![]() |
Dziennik Leniwca #1 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik Leniwca #1 (/Temat-Dziennik-Leniwca-1-163423) Strony: 1 2 |
RE: Dziennik Leniwca #1 - zgtrx - 27-10-2019 18:50 Do tej pory udało się wyrzucić pare fraz do top10, co mnie bardzo cieszy pamiętając, że kiedyś były >100 ![]() Główna fraza znajduje się na stronie globalnie, prawie każda podstrona ją zawiera, bo taka nisza. Nie wiem czy to właściwe zachowanie, ale raczej nie da się tego zmienić. ![]() Edytowałem niektóre z podstron by testować wpływ tych zmian "seo" na ranking, czas pokaże i jestem dobrej myśli. Pozostaje tylko dodawać wpisów, których mam niewiele, niestety w tej niszy ciężko coś konkretnego bez dużego wkładu czasu naskrobać. ![]() Ciekawe, czy jeśli wstawię leady z przed paru dni to coś w tym dzienniku się ruszy? ![]() ![]() Do przodu. ![]() RE: Dziennik Leniwca #1 - zgtrx - 15-11-2019 21:01 Postanowiłem zaktualizować dziennik. Jak idzie? Moje oczko w głowie małymi kroczkami idzie do przodu i nie spieszy mi się, bo wiem że ciężką pracą wywalczona pozycja w tej niszy kiedyś będzie pracować dla mnie. Do przodu! Poniżej widoczny wzrost na przestrzeni niecałego miesiąca - strona wczoraj zaliczyła rekordowy wynik. ![]() ![]() Co nowego? Postanowione! Zmotywowany dziennikiem jednego z użytkowników wracam do BH - uznałem ,że to tylko kolejny krok w nauce seo, optymalizacji treści i marketingu. Pierwsze kroki już poczynione: -wybrana dość ciekawa nisza, -znaleziona, sprawdzona i zakupiona nieźle podlinkowana domena, Główny keyword miesięcznie ponad pół miliona wyszukiwań w samym google - nisza pod global. Czekam tylko na akceptacje konta ogads, a jeśli się nie uda to trudno wybiorę inny serwis - jakieś propozycje? ![]() Zostaje mi dokończyć landing, content i skrypt mający kosmicznie uwiarygodnić serwis - wpadłem na naprawdę chory pomysł. Jestem dobrej myśli. ![]() RE: Dziennik Leniwca #1 - zgtrx - 12-04-2020 15:29 Czas troszkę odkopać temacik. 8) Na wstępie chciałbym życzyć wszystkim przede wszystkim zdrowia w tym dość trudnym okresie. Nie będę rozwodził się nad tym co się zmienia, a co nie - nie na to pora. Nauka seo i zarabiania nadal trwa, są pieniądze, są wyniki, gorzej ze skalowaniem - obecnie trzymam pewien pułap i mam problem go przekroczyć, ale to tylko kwestia czasu!!! Jeżeli chodzi o seo - ostatnio buduję zaplecze pod niektóre z moich stronek. Obecnie szukam wygasłych domenek i znalazłem pare perełek. 8) Z fartem! |