![]() |
Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego (/Temat-Twisto-Czyli-latwy-zarobek-dla-kazego-165204) |
RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - transformice100 - 17-11-2019 11:10 Nie żebym się czepiał, ale nikt z moderacji nie uważa, że wrzucenie reflinka w taki sposób nie jest szczytem cwaniactwa? ![]() Dziennik prowadzi się dla udokumentowania postępów pracy a nie do klepania hajsu na refach, gdzie takich tematów na forum było sporo ![]() ![]() Taka moja opinia. A pomijając ten fakt, powodzenia ![]() RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - ScroX - 17-11-2019 11:49 Co uważasz za cwaniactwo ? moim refom pomagam w zdobywaniu kolejnych więc mamy obustronny profit , tak działa właśnie mentoring w każdej postaci że ktoś za pomoc rejestruje się pod kimś, tak to działa.. nikogo nie zmuszam do tego by się rejestrował .. staram się dokumentować swoje postępy pracy z twisto.. może na razie posty sa ubogie bo nie miałem za wiele czasu ale myślę ze dzisiaj już jakiś rozbudowany post na temat postępów i pracy się już pojawi ![]() RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - kangurek - 17-11-2019 11:57 A cóż za drogocenne informacje zamieścisz w tym rozbudowanym poście ?? Temat jest tylko i wyłącznie po to byś pozyskiwał nowych członków Twisto. Jak wyżej zwykłe cwaniactwo i to bardzo bezczelne. Mentor od Twisto ![]() RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - ScroX - 17-11-2019 12:03 Z tego co widzę inni również prowadzą swoje dzienniki z aplikacji mobilnych i mają w tematach swoje reflinki i nikt z tego nie robi problemu ![]() ![]() RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - Arczit - 17-11-2019 12:41 Nie mógł założyć tematu z Twisto w innych działach bo już są, a dodatkowego reffbacku nie oferuje więc ten dział też odpada. Założył dziennik, czy to cwaniactwo? Raczej nie, ale jeśli to będzie DZIENNIK PRACY, tylko z Twisto to trochę nuda ![]() Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - Doorm - 17-11-2019 12:50 To nie jest dziennik pracy z twisto tylko ominął zasady trochę czy nagiął aby pozyskać refów nic więcej he Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - ScroX - 17-11-2019 12:54 (17-11-2019 12:41)Arczit napisał(a): Nie mógł założyć tematu z Twisto w innych działach bo już są, a dodatkowego reffbacku nie oferuje więc ten dział też odpada. Założył dziennik, czy to cwaniactwo? Raczej nie, ale jeśli to będzie DZIENNIK PRACY, tylko z Twisto to trochę nuda Nie, wjedzie jeszcze za niedługo trochę krypto ![]() ![]() RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - rachman - 17-11-2019 14:23 Wiesz dziennik to dziennik. Refy? No spoko nikt by się nie czepiał ale serio ten temat wygląda jak widzisz paru osobom jakby nie dziennik był głównym tematem a inne sprawy... Zmień stosunek proporcji bo faktycznie ref, mentoring, jeszcze frytek brak ![]() Powodzenia w zarobkach w kazdym razie. RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - radek0389 - 17-11-2019 17:19 Wątek ten to jest zwykły temat ofertowy dotyczący twisto z refflinkiem, tyle. Z tym że oferta tego serwisu już była umieszczona na forum, więc Scrox sprytnie wrzucił to w dział dzienników pracy (nie oceniam negatywnie, w końcu spryt to ważna i pożądana cecha). Widać tutaj ciekawą furtkę jak na resztę serwisów można obejść regulamin i otwierać pseudo-dzienniki, dodatkowo mając zgodnie z regulaminem prawo podbijać temat każdego dnia ![]() ![]() RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - transformice100 - 17-11-2019 17:30 Regulamin nie jest rzeczą, która nie ma prawa się zmieniać. Forum z dnia na dzień zyskuje w potędze i przynajmniej w mojej opinii jest to "punkcik", który był w nim przeoczony. Bo w takim razie jaki jest sens innych działów od refów? ![]() ![]() Jak dla mnie nadal jest to bardzo nieodpowiednie, jednak główny głos należy jak najbardziej do moderacji ![]() Żeby już nie zaśmiecać DZIENNIKA PRACY kończę swoje wypociny, jak sam autor to nazwał ![]() Jak widać ilu ludzi, tyle zdań na dany temat! Z farcikiem |