![]() |
Bot TagShip - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Takeagift (/Forum-Takeagift-45) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-50) +----- Wątek: Bot TagShip (/Temat-Bot-TagShip-16426) Strony: 1 2 |
RE: Bot TagShip - zipacz2 - 13-11-2010 10:46 ja przetestuje tylko wyślijcie mi tą aplikacje na moj e-mail:[email protected] RE: Bot TagShip - ColdGold - 13-11-2010 11:05 @zipacz2 : zapewne jesteś zwykłym "fejkiem" stworzonym przez autora tematu , który pragnie na tym szajsie zarobić ... konto zostało stworzone dzisiaj i jest to "twój" pierwszy post @Grabowkers : dostał ostrzeżenie od administracji że następnym razem takie "oszustwo" źle się dla niego skończy ( tak mi powiedział , dokładnej treści od administracji nie znam ) Ode mnie : Absolutnie nie polecam tego pobierać i powtórzę to co mówiłem wcześniej " Dzięki temu możecie mieć tylko problemy , a ten gościu liczy na łatwy zysk " |