Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Zamknięty]Piątkowy General - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+------ Dział: Sondy/Ankiety (/Forum-Sondy-Ankiety-17)
+------ Wątek: [Zamknięty]Piątkowy General (/Temat-Zamkniety-Piatkowy-General-16533)

Strony: 1 2

RE: Piątkowy General - cinexik - 14-11-2010 12:38

(14-11-2010 12:20)Surlope napisał(a):  Ja dzisiaj spróbuje coś zdziałać na demotach - komixach - mistrzach. Może ktoś się zarejestruję, przynajmniej nie będzie bana za fejki Wink. Muszę się jakoś tam dostać Lol

próbowałem na demotach, co się banem skończyło.
uważaj, bo mają filtry na niektóre słowa jak chyba lockerz, wygraj, nagrody.
i wtedy do moderacji idzie a nie do poczekalni. Tongue
a na komixxach zawsze do moderacji idzie.
a mistrzowie to nie wiem.

RE: Piątkowy General - Miu - 14-11-2010 13:08

ja miałem bana na ponad pół roku na demotach Smile a znajomych przybyło może ze 3 o0
Odpowiedziałem ze nawet nie próbuję Wink gdybym się przyłożył ty bym uzbierał,ale nie będę miał czasu na kampienie Tongue

RE: Piątkowy General - Tech - 14-11-2010 13:26

Nie wiem, może spróbuję jakiejś kombinacji realni&fake ale to na drugim koncie chyba. Nie będę im dawał powodu do anulacji na moim głównym Tongue

RE: Piątkowy General - Lubelak - 14-11-2010 14:38

(14-11-2010 13:08)Miu napisał(a):  ja miałem bana na ponad pół roku na demotach Smile a znajomych przybyło może ze 3 o0
Odpowiedziałem ze nawet nie próbuję Wink gdybym się przyłożył ty bym uzbierał,ale nie będę miał czasu na kampienie Tongue

też dostałem bana ,na szczęście po nabiciu znajomych xD

[Zamknięty]Piątkowy General - Killer - 18-05-2011 11:46

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.