konta. Niczego ono negatywnego nie powoduje, a jest to informacja dla YT, że coś już przeskrobałeś.

Po 2-3 miesiącach jeżeli nic nie przeskrobiesz to znika. Ja tak miałem i podobnie kumpel. Smile

RE: Ostrzeżenie nie chce zniknąć - Shimeon - 14-07-2020 10:39

(12-07-2020 18:40)odynlive napisał(a):  Po 2-3 miesiącach jeżeli nic nie przeskrobiesz to znika. Ja tak miałem i podobnie kumpel. Smile

Ale za co dokładnie otrzymał? Za naruszenie praw autorskich czy wytycznych dla społeczności? Bo jeśli to drugie to ostrzeżenie (czyt. upomnienie) nie zniknie i już pozostanie na koncie.

[Obrazek: i0OZ6Xa.png]

Takie informacje zawarte są na stronie supportu. A kumpel zapewne strika dostał, więc mu znikło po czasie. Wink

RE: Ostrzeżenie nie chce zniknąć - odynlive - 09-08-2020 18:02

Powtarzam, że dostaliśmy upomnienie które niby nie znika z kanału ale po paru miesiącach zniknęło. Youtube sam nie przestrzega swojego regulaminu. Po co miałbym to sobie wymyślać? xD