Wiele dróg i jeden cel = Bankroll - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Wiele dróg i jeden cel = Bankroll (/Temat-Wiele-drog-i-jeden-cel-Bankroll-163776) Strony: 1 2 |
RE: Wiele dróg i jeden cel = Bankroll - ZarabianieO - 02-10-2019 17:20 Elegancko prowadzony dziennik, trzymam kciuki za wyznaczone cele. RE: Wiele dróg i jeden cel = Bankroll - matek091 - 01-11-2019 13:30 Październik 2019 Podsumowanie kolejnego miesiąca. I jak poprzednio cele niezrealizowane Zaczęła się szkoła - studiuję zaocznie co ok 2 tyg. mam zjazdy uczelniane, dodatkowo spora niechęć do klikania na kompie po powrocie z pracy (pracuje w IT) - to wszystko złożyło się na kolejne niezrealizowane plany. Zrobione: Tych dobrych rzeczy też kilka było w tym miesiącu, zrealizowałem kilka tutoriali odnośnie programowania. Zarobione: Tutaj klęska totalna Zleciłem wypłatę z myLead, kilkaset punktów z ankiet (Kantar) i pare $ z twitchfollowers. Poza tym niestety nic nie wpadło. Plan na listopad: Zostawiamy cel z poprzedniego miesiąca czyli 50 zł z CPA. Regularna praca - będzie to stały punkt w planach. RE: Wiele dróg i jeden cel = Bankroll - Mefisciak - 01-11-2019 19:23 A ja mam pytanie, czy reklamy na fb lepiej wykupywać z prywatnego konta czy z fejkowego? RE: Wiele dróg i jeden cel = Bankroll - matek091 - 19-11-2019 23:02 (01-11-2019 19:23)Mefisciak napisał(a): A ja mam pytanie, czy reklamy na fb lepiej wykupywać z prywatnego konta czy z fejkowego? Ja lece z głównego, ale lepiej żeby ktoś bardziej doświadczony się wypowiedział co lepsze. Sam poleciałem na żywioł nie analizując za bardzo |