Od 0 do Instagramowego Biznesmen'a - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Od 0 do Instagramowego Biznesmen'a (/Temat-Od-0-do-Instagramowego-Biznesmen-a-165253) |
RE: Od 0 do Instagramowego Biznesmen'a - skylones - 21-11-2019 22:45 Chyba chodzi ci o proxy, ale je trzeba dodać dopiero jak dodajesz szóste konto RE: Od 0 do Instagramowego Biznesmen'a - KaRoLeK535 - 22-11-2019 22:12 22.11 Pokrótce dzisiejszy dzień nie był pracowity ani owocny nie jestem w pełni zadowolony bo na pewno dało się zrobić więcej ale nic nie szkodzi zaczyna się weekend więc czasu multum. A więc co udało się dzisiaj zdziałać: 1. 13/25 followersów na głównym IG 2. 2/20 followersów na starym IG i dodane 2 posty 3. Przeczytany 1 dział LM 4. Zrobiony 1 logotyp na koszulkę 5. Nowy pomysł na spieniężenie głównego IG 6. Vtope 0.75k coinsów RE: Od 0 do Instagramowego Biznesmen'a - KaRoLeK535 - 23-11-2019 22:37 23.11
Siemka a więc tak dzisiejszy dzień był megaaa pracowity pod względem pracy w necie więc dzisiejszy post będzie trochę długawy ale spróbuje się nie rozwodzić za bardzo nad szczegółami do rzeczy!
1. Followy na Main 23/25 +10 2. Followy na Sub-Main 7/20 +5 3. Otworzony sklep na spreadshirt z 4 logotypami 4. Dodany post promujący sklep na Main 5. Przeczytane 2 rodziały LM i 2 rozdziały innej książki 6. Obczajona w 50% nowa nisza 7. Bot Vtope 0.75k coinsów Raz dwa trze le-ci-my sooo... dziś mega dużo czasu zajeło przygotowanie Main IG pod promo sklepu udało się dodać 2 relacje zapowiadające "drop" sklepu w każdej około 100 views not bad oraz wrzucenie samego postu który ma obecnie 150like z czego 90 to zlecenie z Bota Vtope więc średnioo ale jestem optymistą mam nadzieję że do następnego tygodnia wpadnie jakieś zamówienie, co do samych logotypów jestem bardzo zadowolony fajny i orginalny merch wyszedł .
Sub-Main to jakaś karuzela wypróbowałem na nim bota Vtope i wpadlo 75like 50 z bota wiec meh post wcześniej wpadno po kilku godzinach 55like bez bota a ostatni post dodany o 20 ma narazie 10+ like więc tu lipa, nie wiem być może hasztagi się za dużo powtarzają lub słabo wbiłem w godzine ale jest potecjał napewno bo czasami nabijało 80-200like w kilka godzin. W międzyczasie w leciały mi do głowy 3 realne pomysły min. fajny profil niszowy który "rozgryzam" aktualnie idealna pod Affilacje z Ali i FireAds . Coinsy z bota zostały w połowie reinwestowane w IG a reztultaty to skromne wybicie postów a co z $ ze spreadshirt to się okaże niedługo czy było warto . No i dziś solidnie poczytane LM a dokładnie rozdział z YT dobrze wleciał i zmotywował dodatkowo A teraz po krótce plany na jutro co zostało :
1. Dodać 3 post na sub-main i wbić cel /20 2. Ogarnąć maina żeby dobić znów kilkunastu followersów i wbić cel /25 3. Kurs na Udemy z JavaScript 4. Obczaić niszę na nowe IG dokładnie 5. Przeczytać więcej LM 6. Przygotować notatki na sprawdzianki z UTK Spokojnej nocy RE: Od 0 do Instagramowego Biznesmen'a - zarii - 23-11-2019 23:11 można prosić link do main IG? tutaj, bądź na priv z ciekawości Pyknę followa RE: Od 0 do Instagramowego Biznesmen'a - KaRoLeK535 - 23-11-2019 23:55 (23-11-2019 23:11)zarii napisał(a): można prosić link do main IG?Poszło na pw RE: Od 0 do Instagramowego Biznesmen'a - KaRoLeK535 - 24-11-2019 22:43 24.11
Dzisiaj mało produktywny dzień na Instagramach bo 4h zajeły mi notatki z UTK i nauka z nich kolejne 2h mam nadzieję że zaliczę ten sprawidzian po krótce.1. Followki Main 30/25 2. Followki Sub-Main 10/25 3. 3 posty na Sub-Main 4. 1k coisnow na Vtope 5. Dodane 2 ciekawe kursy na Udemy Dziś bez ssów ale todoistzero nie wykonane bo książka nie ruszona Podsumowanie tygodnia
Więc zbierając wszystko do kupy Instagramy :Main poszedł mega dobrze w tydzień 53 nowych followersów plus założenie sklepu z merchem (4 logotypy) 3 posty plus post promujący sklep. Sub-Main więcej oczekiwałem ale jest 10 followersów i 6 postów od 30-90 like myślę że tutaj potrzeba większej interakcji z użytkownikami na na Mainie. Sporo kursów na Udemy zdobytych będzie trzeba je teraz zrealizować . Wróciłem do książek coraz lepiej to idzie jak jest wolna chwila . Wpadły 3 fajne pomysły 1 z nich to kolejna nisza , kolejny to boost do aktualnych IG a 3 to totalna bomba ale za to najtrudniejsza do realizacji i wymagania też duże ale oto chodzi by ciągle zdobywać coraz