![]() |
Od 0 do Instagramowego Biznesmen'a - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Od 0 do Instagramowego Biznesmen'a (/Temat-Od-0-do-Instagramowego-Biznesmen-a-165253) |
RE: Od 0 do Instagramowego Biznesmen'a - skylones - 21-11-2019 22:45 Chyba chodzi ci o proxy, ale je trzeba dodać dopiero jak dodajesz szóste konto RE: Od 0 do Instagramowego Biznesmen'a - KaRoLeK535 - 22-11-2019 22:12 22.11 Pokrótce dzisiejszy dzień nie był pracowity ani owocny nie jestem w pełni zadowolony bo na pewno dało się zrobić więcej ale nic nie szkodzi zaczyna się weekend więc czasu multum. A więc co udało się dzisiaj zdziałać: ![]() 1. 13/25 followersów na głównym IG 2. 2/20 followersów na starym IG i dodane 2 posty 3. Przeczytany 1 dział LM 4. Zrobiony 1 logotyp na koszulkę 5. Nowy pomysł na spieniężenie głównego IG 6. Vtope 0.75k coinsów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Od 0 do Instagramowego Biznesmen'a - KaRoLeK535 - 23-11-2019 22:37 23.11
Siemka a więc tak dzisiejszy dzień był megaaa pracowity pod względem pracy w necie więc dzisiejszy post będzie trochę długawy ale spróbuje się nie rozwodzić za bardzo nad szczegółami
![]() 1. Followy na Main 23/25 +10 2. Followy na Sub-Main 7/20 +5 3. Otworzony sklep na spreadshirt z 4 logotypami 4. Dodany post promujący sklep na Main 5. Przeczytane 2 rodziały LM i 2 rozdziały innej książki 6. Obczajona w 50% nowa nisza 7. Bot Vtope 0.75k coinsów Raz dwa trze le-ci-my sooo... dziś mega dużo czasu zajeło przygotowanie Main IG pod promo sklepu udało się dodać 2 relacje zapowiadające "drop" sklepu w każdej około 100 views not bad oraz wrzucenie samego postu który ma obecnie 150like z czego 90 to zlecenie z Bota Vtope więc średnioo ale jestem optymistą mam nadzieję że do następnego tygodnia wpadnie jakieś zamówienie, co do samych logotypów jestem bardzo zadowolony fajny i orginalny merch wyszedł
![]() Sub-Main to jakaś karuzela wypróbowałem na nim bota Vtope i wpadlo 75like 50 z bota wiec meh post wcześniej wpadno po kilku godzinach 55like bez bota a ostatni post dodany o 20 ma narazie 10+ like więc tu lipa, nie wiem być może hasztagi się za dużo powtarzają lub słabo wbiłem w godzine ale jest potecjał napewno bo czasami nabijało 80-200like w kilka godzin. W międzyczasie w leciały mi do głowy 3 realne pomysły min. fajny profil niszowy który "rozgryzam" aktualnie ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz po krótce plany na jutro co zostało :
1. Dodać 3 post na sub-main i wbić cel /20 2. Ogarnąć maina żeby dobić znów kilkunastu followersów i wbić cel /25 3. Kurs na Udemy z JavaScript 4. Obczaić niszę na nowe IG dokładnie 5. Przeczytać więcej LM 6. Przygotować notatki na sprawdzianki z UTK ![]() ![]() Spokojnej nocy ![]() RE: Od 0 do Instagramowego Biznesmen'a - zarii - 23-11-2019 23:11 można prosić link do main IG? tutaj, bądź na priv z ciekawości ![]() Pyknę followa ![]() RE: Od 0 do Instagramowego Biznesmen'a - KaRoLeK535 - 23-11-2019 23:55 (23-11-2019 23:11)zarii napisał(a): można prosić link do main IG?Poszło na pw ![]() RE: Od 0 do Instagramowego Biznesmen'a - KaRoLeK535 - 24-11-2019 22:43 24.11
Dzisiaj mało produktywny dzień na Instagramach bo 4h zajeły mi notatki z UTK i nauka z nich kolejne 2h mam nadzieję że zaliczę ten sprawidzian ![]() 1. Followki Main 30/25 2. Followki Sub-Main 10/25 3. 3 posty na Sub-Main 4. 1k coisnow na Vtope 5. Dodane 2 ciekawe kursy na Udemy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś bez ssów ale todoistzero nie wykonane bo książka nie ruszona ![]() Podsumowanie tygodnia
Więc zbierając wszystko do kupy Instagramy :Main poszedł mega dobrze w tydzień 53 nowych followersów plus założenie sklepu z merchem (4 logotypy) 3 posty plus post promujący sklep. Sub-Main więcej oczekiwałem ale jest 10 followersów i 6 postów od 30-90 like myślę że tutaj potrzeba większej interakcji z użytkownikami na na Mainie. Sporo kursów na Udemy zdobytych będzie trzeba je teraz zrealizować ![]() Wróciłem do książek coraz lepiej to idzie jak jest wolna chwila ![]() Wpadły 3 fajne pomysły 1 z nich to kolejna nisza , kolejny to boost do aktualnych IG a 3 to totalna bomba ale za to najtrudniejsza do realizacji i wymagania też duże ale oto chodzi by ciągle zdobywać coraz trudniejsze szczyty ![]() Od Środy wyjeżdżam