Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Grokenvps - Tani windows vps z dobrymi statami! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+--- Wątek: Grokenvps - Tani windows vps z dobrymi statami! (/Temat-Grokenvps-Tani-windows-vps-z-dobrymi-statami-165220)

Strony: 1 2

RE: Grokenvps - Tani windows vps z dobrymi statami! - sekoon - 06-03-2020 17:08

(04-03-2020 13:53)xdax1 napisał(a):  Uwaga - admin prawdopodobnie się zmywa.
Moje kilka vps'ów padło, admin nie odpisuje a do tego został usunięty Paypal a jest Bitcoin...Przypadek? Nie sądzę, bo tak ludzie by robili spory.

Więc zalecam zatrzymać subskrypcje na PayPal jeśli macie automatyczną!
Poczekam jeszcze parę dni, a jak dalej nic nie będzie to zrobię spory.

No admin sie całkowicie zmył bo strony też nie ma już otworzyłem spór na paypal no i czekam na rozwiązanie go.

RE: Grokenvps - Tani windows vps z dobrymi statami! - xdax1 - 06-03-2020 17:16

U mnie też już kilka sporów siedzi, powinniśmy bez problemu wygrać.
Mam też inny zamiennik, co prawda trochę droższy ale też i trochę lepszy. Póki co testuje go.

RE: Grokenvps - Tani windows vps z dobrymi statami! - sekoon - 06-03-2020 22:12

no to chstnie sie dowiem jaki to host Wink

RE: Grokenvps - Tani windows vps z dobrymi statami! - Teenshay - 07-03-2020 20:43

Ja może z 2 tygodnie korzystałem z serwera po czym przez 1-2 dni myślałem spoko może jakieś problemy mają i widzę ze klapa, co prawda wydałem tylko ok 10$ w dodatku z promo codem przez pp ale kurcze akurat się nadziałem na tego wała a nim zaryzykowałem przeniesienie to czekałem dobry miech przy okazji latając w google za opinia, nie powiem serwer mi chodził ładnie i upload był spory ale cóz nie wiem czy warto się szarpać o zwrot z pp

RE: Grokenvps - Tani windows vps z dobrymi statami! - xdax1 - 15-03-2020 20:05

Właśnie wygrałem 2/3 spory.
No najlepsze, jeden vps w którym minął termin płatności około 1,5 tygodnia temu nadal działa! Lol