Jaki pomysł na stronę - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Jaki pomysł na stronę (/Temat-Jaki-pomysl-na-strone-163708) |
RE: Jaki pomysł na stronę - mawerty - 29-07-2019 21:31 Czyli warto robić tą stronę czy szukać dalej? RE: Jaki pomysł na stronę - patrolpxd - 29-07-2019 21:36 Nikt Ci tego nie powie dopóki sam nie spróbujesz. A nuż się uda jak zrobisz to na naprawdę wysokim poziomie. Ale również może okazać się ogromną klapą i będziesz musiał szukać czegoś nowego. Tego nie wie nikt RE: Jaki pomysł na stronę - mawerty - 29-07-2019 21:38 Czyli spróbować zrobić? RE: Jaki pomysł na stronę - Dante_/ - 29-07-2019 22:00 Serio sugerujesz się kogoś opinią? Ktoś powie, żebyś zrobił i jak wyjdzie z tego tylko strata czasu to będziesz tą osobę obwiniał? Tak samo to idzie w drugą stronę, ktoś powie, żebyś nie próbował, a potem będziesz sobie pluł w brodę, że nie spróbowałeś. Jeżeli masz doświadczenie w stawianiu stron, etc., oraz czas, żeby nawet "skopiować" tematy to spytaj się samego siebie czy aby nie "zaryzykować" RE: Jaki pomysł na stronę - mawerty - 29-07-2019 22:03 No akurat nie mam żadnego doświadczenia ale mam dużo czasu i chęci RE: Jaki pomysł na stronę - radek0389 - 29-07-2019 22:11 (29-07-2019 22:03)mawerty napisał(a): No akurat nie mam żadnego doświadczenia... No właśnie, postaw stronę... Czy o zbieraniu truskawek w Hiszpanii czy o życiorysie mamy Muminka, nieważne. Poznaj sam mechanizm optymalizacji, linkowania, monetyzacji i dopiero wtedy działaj komercyjnie. RE: Jaki pomysł na stronę - mawerty - 29-07-2019 22:24 ok i dzięki za rady RE: Jaki pomysł na stronę - mawerty - 07-08-2019 16:29 Trochę już umiem wordpressa więc możecie podsunąć jakiś pomysł . RE: Jaki pomysł na stronę - Shimeon - 07-08-2019 18:25 (07-08-2019 16:29)mawerty napisał(a): Trochę już umiem wordpressa więc możecie podsunąć jakiś pomysł . a sam nie możesz ?? RE: Jaki pomysł na stronę - dzemba - 10-08-2019 14:12 (29-07-2019 19:55)mawerty napisał(a): Witam. Strata pieniędzy kupować hosting, tak bez szczegółowo zarysowanego pomysłu, + jeszcze o domenie zapomniałeś, stracisz 100 zł i nic z tego nie wyniesiesz Fajnie, że masz chęci ale tak jak to teraz rysujesz, nic Ci z tego nie wyjdzie. (29-07-2019 20:26)mawerty napisał(a): No właśnie ale nwm czy ktokolwiek bdz to czytał Mądra decyzja (29-07-2019 20:42)mawerty napisał(a): Ogólnie to jeśli będę pewny że robie stronę już teraz to się podszkolę lub są różne kreatory. Czyli ani nie wybijesz się treścią (pełno kontentu w necie), ani wykonaniem bo stworzysz coś za pomocą kreatora. (29-07-2019 20:50)mawerty napisał(a): Ogólnie to po wakacjach idę do 7 klasy. Za duży scope jak dla Ciebie, jak byś sam chciał tworzyć treści, to uzupełniał byś to do 30 (29-07-2019 20:58)mawerty napisał(a): To miało by być coś w tym stylu: Ale jak ty to sobie wyobrażasz, bez jakichkolwiek podstaw grafiki i programowania zrobić coś takiego, wszytko na kradzionych grafikach i darmowych skryptach z internetu? (29-07-2019 21:31)mawerty napisał(a): Czyli warto robić tą stronę czy szukać dalej? Nie warto, jak pisali koledzy wyżej, według mnie bierzesz się za coś za dużego, nie mając o tym wgl pojęcia, chcesz zbudować auto nie mając pojęcia co to chłodnica Rób coś dla zabawy i zdobywania expa, a nie dla pieniędzy. Lubisz jakaś gre mmo? Napisz prostego bota w autoIt który rozpoznaje kolory i klika w odpowiednie miejsca, lubisz chleb ze smalcem, stronka z 101 przepisami na tą potrawę, ale nie wierze ze lubisz matmę i wszystkie szkolne przedmioty, szybko ci się to znudzi i nic z tego nie wyjdzie (07-08-2019 16:29)mawerty napisał(a): Trochę już umiem wordpressa więc możecie podsunąć jakiś pomysł . Spoko mogę, 3000 zł za pomysł sobie liczę, podam ci numer konta na PW. I tak btw, nie nie umiesz trochę Wordpress'a zainstalowałeś go chociaż sam? Albo jesteś pewien, że go poprawnie skonfigurowałeś? Czy kliknołeś na hostingu zainstaluj Wordpress'a i uznałeś ze styknie? ... A podsumowując, nic Ci się raczej nie uda za bo: za małe umiejętności, za mało wiedzy i doświadczenia, pytanie o zdanie innych, niezdecydowanie, brak pomysłu, brak zbadania rynku, brak planu biznesowego. Nie mówię tego żeby cie zdołować, ale nie widziałem jeszcze kogoś z takim podejściem żeby nie zrezygnował po 2 tygodniach (chyba, że to co robi to jego pasja). |