![]() |
Twórca BitMarket NIE ŻYJE - Jak Zaginęło 100MLN zł w BITCOIN - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +--- Wątek: Twórca BitMarket NIE ŻYJE - Jak Zaginęło 100MLN zł w BITCOIN (/Temat-Tworca-BitMarket-NIE-ZYJE-Jak-Zaginelo-100MLN-zl-w-BITCOIN-163678) Strony: 1 2 |
RE: Twórca BitMarket NIE ŻYJE - Jak Zaginęło 100MLN zł w BITCOIN - domeklala - 28-07-2019 13:16 Ciekawe czy wpłynie to w jakiś sposób na cenę BitCoina? RE: Twórca BitMarket NIE ŻYJE - Jak Zaginęło 100MLN zł w BITCOIN - olekn1 - 28-07-2019 19:40 Edit - podałem fake newsa, także usunąłem poprzednią odpowiedź ![]() Swoją drogą, podobne niezłe wałki leciały na giełdzie, zamiast sobie zarabiac na prowizji od wymian, to wyprowadzali pieniądze użytkowników na jakieś szemrane interesy ![]() Ciekawe ile giełd musi upaśc by ludzie zrozumieli, że krypto trzyma się tylko na swoim portfelu a nie gdzies po giełdach RE: Twórca BitMarket NIE ŻYJE - Jak Zaginęło 100MLN zł w BITCOIN - lamar6 - 28-07-2019 19:50 (28-07-2019 10:41)MaLiN napisał(a): A ja myślę, że to ma jakieś podłoże polityczne. Teraz zrobią aferę, nakręcą to w mediach, powstanie komisja i będą chcieli wprowadzić jeszcze większą kontrolę nad obywatelami posiadającymi krypto. Raczej nikt z BM nie miał konszachtów politycznych, sprawa nie wygląda na taką. A co do rządu to jakby chcieli tak bardzo walczyć z kryptowalutami to by po prostu to zrobili (miłością do nich nie pałają ale je tolerują póki reszta krajów je toleruje) - społeczność krypto w Polsce jest słaba i rząd dobrze o tym wie - przekonał się o tym w tamtym roku, podczas protestu przeciw PCC (było może kilkaset osób). Więc ewentualny zakaz krypto raczej nie spotkałby się z jakimś sprzeciwem u nas w kraju. Póki społeczność jest tak słaba nikt tutaj się nie będzie nią przejmował. |