![]() |
Konto revolut zostalo zablokowane - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: Revolut (/Forum-Revolut-457) +---- Wątek: Konto revolut zostalo zablokowane (/Temat-Konto-revolut-zostalo-zablokowane-165751) Strony: 1 2 |
RE: Konto revolut zostalo zablokowane - Ascoran - 07-01-2020 21:26 A do czego używałeś te karty jednorazowe? Jak do weryfikowania kont typu netfix itp w celu osiągnięcia okresu testowego to testowego to się nie dziwię bo na pewno sporo osób tak robiło i teraz banują ![]() RE: Konto revolut zostalo zablokowane - lijon - 07-01-2020 22:51 Co rozumiemy przez nadużycie? Jak jest bezpieczny limit? Cytat:A do czego używałeś te karty jednorazowe? Jak do weryfikowania kont typu netfix itp w celu osiągnięcia okresu testowego to testowego to się nie dziwię bo na pewno sporo osób tak robiło i teraz banują Przecież te karty do tego właśnie służą,a nie do jakiś tam bezpiecznych płatności w internecie ![]() RE: Konto revolut zostalo zablokowane - Pawlak093 - 08-01-2020 04:18 (07-01-2020 22:51)lijon napisał(a): Co rozumiemy przez nadużycie? Jak jest bezpieczny limit? https://www.cashless.pl/4835-blokowanie-kont-Revolut Gdybym wcześniej to przeczytał bylo by ok. (07-01-2020 21:26)Ascoran napisał(a): A do czego używałeś te karty jednorazowe? Jak do weryfikowania kont typu netfix itp w celu osiągnięcia okresu testowego to testowego to się nie dziwię bo na pewno sporo osób tak robiło i teraz banująNie do netflix ale dostawalem bonus za weryfikacje karta debetowa. 10$ do wykorzystania ![]() RE: Konto revolut zostalo zablokowane - Obywatel - 22-09-2020 21:35 Miałem konto Revolut Biznes w UK. Na wszystko fakturki, weryfikacja klientów. Konto zablokowane, bez podania przyczyny. Środki z konta biznes, wysłana nie wiadomo komu. Żadnego frauda nie miałem. Zgłosiłem do ombundsmana. |