RE: SoLo typuje! - Fricooo - 04-12-2019 07:38
Przegrana. Ty kolego grasz te typy czy wrzucasz tutaj tylko swoje suche spekulacje?
RE: SoLo typuje! - SoLo17 - 05-12-2019 12:17
(04-12-2019 07:38)Fricooo napisał(a): Przegrana. Ty kolego grasz te typy czy wrzucasz tutaj tylko swoje suche spekulacje?
Na szczęście nie, chciałem sprawdzić czy jest sens grania wyższych kursów, jak będzie ze skutecznością, niestety wniosek jest tylko jeden. Ale od dziś zaczynam grać typy zamieszczane w temacie. Budżet który mogę przeznaczyć na grę to 2500 zł, a więc zaczynajmy.
Typ #6
Błękitni Stargard - Star Mielec
Puchar Polski | Piłka nożna
Typ:
Błękitni Stargard Szczeciński wygrają lub zremisują mecz
Kurs:
2,25
Stawka:
500
EWK:
1125
Ekipa gospodarzy grając na własnym stadionie prezentuje się całkiem nieźle, przegrywając tylko 2 z 10 ostatnich spotkań. Według mnie wielce prawdopodobne, że wykorzystają atut własnego boiska i zdołają wygrać spotkanie, aczkolwiek korzystam z podpórki, gdzie w przypadku remisu zakład również będzie wygrany.
RE: SoLo typuje! - Fricooo - 05-12-2019 12:24
(05-12-2019 12:17)SoLo17 napisał(a): (04-12-2019 07:38)Fricooo napisał(a): Przegrana. Ty kolego grasz te typy czy wrzucasz tutaj tylko swoje suche spekulacje?
Na szczęście nie, chciałem sprawdzić czy jest sens grania wyższych kursów, jak będzie ze skutecznością, niestety wniosek jest tylko jeden. Ale od dziś zaczynam grać typy zamieszczane w temacie. Budżet który mogę przeznaczyć na grę to 2500 zł, a więc zaczynajmy.
Typ #6
Błękitni Stargard - Star Mielec
Puchar Polski | Piłka nożna
Typ:
Błękitni Stargard Szczeciński wygrają lub zremisują mecz
Kurs:
2,25
Stawka:
500
EWK:
1125
Ekipa gospodarzy grając na własnym stadionie prezentuje się całkiem nieźle, przegrywając tylko 2 z 10 ostatnich spotkań. Według mnie wielce prawdopodobne, że wykorzystają atut własnego boiska i zdołają wygrać spotkanie, aczkolwiek korzystam z podpórki, gdzie w przypadku remisu zakład również będzie wygrany.
Ja akurat się bym z tobą nie zgodził, bilans Stargardu u siebie to 6-1-3. Natomiast Stal? Są 2 miejscu w tabeli ze stratą 2 punktów do Warty Poznań. Stal jest niepokonana od 6 spotkań, a w Pucharze Polski pokonali już chociażby świetnie grającą Pogoń Szczecin. Dla mnie typ to czysta 2, a dla bardziej odważnych nawet handicap 1:0. Jak będzie? Zobaczymy po meczu
RE: SoLo typuje! - SoLo17 - 05-12-2019 14:29
Miałeś rację, znów moje pudło. Cóż za fatalna seria, aż wstyd. Wynik Stargard 1:2 Stal Mielec 500 zł przegrane, zagram teraz AKO na faworytów.
