Grokenvps - Tani windows vps z dobrymi statami! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Grokenvps - Tani windows vps z dobrymi statami! (/Temat-Grokenvps-Tani-windows-vps-z-dobrymi-statami-165220) Strony: 1 2 |
RE: Grokenvps - Tani windows vps z dobrymi statami! - sekoon - 06-03-2020 17:08 (04-03-2020 13:53)xdax1 napisał(a): Uwaga - admin prawdopodobnie się zmywa. No admin sie całkowicie zmył bo strony też nie ma już otworzyłem spór na paypal no i czekam na rozwiązanie go. RE: Grokenvps - Tani windows vps z dobrymi statami! - xdax1 - 06-03-2020 17:16 U mnie też już kilka sporów siedzi, powinniśmy bez problemu wygrać. Mam też inny zamiennik, co prawda trochę droższy ale też i trochę lepszy. Póki co testuje go. RE: Grokenvps - Tani windows vps z dobrymi statami! - sekoon - 06-03-2020 22:12 no to chstnie sie dowiem jaki to host RE: Grokenvps - Tani windows vps z dobrymi statami! - Teenshay - 07-03-2020 20:43 Ja może z 2 tygodnie korzystałem z serwera po czym przez 1-2 dni myślałem spoko może jakieś problemy mają i widzę ze klapa, co prawda wydałem tylko ok 10$ w dodatku z promo codem przez pp ale kurcze akurat się nadziałem na tego wała a nim zaryzykowałem przeniesienie to czekałem dobry miech przy okazji latając w google za opinia, nie powiem serwer mi chodził ładnie i upload był spory ale cóz nie wiem czy warto się szarpać o zwrot z pp RE: Grokenvps - Tani windows vps z dobrymi statami! - xdax1 - 15-03-2020 20:05 Właśnie wygrałem 2/3 spory. No najlepsze, jeden vps w którym minął termin płatności około 1,5 tygodnia temu nadal działa! |