trudniejsze szczyty . Od Środy wyjeżdżam wracam w Sobotę wieczór więc Pon i Wt to będą luźne dni bez celów co mi przyniesie wena to wykonam . A nowe cele wrzucę właśnie we Wtorek o 22 zaplanuję sobie cel na tydzień i cel do końca roku . Spokojnej nocki RE: Od 0 do Instagramowego Biznesmen'a - Arczit - 25-11-2019 16:12 U T K - źle wspominam ten przedmiot z technikum ... (całkiem możliwe że przez prowadzącego) Co do kursów Udemy, rozumie że zgarniasz jakieś darmowe? Jak znajdziesz jakieś perełki warte uwagi, może dodaj kilka do wpisu? Na pewno wzbogaci to jego treść Powodzenia, i samych przyrostów życzę! RE: Od 0 do Instagramowego Biznesmen'a - KaRoLeK535 - 25-11-2019 17:15 (25-11-2019 16:12)Arczit napisał(a): U T K - źle wspominam ten przedmiot z technikum ... (całkiem możliwe że przez prowadzącego)Ja w 2 klasie a już źle wsponinam również przez prowadzącego totalna interpretacja plus dopowiadanie rzeczy z neta i wrzucanie z tego szczegółowych pytań do sprawdzianu bez nawet napomsknięcia że możemy też o tym poczytać... no i tak było na spr napisałem niby 10na10 pytań z czego 4 były z książki więc je kumałem a reszta to, to co zapamiętałem z "wykładu" spr ważny a nie chce uwalić semestru . Tak kursy darmowe, jasne świetny pomysł może nawet wrzucę dzisiaj jak dam radę wieczorem . i Wielkie Dzięki RE: Od 0 do Instagramowego Biznesmen'a - KaRoLeK535 - 25-11-2019 22:37 25.11
Dziś mało zrobione bo musiałem ogarnąć parę rzeczy w domu plus trening w dodatku cały dzień towarzyszył ból głowy ...1. 5 nowych followersów na SubMain 2. Post na Mainie w 1.5h 100like+ 3. Rozpatrzenie jednego z 3 pomysłów z ziomkiem 4. Zarejestrowanie się na ukrytą strone do klikania. 5. Ziomek założył 2 sklepy na USA I EU (większe zarobki na tym typie sprzedaży) 6. Bot chyba 0.6k Kolega Arczit podsunął fajny pomysł więc chciałem a nawet wrzuciłem kurs ale okazało się że zamiast 0zł kosztował już 35zł.. no cóż może jutro coś upoluje szybciej Dobra więcej już dzisiaj nie wpisze tutaj zmęczenie dopada więc 3majcie się dobrej nocy RE: Od 0 do Instagramowego Biznesmen'a - KaRoLeK535 - 26-11-2019 22:28 26.11
A więc dziś też mało co robiłem bo wróciłem o 16 do domu do tego brak energii i pochłoneła mnie 1.5h drzemka :v ale do rzeczy 1. 320+ like pod postem na Main + pozytywny feedbacki w sprawie sklepu ! 2. Sub-Main 25min roboty - 10followersów + post 3. Bot Vtope 0.5k 4. 40min na ukrytym serwisie typu MayPay zarobione +/- 2zł heh 5. Zaplanowana cała lista rzeczy do zrobienia na wyjazd 6. Zaplanowanie celów na Grudzień SubMain przełom popracowałem nad jednym postem i z ~ 50 osób wyskrobałem 10 nowych obserwujących plus szybki pościk na noc Bot to tam wiadomo niech sobie pracuję.. "Ukryty Serwis" podziałałem akcje CPC ale później pomyślałem że ogarnę chwile IG i zrobię kolacje więc dużo nie było w dodatku maile z Nivea nie przychodziły oraz nie mam zmiennego IP co mega przeszkadza więc nie wróże sobie za długiej przyszłości z tym... Chyba lepiej skupie się na IG jakoś przyjemniejsze to o wiele . Jutro dużo pakowania i biegania po marketach więc zrobiłem sporą listę rzeczy do ogarnięcia zrobię je jak najszybciej i znów siądę ostrzej do IG i może kursu Udemy co do kursów dziś nic nie patrzyłem więc bez linku . Wstępne Plany Grudzień
Cele nie za duże realne i zadowalające jeśli zostaną wykonane najbardziej zależy mi na zdobywaniu coraz większej wiedzy o IG oraz wykonanie Projektu X 1. Main IG a) 775 Obserwujących b) Pierwsze zamówienie merchu c) Codziennie 1-2 Relacje d) Dodać nowe logotypy (2-4) 2. Sub Main IG a) 225 Obserwujących b) 1-2 Posty dziennie c) 2-3 Relacje dziennie 3. Nowy Niszowy IG a) Założyć b) Wdrożyć Afilacje z Aliexpress i FireAds c) Zdobyć 50 Obserwujących 4. Project X a) Dokładny research b) Doszkolenie się z Udemy + poradniki c) po 16.12 wdrożyć realizacje 5. Inwestycja w IG (u innych twórców) a) Wspomnienia b) Odnośniki w opisie c) Miejsce na link w opisie filmu $. Zarobić 50zł 50zł pewnie śmieszna kasa ale jeśli uda się to osiągnąc z samego IG ewetualnie Projektu X będę zadowolony gdyż nauka przyniesie również zyski ten cały dziennik to dla mnie przede wszystkim motywacja do nauki i podejmowania wyzwań i staram się to robić Pewnie post przydługawy ale wena była więc dzięki za poświęcony czas i do zobaczenia jutro ostatni dzień przed przerwą . Dobranoc |