Typ #7
O. Krstev - Q. Robert
Tenis | ITF Monastlr
Typ: Q. Robert wygra mecz
Kurs: 1,35
F. Zeballos - M. Tikhomirov
Tenis | ITF Santo Domingo
Typ: F. Zeballos
Kurs: 1,32
Australia 7's - Szkocja 7's
Rugby
Typ: Australia 7's wygra mecz
Kurs: 1,30
Kurs AKO: 2,32
Stawka:
1000
EWK:
2320
RE: SoLo typuje! - SoLo17 - 05-12-2019 17:00
SoLo17 napisał(a):
Typ #7
O. Krstev - Q. Robert
Tenis | ITF Monastlr
Typ: Q. Robert wygra mecz
Kurs: 1,35
F. Zeballos - M. Tikhomirov
Tenis | ITF Santo Domingo
Typ: F. Zeballos
Australia 7's - Szkocja 7's
Rugby
Typ: Australia 7's wygra mecz
Kurs AKO: 2,32
Stawka:
1000
EWK:
2320
WYNIKI
O. Krstev - Q. Robert 0:2 Typ: PRAWIDŁOWY
F. Zeballos - M. Tikhomirov 2:0 Typ: PRAWIDŁOWY
Australia 7's - Szkocja 7's 43:14 Typ: PRAWIDŁOWY
Typ #8
Vaslui - Potaissa Turda
Piłka ręczna | Rumunia
Typ: Potaissa Turda wygra mecz
CSM Fagaras - HC Buzau
Piłka ręczna | Rumunia
Typ: CSM Fagaras wygra mecz
Universitatea Craiova - Botosani
Piłka nożna | Rumunia
Typ: Universitatea Craiova wygra mecz
Kurs: 1,75
Kurs AKO: 3,00
Stawka:
1320
EWK:
3960
RE: SoLo typuje! - SoLo17 - 07-12-2019 12:59
SoLo17 napisał(a):____________________
Typ #8
Vaslui - Potaissa Turda
Piłka ręczna | Rumunia
Typ: Potaissa Turda wygra mecz
CSM Fagaras - HC Buzau
Piłka ręczna | Rumunia
Typ: CSM Fagaras wygra mecz
Universitatea Craiova - Botosani
Piłka nożna | Rumunia
Typ: Universitatea Craiova wygra mecz
Kurs: 1,75
Kurs AKO: 3,00
Stawka:
1320
EWK:
3960
WYNIKI
Vaslui - Potaissa Turda 32:35 Typ: PRAWIDŁOWY
CSM Fagaras - HC Buzau 24:21 Typ: PRAWIDŁOWY
Universitatea Craiova - Botosani 3:1 Typ: PRAWIDŁOWY
Typ #9
Extremandura K. - Araski K.
Koszykówka | Hiszpania
Typ: Araski K.
Kurs: 1,40
Dinamo Metar K. - Proton K.
Siatkówka | Rosja
Typ: Proton K. wygra mecz
MMTS Kwidzyn - Chrobry Głogow
Piłka ręczna | Polska
Typ: MMTS Kwidzyn wygra mecz
Kurs: 1,48
Kurs AKO: 2,74
Stawka:
1960
EWK:
5370,4
RE: SoLo typuje! - Fricooo - 07-12-2019 16:49
Nie weszlo. Ja w ogole nie rozumiem juz dawania typów przez ciebie. Wszystko na pałę, bez jakiejkolwiek wiedzy i w dodatku stawki wzięte z 4 liter? Udowodnij ze puściłes w ogole jeden z trzech ostatnich kuponów za takie stawki? Totalny bezsens
RE: SoLo typuje! - SoLo17 - 07-12-2019 23:53
Na szczęście to ja wybieram typy które chcę zagrać Jeśli uważasz że wszystko na pałę to nikt Cię przecież nie zmusza do śledzenia tematu.
Poza tym nie wydaje mi się, że muszę Ci cokolwiek udowadniać. Większość kuponów gram LIVE, ale chyba trochę nie miałoby to sensu gdybym wrzucał je na forum.
Bezsensem nazwałbym Twoje komentarze w tym temacie, bo zachowujesz się jak typowy Polak, nie zauważysz sukcesu, ale nie omieszkasz wypomnieć porażki
RE: SoLo typuje! - Fricooo - 08-12-2019 01:56
Bez sensu to nazwałbym twoje usuwanie typów skoro boisz się porażki. Właśnie o to chodzi. Ze realnie byłbyś jakieś 4tys w plecy. Nie grasz tych typow w proponujesz je ludziom za wymyśloną stawke? To jest po prostu oszustwo, bo nie wiesz jak dzialaja typy, jak wylicza sie Yield. To jest forum, więc kazdy moze oceniać treści zwlaszcza jak sa marnej jakości. Jestem typowym Polakiem, cos w tym dziwnego? Nie ma tu zadnego sukcesu o czym świadczą usuniete przez ciebie posty
RE: SoLo typuje! - SoLo17 - 08-12-2019 02:16
Pisałem już kolego, że początkowo były to typy których nie grałem, chciałem sprawdzić czy jest sens grać wyższe kursy. Od momentu zdecydowania się na granie kuponów AKO jakbyś tego nie liczył jest zysk, więc nie pajacuj
|