![]() |
Projekt NIEPOKAZNY - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Projekt NIEPOKAZNY (/Temat-Projekt-NIEPOKAZNY-163932) Strony: 1 2 |
RE: Projekt NIEPOKAZNY - Zawik - 21-08-2019 18:17 Dokładnie, intro do zmiany, tak samo jak i avatar i tło kanału (którego nie ma). Co do filmów - trochę więcej energii ![]() ![]() RE: Projekt NIEPOKAZNY - niepokazny - 21-08-2019 23:20 No i właśnie na takie opinie liczyłem! Dzięki panowie! Na szczęście intro mam zapisane jako filmik więc prędkość mogę sobie dowolnie modyfikować i na pewno z tym pokombinuje. Co do avatara i tła - na avatam ma już pomysł i powoli zbieram się za jego zrobienie, jak skończę to zacznę myśleć nad tłem żeby pasowało kolorystycznie i ogólnym stylem. Nad dykcją cały czas ćwiczę, każdą kwestię nagrywam nawet po kilka lub kilkanaście razy ponieważ cały czas mi coś nie pasuje i wybieram tylko te, które faktycznie są zrozumiałe, ale mam świadomość że czasami po prostu sam nie usłyszę tego i wkradnie się to do filmiku. Najważniejsze żeby cały czas to ćwiczyć i się nie poddawać ![]() |