wracam w Sobotę wieczór więc Pon i Wt to będą luźne dni bez celów co mi przyniesie wena to wykonam ![]() ![]() Spokojnej nocki ![]() RE: Od 0 do Instagramowego Biznesmen'a - Arczit - 25-11-2019 16:12 U T K - źle wspominam ten przedmiot z technikum ... (całkiem możliwe że przez prowadzącego) ![]() Co do kursów Udemy, rozumie że zgarniasz jakieś darmowe? Jak znajdziesz jakieś perełki warte uwagi, może dodaj kilka do wpisu? Na pewno wzbogaci to jego treść ![]() Powodzenia, i samych przyrostów życzę! ![]() RE: Od 0 do Instagramowego Biznesmen'a - KaRoLeK535 - 25-11-2019 17:15 (25-11-2019 16:12)Arczit napisał(a): U T K - źle wspominam ten przedmiot z technikum ... (całkiem możliwe że przez prowadzącego)Ja w 2 klasie a już źle wsponinam również przez prowadzącego totalna interpretacja plus dopowiadanie rzeczy z neta i wrzucanie z tego szczegółowych pytań do sprawdzianu bez nawet napomsknięcia że możemy też o tym poczytać... no i tak było na spr napisałem niby 10na10 pytań z czego 4 były z książki więc je kumałem a reszta to, to co zapamiętałem z "wykładu" spr ważny a nie chce uwalić semestru ![]() Tak kursy darmowe, jasne świetny pomysł może nawet wrzucę dzisiaj jak dam radę wieczorem ![]() i Wielkie Dzięki ![]() RE: Od 0 do Instagramowego Biznesmen'a - KaRoLeK535 - 25-11-2019 22:37 25.11
Dziś mało zrobione bo musiałem ogarnąć parę rzeczy w domu plus trening w dodatku cały dzień towarzyszył ból głowy ...1. 5 nowych followersów na SubMain 2. Post na Mainie w 1.5h 100like+ 3. Rozpatrzenie jednego z 3 pomysłów z ziomkiem 4. Zarejestrowanie się na ukrytą strone do klikania. 5. Ziomek założył 2 sklepy na USA I EU (większe zarobki na tym typie sprzedaży) 6. Bot chyba 0.6k ![]() ![]() ![]() ![]() Kolega Arczit podsunął fajny pomysł więc chciałem a nawet wrzuciłem kurs ale okazało się że zamiast 0zł kosztował już 35zł.. no cóż może jutro coś upoluje szybciej ![]() Dobra więcej już dzisiaj nie wpisze tutaj zmęczenie dopada więc 3majcie się dobrej nocy ![]() RE: Od 0 do Instagramowego Biznesmen'a - KaRoLeK535 - 26-11-2019 22:28 26.11
A więc dziś też mało co robiłem bo wróciłem o 16 do domu do tego brak energii i pochłoneła mnie 1.5h drzemka :v ale do rzeczy ![]() 1. 320+ like pod postem na Main + pozytywny feedbacki w sprawie sklepu ![]() 2. Sub-Main 25min roboty - 10followersów ![]() 3. Bot Vtope 0.5k 4. 40min na ukrytym serwisie typu MayPay zarobione +/- 2zł heh 5. Zaplanowana cała lista rzeczy do zrobienia na wyjazd ![]() 6. Zaplanowanie celów na Grudzień ![]() ![]() ![]() SubMain przełom popracowałem nad jednym postem i z ~ 50 osób wyskrobałem 10 nowych obserwujących plus szybki pościk na noc ![]() Bot to tam wiadomo niech sobie pracuję.. "Ukryty Serwis" podziałałem akcje CPC ale później pomyślałem że ogarnę chwile IG i zrobię kolacje więc dużo nie było w dodatku maile z Nivea nie przychodziły oraz nie mam zmiennego IP co mega przeszkadza więc nie wróże sobie za długiej przyszłości z tym... Chyba lepiej skupie się na IG ![]() ![]() Jutro dużo pakowania i biegania po marketach więc zrobiłem sporą listę rzeczy do ogarnięcia zrobię je jak najszybciej i znów siądę ostrzej do IG i może kursu Udemy ![]() ![]() Wstępne Plany Grudzień
Cele nie za duże realne i zadowalające jeśli zostaną wykonane najbardziej zależy mi na zdobywaniu coraz większej wiedzy o IG oraz wykonanie Projektu X 1. Main IG a) 775 Obserwujących b) Pierwsze zamówienie merchu c) Codziennie 1-2 Relacje d) Dodać nowe logotypy (2-4) 2. Sub Main IG a) 225 Obserwujących b) 1-2 Posty dziennie c) 2-3 Relacje dziennie 3. Nowy Niszowy IG a) Założyć b) Wdrożyć Afilacje z Aliexpress i FireAds c) Zdobyć 50 Obserwujących 4. Project X a) Dokładny research b) Doszkolenie się z Udemy + poradniki c) po 16.12 wdrożyć realizacje 5. Inwestycja w IG (u innych twórców) a) Wspomnienia b) Odnośniki w opisie c) Miejsce na link w opisie filmu $. Zarobić 50zł ![]() 50zł pewnie śmieszna kasa ale jeśli uda się to osiągnąc z samego IG ewetualnie Projektu X będę zadowolony gdyż nauka przyniesie również zyski ten cały dziennik to dla mnie przede wszystkim motywacja do nauki i podejmowania wyzwań i staram się to robić ![]() Pewnie post przydługawy ale wena była więc dzięki za poświęcony czas i do zobaczenia jutro ostatni dzień przed przerwą ![]() Dobranoc ![]() |